Bij elke opstart kompas calibreren??

Bij elke opstart kompas calibreren?? discussie in iPhone Navigatie forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, Ik heb vorige week navigon gekocht en ELKE keer ik dit opstart krijg ik de melding dat ik m'n kompas moet calibreren door in ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone apps en games > iPhone Navigatie
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 25 January 2012, 21:14
» iPhone 7 Plus 128GB (Goud) [FW: 10.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro Wi-Fi 128GB (Goud) [FW: 10.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2008
Locatie: limburg (belgie)
Berichten: 400
Standaard Bij elke opstart kompas calibreren??

Hallo,
Ik heb vorige week navigon gekocht en ELKE keer ik dit opstart krijg ik de melding dat ik m'n kompas moet calibreren door in een 8vorm te bewegen met mn iPhone4S....is dit normaal?
Vind het vrij irritant dat ik dit elke keer moet doen als ik mn gps wil gebruiken!

Ik gebruik een iPhone4S 64GB met de laatste firmware, geen jailbreak en in de instellingen staat kompas calibreren ingeschakeld...

Wie o wie kan mij helpen??
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 25 January 2012, 21:17
ballegooier's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 9.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 August 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 3.674
Standaard

Hum? Kan je eens een screenshot plaatsen als dat gebeurt? Ik wist niet dat Navigon het kompas gebruikte?!
  #3  
Oud 25 January 2012, 21:44
» iPhone 7 Plus 128GB (Goud) [FW: 10.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro Wi-Fi 128GB (Goud) [FW: 10.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2008
Locatie: limburg (belgie)
Berichten: 400
Standaard

Foto posten gaat hier blijkbaar alleen via computer( iphoneclub)
Zit momenteel in las vegas en heb mn macbook niet meegebracht, enkel mn iPad en iPhone dus foto posten zal pas binnen 10 dagen gaan ofwel moet ik de foto emailen naar iemand hier op het forum en dan kan die hem plaatsen voor mij
  #4  
Oud 26 January 2012, 17:51
» iPhone 7 Plus 128GB (Goud) [FW: 10.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro Wi-Fi 128GB (Goud) [FW: 10.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2008
Locatie: limburg (belgie)
Berichten: 400
Standaard

Niemand die dit probleem ook heeft??
  #5  
Oud 27 January 2012, 10:16
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

Ken het probleem niet, maar als je nu in de instellingen kompas kalibreren eens uit zet?
__________________
=> geen vragen via PB svp Zoeken op het forum geen vragen via PB svp <=
  #6  
Oud 27 January 2012, 10:24
colliehome's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 16GB (Zilver) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Herent
Berichten: 2.478
Stuur een bericht via Instant Messenger naar colliehome Stuur een bericht via MSN naar colliehome Stuur een bericht via Yahoo naar colliehome Stuur een bericht via Skype™ naar colliehome Send a message via twitter to colliehome
Standaard

Ik ken het wel en soms heb ik er al wel eens last van. Maar niet in die mate. Eens per jaar mss. Je moet dan die "8" beweging maken.
Denk dat het komt omdat je kompas soms van slag is. Maar hoe dat dan weer komt...
__________________
Australian Shepherds Tinkerooz
Tinkerooz Blog

Slotjes blijven slotjes.
  #7  
Oud 27 January 2012, 11:14
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 June 2009
Berichten: 46
Standaard

Gebeurt dit in de auto ? Zo ja:
- Heb je electrische voorruit verwarming ? > Uitzetten
- 5.1 Audio in je auto ? > iPhone verder weg bij je speakers (bv center speaker)
- Geen van allen > Download eens een gratis kompass app heb je het probleem dan ook ?
  #8  
Oud 27 January 2012, 13:40
» iPhone 7 Plus 128GB (Goud) [FW: 10.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro Wi-Fi 128GB (Goud) [FW: 10.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2008
Locatie: limburg (belgie)
Berichten: 400
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Hobao Bekijk bericht
Gebeurt dit in de auto ? Zo ja:
- Heb je electrische voorruit verwarming ? > Uitzetten
- 5.1 Audio in je auto ? > iPhone verder weg bij je speakers (bv center speaker)
- Geen van allen > Download eens een gratis kompass app heb je het probleem dan ook ?
Gebeurt in de auto en te voet: altijd dus!
Net gratis kompas geprobeerd met hetzelfde resultaat
Kompas calibreren uitgezet in instellingen: hetzelfde resultaat

Mss scheelt er wel iets met het kompas op mn iphone, alhoewel nadat ik die 8 beweging gedaan heb (30seconden ongeveer) werkt navigon perfect! T'is gewoon *** en ambetant om dit ELKE keer te moeten doen.

Heb net ook geprobeerd van navigon volledig te wissen en te herinstalleren, maar ook dit heeft niet geholpen!

Mss tijd voor een refund van navigon te claimen bij apple en tomtom eens te proberen....jammer genoeg.
  #9  
Oud 27 January 2012, 15:17
ballegooier's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 9.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 August 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 3.674
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door knuster Bekijk bericht
Mss tijd voor een refund van navigon te claimen bij apple en tomtom eens te proberen....jammer genoeg.
Je zegt toch dat je denkt dat het niet aan de app ligt....?!
Waarom denk je dat het probleem zich niet voor zal doen bij TomTom?
  #10  
Oud 27 January 2012, 15:48
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 June 2009
Berichten: 46
Standaard

Als ook de kompass app het probleem heeft zal TT het ook hebben.
Gebruik je soms een hoesje waar een magnetische sluiting inzit ?
  #11  
Oud 27 January 2012, 16:47
» iPhone 7 Plus 128GB (Goud) [FW: 10.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro Wi-Fi 128GB (Goud) [FW: 10.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2008
Locatie: limburg (belgie)
Berichten: 400
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Hobao Bekijk bericht
Als ook de kompass app het probleem heeft zal TT het ook hebben.
Gebruik je soms een hoesje waar een magnetische sluiting inzit ?
Nope, enkel de apple bumper!
  #12  
Oud 28 January 2012, 00:34
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 17 May 2010
Berichten: 3
Standaard

Ik heb dezelfde probleem met een andere app waarmee je de sterren kunt bekijken ik weet zo de naam niet maar met tomtom heb ik het probleem niet.
  #13  
Oud 8 February 2012, 10:11
joeriB's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 January 2012
Berichten: 15
Standaard

Misschien gewoon even mee naar de winkel gaan? Ik heb het ook soms maar dit is vooral wanneer mijn internet afstaat en ik mijn kaarten wil gebruiken.Verder geen enkel probleem.

Wat mij wel is opgevallen is dat ik wanneer ik in Duitsland ben mijn kaarten offline wel beter weet waar ik ben dan in Belgie en Nederland...
__________________
Civilization is tha bomb!!! Maar af en toe wat knallen en ballen is ook goed jeweetzelluuf
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Calibreren saver1982 iPhone algemeen 12 7 April 2015 14:33
Simpin storing bij elke iPhone 4s ?? PrittStift iPhone algemeen 18 10 November 2011 15:40
iphone staat vast bij elke reboot bij apple logo LoveFire096 iPhone algemeen 3 1 March 2011 23:08
Springboard crasht bij elke handeling Ca$hMonnie Jailbreak apps en thema's 1 27 February 2011 15:25
Windows: Foutmelding bij opstart Ashcat iTunes 0 26 June 2010 15:11

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 08:02.