TomTom HD-Traffic

TomTom HD-Traffic discussie in iPhone Navigatie forum; ( verdwijnt na registratie ) HD Traffic werkt erg goed naar mijn idee en is erg accuraat. Echter valt mij iets op wat minder handig is. Stel dat TomTom een ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone apps en games > iPhone Navigatie
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 24 March 2010, 10:35
lapje's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 30 June 2009
Locatie: Enschede
Berichten: 73
Standaard TomTom HD-Traffic

HD Traffic werkt erg goed naar mijn idee en is erg accuraat. Echter valt mij iets op wat minder handig is.

Stel dat TomTom een alternatieve route berekent omdat er op de originele route vertraging is. Dan zou het handig zijn dat wanneer gedurende de rit de file op de originele route ondertussen is opgelost dat TomTom je dan automatisch weer laat rijden over de originele route omdat deze zonder file in eerste instantie als snelste werd berekend.

Je moet dit dus handmatig controleren en de route updaten. Dit is niet erg handig omdat je nu continue moet controleren of op de originele route de file is opgelost en dat dit dus eigenlijk de snelste route is.

Is dit een juiste constatering of zijn er mensen die wel ervaring hebben dat TomTom continue, na een verkeersupdate (om de 2 minuten), bekijkt wat de snelste route is.

Laatst gewijzigd door lapje; 24 March 2010 om 11:07.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 24 March 2010, 12:11
» iPhone 6 64GB (Zilver) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 June 2009
Locatie: Grijpskerk
Berichten: 116
Standaard

Volgens de handleiding op de TomTom-site wordt de route automatisch aangepast na een wijziging in de verkeersinformatie.
  #3  
Oud 24 March 2010, 13:44
lapje's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 30 June 2009
Locatie: Enschede
Berichten: 73
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Wilbie Bekijk bericht
Volgens de handleiding op de TomTom-site wordt de route automatisch aangepast na een wijziging in de verkeersinformatie.
In de handleiding zijn ze nogal vaag. Zie hieronder een stukje betreffende dit onderwerp uit de laatste versie van de handleiding van TomTom's Iphone App.

Naarmate de verkeerssituatie verandert, zoekt je TomTom app continu naar een snellere
route naar je bestemming. Als er een snellere route wordt gevonden, word je gevraagd of
je die route wilt nemen.

Om er zeker van te zijn dat je de snelste route neemt, doe je het volgende:
1. Raak het scherm aan om het hoofdmenu te openen.
2. Raak Routeopties aan.
3. Raak Beperk vertraging aan.
  #4  
Oud 30 March 2010, 08:47
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 September 2009
Locatie: Limburg
Berichten: 23
Standaard Dataverkeer TomTom HD traffic

Wie o Wie kan mij vertellen hoeveel dataverbruik er is met
TomTom hd traffic?
  #5  
Oud 30 March 2010, 13:15
» iPhone 6 64GB (Zilver) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 June 2009
Locatie: Grijpskerk
Berichten: 116
Standaard

Als ik zo snel even kijk kost een ritje van zo'n 50 km ongeveer 750kb, maar dat is een hele groffe schatting op basis van het totaalverbruik aan data van een paar dagen. Ik heb het idee dat Navigon minder data kost overigens.
  #6  
Oud 5 May 2010, 09:50
lapje's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 30 June 2009
Locatie: Enschede
Berichten: 73
Standaard Probleem TomTom HD traffic (aanmelden)

Sinds gisteren (04-05-2010) kan ik met de TomTom West-Europe app (1.3) geen verbinding meer maken met HD Traffic. Krijg geen fout maar loading indicator voor 'Aanmelden' blijft maar lopen maar kan geen verbinding maken met mijn e-mail-adres icm wachtwoord. Ook Google local search werkt niet meer.

Zijn er meer mensen die dit probleem hebben?
  #7  
Oud 5 May 2010, 13:10
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 April 2008
Locatie: Lint Belgie
Berichten: 170
Standaard

Yep, idemdito hier. Mijn maadabbo moest nog tot 14/5 mee. (maar daar was ik niet zeker van) dus maar gewoon even een "dagabbo" erbij genomen (die inlog via de iphone werkt dus wel), dat ging prima, ik zie die aankoop ook op de tomtomsite verschijnen, dus komt ook op de faktuur, maar helaas, verkeersinfo zelf gaat niet, iphoneblijft hangen op aanmelden, en komt dan met "controleer netwerkinstellingen".
Werk aan de winkel Tom!!, en compensatie als het niet aan de gebruiker ligt.
De rest van men iphonetje werkt dus prima, 3g, Wi-Fi, ...
  #8  
Oud 5 May 2010, 20:38
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 April 2009
Berichten: 5
Standaard

Zelfde probleem bij mij ook. Heb nu ook via Wi-Fi geprobeerd in te loggen, geen resultaat.
Gisteren werkte alles nog prima, abonnement verloopt pas eind juni...
  #9  
Oud 5 May 2010, 22:29
lapje's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 30 June 2009
Locatie: Enschede
Berichten: 73
Standaard

Heb bij TomTom al een call uitgezet. Echter vandaag, vanwege 5 mei, niemand aanwezig. Hopelijk morgen of overmorgen een reactie. Ben in ieder geval blij dat er meer mensen zijn met dit probleem. Dan weet ik dat het in ieder geval aan TomTom ligt.

Oh ja.... Werkt bij jullie 'Google Local Search' ook niet?

Probleem is bij mij inmiddels opgelost. Waarschijnlijk was TomTom zelf ook op de hoogte van het probleem en hebben ze het opgelost.

Laatst gewijzigd door King1987; 26 May 2010 om 18:50. Reden: edit knop gebruiken
  #10  
Oud 6 May 2010, 18:29
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 April 2009
Berichten: 5
Standaard

Bij mij doet ook alles weer zoals het moet!
  #11  
Oud 26 May 2010, 09:27
» iPhone 6 64GB (Zilver) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 June 2009
Locatie: Grijpskerk
Berichten: 116
Standaard TomTom HD-traffic (1 jaar) tijdelijk goedkoper

Zojuist gelezen op Twitter en gelijk maar geďnstalleerd: TomTom HD-traffic kost tot 1 juni geen 49,99 maar 29,99 (voor een heel jaar)!
  #12  
Oud 26 May 2010, 18:44
Timmeh_'s schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 September 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 2.894
Stuur een bericht via MSN naar Timmeh_ Stuur een bericht via Skype™ naar Timmeh_ Send a message via twitter to Timmeh_
Arrow

// Discussies samengevoegd.
__________________
iPhone 2G UK iOS 3.1.3 Jailbreak by RedSn0w /  iPhone 4 32GB iOS 4.2.1 Jailbreak by RedSn0w
MacBook Pro 15,4" OSX 10.6.6 /  iMac 20" OSX 10.6.6 /  iPad 3G 32GB iOS 4.2.1
Stuur me geen privé-berichten met vragen, ik negeer ze. Gebruik liever de zoekfunctie en de Wiki (Begrippen|Handleidingen)
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
TomTom, Traffic & IQ Routes ... tychop iPhone Apps 0 17 June 2010 20:40
Laadprobleem Tomtom + 3G traffic RudydG iPhone Navigatie 1 3 June 2010 09:13
tomtom Benelux geen geluid -> tomtom support wilt niet helpen jeroenhermans Archief 3 24 August 2009 16:56

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 10:16.