Kost LiveTraffic geld?

Kost LiveTraffic geld? discussie in iPhone Navigatie forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb een Vraag Wat Als ik BIjvoorbeeld naar het Buitenland wil bijvoorbeeld Frankrijk En ik gebruik Tomtom EUROPE op mijn iPhone Gaan er Dan ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone apps en games > iPhone Navigatie
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 13 August 2010, 16:24
srgnn-38's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 July 2010
Locatie: Hoofddorp
Berichten: 21
Question Kost LiveTraffic geld?

Ik heb een Vraag Wat Als ik BIjvoorbeeld naar het Buitenland wil bijvoorbeeld Frankrijk

En ik gebruik Tomtom EUROPE op mijn iPhone

Gaan er Dan Hogere KOsten Komen Omdat Ik Internet Gebruik Of Hoe zit Dat

Mvg, Sergen
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 13 August 2010, 16:45
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 25 July 2008
Berichten: 13
Standaard

Als Je Je Tomtom In Het Buitenland Gebruikt Heb Je Geen Extra Kosten. Om Dit Te Garanderen Kun Je In Je Instellingen DataRoaming Uitzetten.
Daarnaast Kun Je Je Shift Uit Laten Behalve Bij Het Begin Van Een Zin Of Eigennamen. Scheelt Wat Typwerk En Het Leest Prettiger.

Oftewel

Als je je Tomtom in het buitenland gebruikt heb je geen extra kosten. Om dit te garanderen kun je in je instellingen dataroaming uitzetten.
Daarnaast kun je je shift uit laten behalve bij het begin van een zin of eigennamen. Scheelt wat typwerk en het leest prettiger
  #3  
Oud 13 August 2010, 16:48
srgnn-38's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 July 2010
Locatie: Hoofddorp
Berichten: 21
Standaard

Dankuwel
  #4  
Oud 13 August 2010, 17:09
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 August 2010
Berichten: 162
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Bjab Bekijk bericht
Als Je Je Tomtom In Het Buitenland Gebruikt Heb Je Geen Extra Kosten. Om Dit Te Garanderen Kun Je In Je Instellingen DataRoaming Uitzetten.
Daarnaast Kun Je Je Shift Uit Laten Behalve Bij Het Begin Van Een Zin Of Eigennamen. Scheelt Wat Typwerk En Het Leest Prettiger.

Maar nog even over die vraag: ok, het navigeren kan geen kwaad.
Maar wat bijvoorbeeld bij Traffic Live? Is daar dataverkeerd mee gemoeid of heb je daar ook geen kosten aan?
  #5  
Oud 13 August 2010, 17:38
» iPhone 7 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Anders
 
Geregistreerd: 20 January 2009
Locatie: Vlaanderen
Berichten: 4.730
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door pieterjanvh Bekijk bericht

Maar nog even over die vraag: ok, het navigeren kan geen kwaad.
Maar wat bijvoorbeeld bij Traffic Live? Is daar dataverkeerd mee gemoeid of heb je daar ook geen kosten aan?
Live traffic werkt via data verbruik.

Ik heb 2j geleden in spanje 50MB verbruikt en kreeg thuis een rekening van meer dan 600 euro's
  #6  
Oud 13 August 2010, 17:39
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

 Verplaatst naar: Navigatie: TomTom en tevens topictitel aangepast.
  #7  
Oud 13 August 2010, 17:39
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 August 2010
Berichten: 162
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door apotheosis Bekijk bericht
Live traffic werkt via data verbruik.

Ik heb 2j geleden in spanje 50MB verbruikt en kreeg thuis een rekening van meer dan 600 euro's
Auwtsh... Da's een dure vakantie
Bedankt !
  #8  
Oud 13 August 2010, 23:05
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 March 2008
Locatie: Omgeving Nijmegen
Berichten: 94
Standaard

Gelukkig zijn de providers tegenwoordig verplicht om een limiet te hanteren. Ik kreeg in Frankrijk een SMS dat ik inmiddels voor 15 Euro verbruikt had en als ik meer wilde verbruiken ik dan een SMS moest sturen.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Kost tetheren extra geld? bramiphone Jailbreak apps en thema's 1 16 August 2010 11:15
Hardware: Kost GPS geld? andreasksv iPhone Navigatie 45 27 June 2010 11:55
iPhone 3GS: Jailbroken. Internet kost geld? bugmenot2 Unlock 5 1 April 2010 09:03
Wi-Fi kost toch geld? Ancotje Archief 2 14 December 2009 17:02
Bitesms Kost Geld? chabirx Archief 1 10 August 2009 11:19

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 21:40.