RipDev introduceert navigatiesoftware: iDA Europe [jailbreak]

RipDev introduceert navigatiesoftware: iDA Europe [jailbreak] discussie in iPhone Navigatie forum; ( verdwijnt na registratie ) RipDev brengt navigatiesoftware voor de iPhone uit: iDA Europe. Voor $109,99 kom je in bezit van de software, die door Sygic en Vobis Computer is ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone apps en games > iPhone Navigatie
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 2 June 2009, 13:30
iCulture's schermafbeelding
Administrator
» iPhone 7 128GB (Roségoud) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 512GB (Roségoud) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 15 September 2007
Locatie: Amsterdam
Berichten: 28.450
Stuur een bericht via Instant Messenger naar iCulture Stuur een bericht via Skype™ naar iCulture Send a message via twitter to iCulture
Post RipDev introduceert navigatiesoftware: iDA Europe [jailbreak]

RipDev brengt navigatiesoftware voor de iPhone uit: iDA Europe. Voor $109,99 kom je in bezit van de software, die door Sygic en Vobis Computer is ontwikkeld.

Lees verder over: RipDev introduceert navigatiesoftware: iDA Europe [jailbreak]
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 2 June 2009, 19:17
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 December 2008
Locatie: belgie
Berichten: 574
Standaard

Installeren via installerapp zeggen ze mij, daar moet je toch ook voor betalen? Of is het gratis?

Heb hem geinstalleerd via icy maar als ik op de app klik komt er een zwart scherm en na 3 seconden gaat het terug naar men home screen:s iemand dit probleem ook?

Laatst gewijzigd door pieterwillems; 2 June 2009 om 20:06.
  #3  
Oud 3 June 2009, 20:59
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 16 April 2008
Berichten: 149
Standaard

Beste Mensen:
hoe krijg ik de map nederland binnen?
als ik via cydia probeer te installeren en klik op install dan valt cydia uit,
nu heb ik de .deb op mijn computer staan, maar zodra ik die op de iphone heb gezet en installeer via terminal krijg ik een error. iemand hetzelfde?

alvast bedankt

Laatst gewijzigd door iScorpio; 3 June 2009 om 22:06.
  #4  
Oud 4 June 2009, 07:28
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 December 2008
Locatie: belgie
Berichten: 574
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Tieme Bekijk bericht
Beste Mensen:
hoe krijg ik de map nederland binnen?
als ik via cydia probeer te installeren en klik op install dan valt cydia uit,
nu heb ik de .deb op mijn computer staan, maar zodra ik die op de iphone heb gezet en installeer via terminal krijg ik een error. iemand hetzelfde?

alvast bedankt
Probeer een via icy? Bij bij kon ik het zo downloaden

Laatst gewijzigd door pieterwillems; 4 June 2009 om 07:29. Reden: Schrijffout
  #5  
Oud 4 June 2009, 09:15
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 24 November 2008
Locatie: Rotterdam
Berichten: 5
Standaard Zelfde Probz

Ik heb percies het zelfde probleem met cydia en met icy. maar ik weet ook hoe het komt, ik heb maar iets van 120mb vrij op m'n root partitie en daar download hij ook die maps naartoe bij mij is de root partitie in totaal 500mb dus veel maps zouden er zoiezo niet op passen. dus wie weet
wat wij kunnen doen om dit werkend te krijgen ik heb de maps hier los liggen dus ik kan ze zo zelf erop zetten.
  #6  
Oud 4 June 2009, 11:28
» iPhone 5s 64GB (Goud) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi +4G 32GB (Zilver) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 October 2007
Berichten: 65
Standaard

Ik heb het al 3 dagen draaien op mijn iphone, en dit is echt navigatie
ik heb alle landen gedownload op mijn pc, daarna alles met winscp naar de iphone gestuurd,
werkt als een speer , eindelijk navi voor iphone
mvg
  #7  
Oud 4 June 2009, 11:37
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 15 July 2008
Locatie: Kampen
Berichten: 85
Standaard Ida Europe Favorieten bewerken

Sinds gister heb ik Ida Europe op mn Iphone staan en het werkt perfect.

Echter vraag ik me af hoe kun je de favorieten bewerken?
Dan bedoel ik niet alleen toevoegen, dat lukt wel maar verwijderen of wijzigen?

En is er een site met al deze info van ida europe?


Vanochtend even aangezet op weg naar mn werk.
Na een uur rijden was de accu slechts 22% minder vol.
  #8  
Oud 4 June 2009, 12:38
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.4]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 April 2008
Locatie: Ams
Berichten: 61
Standaard

Dit kon ik eerst ook niet vinden, maar (zo uit m'n hoofd) onder 'Menu > NB's beheren > NP's verwijderen > Favorieten' kan het alsnog.

Succes
  #9  
Oud 4 June 2009, 16:25
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 Plus 32GB (Zwart) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door pieterwillems Bekijk bericht
Installeren via installerapp zeggen ze mij, daar moet je toch ook voor betalen? Of is het gratis?

Heb hem geinstalleerd via icy maar als ik op de app klik komt er een zwart scherm en na 3 seconden gaat het terug naar men home screen:s iemand dit probleem ook?
Exact het zelfde probleem hier ook. Ook staat mijn tijd dan ineens op 00:00. Denk dat deze appp nog niet klaar is voor firmware 3.0.
__________________

PB's met vragen worden niet beantwoord, post deze op het forum!
  #10  
Oud 4 June 2009, 16:51
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 December 2008
Locatie: belgie
Berichten: 574
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door scorpiosoft Bekijk bericht
Exact het zelfde probleem hier ook. Ook staat mijn tijd dan ineens op 00:00. Denk dat deze appp nog niet klaar is voor firmware 3.0.
Heb een mail gestuurd naar ripdev en het gaat pas werken op 3.0 na de officiele release van 3.0
  #11  
Oud 4 June 2009, 18:31
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 May 2008
Berichten: 41
Standaard

Ik heb nog een leuk dingetje voor jullie, je kan namelijk ook flitspalen toevoegen en een geluidje laten afspelen als je er bijna bent!

Dit zijn de links voor flitspalen, roodlicht, mobiele cameras en traject controle:

POI Plaza - Free POI databases for almost every navigation system - iGO Amigo new!_
POI Plaza - Free POI databases for almost every navigation system - iGO Amigo new!_
POI Plaza - Free POI databases for almost every navigation system - iGO Amigo new!_
POI Plaza - Free POI databases for almost every navigation system - iGO Amigo new!_

Hoe te installeren?

Via winscp ga je naar:
/Applications/iDA.app/maps/[Coutry Dir] Hier zet je de bestanden met extensie .upi

en hier:
/Applications/iDA.app/res/icons zet je de bestanden met extensie .bmp

Hoe krijg je dan de geluiden erbij?
http://www.megaupload.com/?d=H2NCS1FP
Deze downloaden en in de map
/Applications/iDA.app/res/icons plaatsen.

Vervolgens moet je in het menu van ida even selecteren welk geluid je wanneer wilt laten afspelen bij welke plaats.

Het zijn dus plaatsen die genoteerd worden als point of intresses.

Als je vragen hebt hoor ik het graag!
  #12  
Oud 4 June 2009, 18:34
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 May 2008
Berichten: 41
Standaard iDA Flitspalen etc.

Ik heb nog een leuk dingetje voor jullie,
je kan namelijk ook flitspalen toevoegen aan iDA en een geluidje laten afspelen als je er bijna bent!

Dit zijn de links voor flitspalen, roodlicht, mobiele cameras en traject controle:

http://www.poiplaza.com/index.php?p=sdb&d=1029&lstpg=ds&lsts=_LSTS_
http://www.poiplaza.com/index.php?p=sdb&d=1030&lstpg=ds&lsts=_LSTS_
http://www.poiplaza.com/index.php?p=sdb&d=1031&lstpg=ds&lsts=_LSTS_
http://www.poiplaza.com/index.php?p=sdb&d=1032&lstpg=ds&lsts=_LSTS_

Klik op download en kies vervolgens het navigatie systeem wat wij gebruiken; Sygic UPI. Deze moet je kiezen anders kloppen de extensies niet.

Hoe te installeren?

Via winscp ga je naar:
/Applications/iDA.app/maps/[Coutry Dir]
Hier zet je de bestanden met extensie .upi

In:
/Applications/iDA.app/res/icons
zet je de bestanden met extensie .bmp

Hoe krijg je dan de geluiden erbij?
http://www.megaupload.com/?d=H2NCS1FP

Deze downloaden (hier staan 4 geluiden in, zijn wel engels) en in de map
/Applications/iDA.app/res/icons plaatsen.

Vervolgens moet je in het menu van ida even selecteren welk geluid je wanneer wilt laten afspelen bij welke plaats.

Het zijn dus plaatsen die genoteerd worden als point of intresses.

Als je vragen hebt hoor ik het graag!


Ik wil jullie graag de link geven maar denk dat de moderators dat niet pretig vinden!!

Met vriendelijke groeten,

Jefp

P.S Het klopt dat ik het van een andere site heb, maar ik dacht dat jullie dit wel leuk zouden vinden!
  #13  
Oud 4 June 2009, 18:43
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 May 2008
Berichten: 41
Standaard

Jongens hebben jullie al een reboot gedaan? Had dit namelijk ook maar na een reboot deed hij het!
  #14  
Oud 4 June 2009, 18:58
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 December 2008
Locatie: belgie
Berichten: 574
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jefp Bekijk bericht
Jongens hebben jullie al een reboot gedaan? Had dit namelijk ook maar na een reboot deed hij het!
Op 3.0 werkt het niet, ripdev heeft dit bevestigt
ik heb gereboot maar het ging nog niet
  #15  
Oud 4 June 2009, 22:15
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 December 2008
Locatie: belgie
Berichten: 574
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Drekepeteke Bekijk bericht
Code voor een gekochte versie(Ikzelf dus)
2104 7083

Laat me weten of hij werkt en je hem dus voor meerdere toestellen kunt gebruiken?!
Ik weet niet of dit gaat werken, het zou me verbazen
  #16  
Oud 5 June 2009, 13:07
ASNNetworks's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi + 4G 32GB (Spacegrijs) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 February 2008
Berichten: 330
Standaard

Dit is ook een hele handige

POI Plaza - Free POI databases for almost every navigation system - iGO Amigo new!

POI voor trajectcontroles

Wel jammer dat ze niet echt up to date zijn, de meeste zijn geupdate tot mei 2008..

Op www.flitspaal.nl kun je ook flitspalen vinden voor iDA, ze zijn up to date tot juni 2009, dus heel recent..Ik heb ze getest, maar werken niet echt goed. Alleen als je best ver bent uitgezoomd op de kaart zie je ze, ben je wat dichterbij, dan zie je ze gewoon niet op de kaart, heel onhandig. Dus voorlopig maar de 'oude' flitspalen gebruiken

Laatst gewijzigd door ASNNetworks; 5 June 2009 om 13:11.
  #17  
Oud 5 June 2009, 14:30
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 May 2009
Berichten: 4
Standaard iDA en muziek tegelijkertijd afspelen.

Hallo,

Ik ben nieuw op het forum en heb iDA ook op mn iPhone staan! Maar nu heb ik een vraag en kon deze verder niet vinden op het forum. Is het namelijk mogelijk om op de een of andere manier muziek af te spelen (iPod) en tegelijkertijd de navigatie aan te hebben. Want bij mij werkt dit totdat het moment komt dat ik een navigatie aanwijzing krijg. Dan wordt de muziek gemute.. maar gaat na de aanwijzing niet meer aan. Iemand misschien een idee?
  #18  
Oud 5 June 2009, 16:26
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 January 2008
Berichten: 49
Standaard IDA op 3.0?

Heeft iemand ida al werkend op 3.0?
  #19  
Oud 5 June 2009, 16:51
gadgetman's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 March 2009
Locatie: haarlem
Berichten: 48
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door pieterwillems Bekijk bericht
Ik weet niet of dit gaat werken, het zou me verbazen
ik heb m ingevoerd zegt dat ie geupdate is sluit af en vervolgen krijg ik weer te zien 7 days trial version enz enz
dus vermoed dat t niet werkt

ik heb trouwens het geluid voluit staan maar de stem is haast niet te horen iemand ervaring hiermee???

Laatst gewijzigd door gadgetman; 5 June 2009 om 17:12.
  #20  
Oud 5 June 2009, 16:55
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 October 2008
Berichten: 32
Standaard iDA taal aanpassen

Ik had een vraag wat betreft iDA. Ik heb iDA gekocht maar het programma staat ingesteld op joegoslavisch ofzo en ik heb geen flauw idee waar ik de taal kan aanpassen. Iemand enig idee?
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Ida europe harryxxl Archief 1 7 June 2009 10:11

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 05:26.