stadscentrum navigatie

stadscentrum navigatie discussie in iPhone Navigatie forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik ben net overgeschakeld van Windows Mobile naar iPhone. Nu had ik op WM ook tomtom , daar kon ik navigeren naar stadscentrum selecteren. Heel ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone apps en games > iPhone Navigatie
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 21 June 2010, 21:32
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 3.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 May 2010
Locatie: Antwerpen
Berichten: 15
Standaard stadscentrum navigatie

Ik ben net overgeschakeld van Windows Mobile naar iPhone. Nu had ik op WM ook tomtom, daar kon ik navigeren naar stadscentrum selecteren. Heel handig als ik even snel wou weten hoe lang ik onderweg was voor naar een bepaald dorp te rijden. Bij de iPhone moet ik ook een straat ingeven of zie ik iets over het hoofd?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 13 August 2010, 11:58
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Zilver) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 August 2010
Berichten: 4
Standaard stadscentrum navigatie

Volgens mij zie je niets over het hoofd, ik kamp met hetzelfde issue.
  #3  
Oud 13 August 2010, 13:44
Electronaut's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 August 2009
Locatie: Gent
Berichten: 66
Standaard

Je kan dit wel hoor.

Eerst moet je de stad in typen, daarna normaal de straat waar je naartoe wilt. Wanneer je bij de straatnaam echter opnieuw de stad in typt zal je naar het stadscentrum navigeren.

Mvg
  #4  
Oud 13 August 2010, 17:34
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Zilver) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 August 2010
Berichten: 4
Standaard stadscentrum navigatie

Kijk daar heb ik wat aan.
Bedankt voor de oplossing en de snelle reactie, ik ga het proberen.
  #5  
Oud 13 August 2010, 17:50
Electronaut's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 August 2009
Locatie: Gent
Berichten: 66
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door gwjheuvel Bekijk bericht
Kijk daar heb ik wat aan.
Bedankt voor de oplossing en de snelle reactie, ik ga het proberen.
Geen probleem.
  #6  
Oud 13 August 2010, 18:18
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Zilver) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 August 2010
Berichten: 4
Standaard stadscentrum navigatie, toch nog een probleem

Ik gebruik TomTom 1.4.1 op iPhone OS4.
Ik probeer naar een stadscentrum, laten we zeggen Tiel, te navigeren.
Via adres type ik Stad: Tiel
Bij straat voer ik opnieuw Tiel in.
ik krijg dan in de onderstaande lijst te zien:
Tiendweg en industrieterrein Tienhoven.
Ik kan alleen verder via een selctie uit bovenstaande twee.
Liggen die beide in het centrum?

Als ik hetzelfde doe voor Arnhem als plaats en dan straat wordt de lijst heel erg lang en weet ik dat vele straten uit die list niet in het centrum liggen.
Enig idee wat ik fout doe?
Alvast bedankt
  #7  
Oud 13 August 2010, 18:57
Electronaut's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 August 2009
Locatie: Gent
Berichten: 66
Standaard

Das wel heel raar, ik heb ook TomTom 1.4.1

Als ik Arnhem als stad in typ, en dan bij straat kom staat er zelfs al Arnhem met het icoontje van stadscentrum ervoor.

Wat zie je wanneer je enkel bij stad Arnhem invult, en vervolgens bij straat nog niks?
  #8  
Oud 13 August 2010, 19:46
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Zilver) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 August 2010
Berichten: 4
Standaard

Ik ben er uit, ik heb het icoontje stadscentrum aangezien voor industrieterrein. Nu werkt het perfect.
Nogmaals dank. Gerard
  #9  
Oud 13 August 2010, 22:03
Electronaut's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 August 2009
Locatie: Gent
Berichten: 66
Standaard

Dacht het al dat het raar zou zijn moest het niet werken. ^_^
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Navigatie op de 3G lenie100 iPhone Navigatie 1 8 January 2011 00:06
Navigatie Carlos02 iPhone Navigatie 9 13 June 2009 11:21
Navigatie Hoppieee Archief 1 15 May 2009 13:27

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 21:04.