Calibreren

Calibreren discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Weet iemand hoe is de iphone opnieuw kan calibreren? Er stond ergens dat het heel makkelijk was maar heb het nersgens kunnen vinden? Grt,...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 27 November 2008, 21:45
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 27 November 2008
Berichten: 36
Standaard Calibreren

Weet iemand hoe is de iphone opnieuw kan calibreren?
Er stond ergens dat het heel makkelijk was maar heb het nersgens kunnen vinden?

Grt,
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 27 November 2008, 21:48
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 Plus 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Wat wil je dan precies "calibreren" op de iPhone? Of bedoel je gewoon opnieuw de firmware installeren om hem weer terug naar origineel te krijgen?
__________________

PB's met vragen worden niet beantwoord, post deze op het forum!
  #3  
Oud 27 November 2008, 21:53
iPhone(club) Guru
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 September 2008
Locatie: Woerden
Berichten: 1.792
Standaard

Waarschijnlijk bedoelt hij touchscreen calibreren. Dacht dat er een programmatje voor was, maar weet niet welke.
  #4  
Oud 28 November 2008, 12:24
Erp Erp is offline
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Nee]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 21 August 2008
Berichten: 51
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door evmw Bekijk bericht
Waarschijnlijk bedoelt hij touchscreen calibreren. Dacht dat er een programmatje voor was, maar weet niet welke.
Is ook nergens voor nodig.
  #5  
Oud 28 November 2008, 12:44
iPhone(club) Guru
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 September 2008
Locatie: Woerden
Berichten: 1.792
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Erp Bekijk bericht
Is ook nergens voor nodig.
Wel als je touchscreen niet goed meer werkt en je hem (nog) niet wilt laten vervangen. Je kunt dan met een programmatje opnieuw calibreren en eventueel gevoeligheid aanpassen.

Is verder bij de iPhone in principe niet nodig aangezien hij toch niet zo heel precies hoeft te werken gezien de interface van de iPhone.
  #6  
Oud 28 November 2008, 16:26
Erp Erp is offline
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Nee]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 21 August 2008
Berichten: 51
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door evmw Bekijk bericht
Wel als je touchscreen niet goed meer werkt en je hem (nog) niet wilt laten vervangen. Je kunt dan met een programmatje opnieuw calibreren en eventueel gevoeligheid aanpassen.

Is verder bij de iPhone in principe niet nodig aangezien hij toch niet zo heel precies hoeft te werken gezien de interface van de iPhone.
Als je touchscreen niet goed werkt moet je gewoon terug gaan naar de T-mobile shop en dan krijg je een nieuwe mee. Waarom zou je gaan lopen pielen als het zo simpel is als ik stel?
  #7  
Oud 29 November 2008, 13:25
Uxstyle's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Wit) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 April 2008
Locatie: Dordt
Berichten: 23
Standaard

Het beovenstaande kom me ook bekend voor, werd toen steeds vaker gebruikt bij de 1ste generatie iphones. Dit i.v.m. een ongevoelige onderkant of het bovenkant van de scherm.

Misschien kan dit je wel helpen: https://forum.iculture.nl/f28/i...oeligheid.html
  #8  
Oud 3 December 2008, 14:05
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 27 November 2008
Berichten: 36
Standaard Calibreren / toetsenbord werkt niet

Beste mensen,

Ik heb al een keer zo'n onderwerp gehad hier, maar er waren geen reacties op gekomen.

Ik heb een PROBLEEM. Mijn toetsenbord werkt niet. Vorige keer en deze keer is het zo dat de O, P, K, L, Backspace (eigenlijk de hele rechterkant) niet functioneert. De vorige keer (een paar dagen geleden) is het vanzelf weer goedgekomen. Hij werkte super zonder problemen.

Ik denk zelf dat het via een update van een applicatie is gekomen, maar dat vind ik zelf een beetje vreemd. Want ik heb een alles gewist, en hersteld maar het probleem heeft zich gewoon weer laten zien.

Hoe nu verder.

Grt,
  #9  
Oud 3 December 2008, 14:57
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» OS X
 
Geregistreerd: 14 February 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 7.372
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

samengevoegd; hiervoor een nieuw topic openen is niet nodig.
  #10  
Oud 3 December 2008, 18:58
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 27 November 2008
Berichten: 36
Standaard

Allemaal bedankt voor jullie reacties, maar heb het ontdenkt. Ik las in de form dat het net dezelfde problemen heeft als de controls als de nintendo wii. Er staat in de beschrijvingen van Nintendo dat je erop moet slaan. Dus heb ik dat ook op de iphone gedaan. Een harde klap (niet te hard ander gaat ie kapot haha) en ja hoor hij doet het beter dan ooit.

dit er info.

Grt,
  #11  
Oud 4 December 2008, 09:58
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» OS X
 
Geregistreerd: 14 February 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 7.372
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

????????
Vreemde oplossing, maar ben blij dat het werkt bij jou
  #12  
Oud 9 September 2010, 22:25
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 June 2010
Locatie: Haarlem
Berichten: 72
Standaard

haha dat tikje op me scherm werkte bij mij ook !
best wel vreemd
  #13  
Oud 7 April 2015, 15:33
» Ik heb geen iPhone  
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.2]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 7 April 2015
Berichten: 1
Post ipod calibreren

ik heb dit probleem ook met mijn ipod touch 4de generatie en bij mij lukt het een klap geven op het scherm niet daar bedoel ik mee dat het niet helpt heb het al van bepaalde hoogtes laten vallen en dan nog doet hij niets iemand tips aub???
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Het scherm opnieuw instellen/calibreren HulpelozeiPodGebruiker iPhone algemeen 0 21 April 2011 19:46
Calibreren scherm 3Gs Brandmeestertje iPhone algemeen 5 6 September 2010 20:26
Touchscreen calibreren Tijss iPhone algemeen 2 30 May 2010 12:26

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 15:00.