Navizon

Navizon discussie in iPhone Navigatie forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb zojuist mijn Iphone geupgrade naar 1.1.3 Alles is goedgegaan, en nu was ik er wat mee aan het spelen. Zoals vermeld werkt de ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone apps en games > iPhone Navigatie
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 04-02-08, 23:20
» iPhone 6 64GB (Zilver) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Dec 2007
Berichten: 23
Standaard Navizon

Ik heb zojuist mijn Iphone geupgrade naar 1.1.3
Alles is goedgegaan, en nu was ik er wat mee aan het spelen.

Zoals vermeld werkt de locatie funktie niet van Maps.
Dit zou wel moeten werken met Navizon, die te downloaden is via installer.app.
Echter, ik kan heel Navizon niet vinden, ik heb wel de soneso repo toegevoegd:
http://www.soneso.com/iphone.

Wie heeft er een idee waar ik deze app kan vinden, of ben ik abuis.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 04-02-08, 23:24
p1nda's schermafbeelding
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jan 2008
Locatie: Hoogvliet
Berichten: 66
Standaard

Ik heb navizon van mexens ik zal even kijken welke source ik hem vandaan heb.

edit: source is van Ste packaging iig nu de link nog

edit: Link ? psmxy.org.nyud.net/iphone-apps/repo.ca

edit: OOOOh en de www. wel weghalen he!! dus kan zijn dat die van soneso wel werkt en je alleen de www. weg moet halen. Of zit ik nu nog steeds fout .
__________________
-www.melvincornelissen.nl:online-
-www.iFreaks.nl:offline-

Laatst gewijzigd door p1nda; 04-02-08 om 23:29.
  #3  
Oud 04-02-08, 23:36
» iPhone 6 64GB (Zilver) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Dec 2007
Berichten: 23
Standaard

Tnx, in de source die jij aanbied staat hij wel.
Wat betreft die www, dat zou voor deze source niet uit moeten maken.

Tnx again
  #4  
Oud 04-02-08, 23:43
p1nda's schermafbeelding
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jan 2008
Locatie: Hoogvliet
Berichten: 66
Standaard

ja mja bij mij staat de soneso source wel zonder www.
  #5  
Oud 05-02-08, 00:51
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Dec 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 319
Standaard

navizon doet het bij mij alleen met Wi-Fi verbinding hoort dat??
Hij lokaliseert toch ook via gsm zendmasten??
  #6  
Oud 05-02-08, 08:26
p1nda's schermafbeelding
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jan 2008
Locatie: Hoogvliet
Berichten: 66
Standaard

Ja, maar hij heeft ook verbindng met de server nodig. Daar heb je ook dat account voor nodig.
  #7  
Oud 05-02-08, 21:07
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Dec 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 319
Standaard

mmm das jammer. want met de echte 1.1.3. doet google maps het wel zonder de Wi-Fi om te localiseren
  #8  
Oud 06-02-08, 16:44
iFonzie's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Zilver) [FW: 8.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Utrecht
Berichten: 212
Standaard

Bij mij werkt Navizon helemaal niet.

"Unable to locoate
Your location could not be identified.
No known Cells or Wi-Fi nodes in range"

Hoe krijg ik hem werkend?
  #9  
Oud 06-02-08, 16:50
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Dec 2007
Locatie: Naarden
Berichten: 1.362
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Unknow Bekijk bericht
Bij mij werkt Navizon helemaal niet.

"Unable to locoate
Your location could not be identified.
No known Cells or Wi-Fi nodes in range"

Hoe krijg ik hem werkend?
Gewoon een aantal maal proberen, soms krijg je deze melding als je niet aan een Wi-Fi gekoppeld bent. Het is overigens niet noodzakelijk om een Wi-Fi connectie te hebben om Navizon te laten werken, zonder Wi-Fi is hij gewoon niet zo naukeurig.
  #10  
Oud 06-02-08, 18:53
iFonzie's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Zilver) [FW: 8.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Utrecht
Berichten: 212
Standaard

Kheb het opgelost door Baseband naar 1.1.3 bijtewerken en dan AnySim gedraaid en nu werkt ook de locate me functie perfect
  #11  
Oud 06-02-08, 20:41
» iPhone US 8GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Dec 2007
Berichten: 7
Standaard navozon

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Unknow Bekijk bericht
Bij mij werkt Navizon helemaal niet.

"Unable to locoate
Your location could not be identified.
No known Cells or Wi-Fi nodes in range"

Hoe krijg ik hem werkend?
hij hoeft niet te werken
zie ook IPhone: Enable Faux-GPS Feature in Jailbroken 1.1.3 iPhone

eenmaal "locate" (ook al zegt hij dat hij dat niet voor mekaar krijgt) is voldoende om de locatiefunctie in googlemaps werkend te krijgen.
  #12  
Oud 06-02-08, 23:28
iFonzie's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Zilver) [FW: 8.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Utrecht
Berichten: 212
Standaard

Thnx maar heb hem al werkend gekregen door de baseband te updaten en dan anysim draaien.
  #13  
Oud 23-04-08, 16:27
» iPhone US 8GB [FW: 2.0]
» MacOS X
 
Geregistreerd: Apr 2008
Berichten: 37
Standaard

Navizon geeft mij steeds locaties aan 30-40 km van waar ik effectief zit, heb dan eens in reviews gaan kijken en niemand blijkt daar tevreden over te zijn, iemand een idee van iets werkend???
Wanneer komt de GPS module voor iPhone van tomTom in de winkel?
  #14  
Oud 08-05-08, 18:01
» iPhone UK 8GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: Apr 2008
Berichten: 10
Standaard

Ik heb hetzelfde alleen dan maar met een afwijking van ongeveer 12 km.. Niet heel erg handig dus.
  #15  
Oud 13-08-08, 23:08
» iPhone US 8GB [FW: 2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: May 2008
Berichten: 13
Standaard

bestaad er ook een gps achtige software voor cydia ?
  #16  
Oud 13-08-08, 23:55
Hunter's schermafbeelding
» iPhone 5 64GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jan 2008
Locatie: Zandvoort
Berichten: 208
Stuur een bericht via MSN naar Hunter
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door benjamin_1995 Bekijk bericht
bestaad er ook een gps achtige software voor cydia ?
Wat dan? Ben je Cydia kwijt?
  #17  
Oud 04-02-09, 16:54
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Feb 2009
Locatie: Delft
Berichten: 9
Stuur een bericht via MSN naar eraybayrak
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door p1nda Bekijk bericht
Ik heb navizon van mexens ik zal even kijken welke source ik hem vandaan heb.

edit: source is van Ste packaging iig nu de link nog

edit: Link ? psmxy.org.nyud.net/iphone-apps/repo.ca

edit: OOOOh en de www. wel weghalen he!! dus kan zijn dat die van soneso wel werkt en je alleen de www. weg moet halen. Of zit ik nu nog steeds fout .


Welke source moet je dan toevoegen, ik kan navizon nergens vinden...
  #18  
Oud 08-02-09, 10:11
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Aug 2008
Berichten: 12
Standaard

Hier een afwijking van hooguit 50 meter. Nadeel is alleen dat dit leuke programma (op de achtergrond) je accu letterlijk leegslurpt! Beetje jammer!
  #19  
Oud 18-01-10, 20:22
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 64GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jun 2009
Berichten: 9
Standaard Navizon probleem !!!hulp graag

Hallo allemaal,


Ik heb vandaag geprobeerd om navizon te installeren op
mijn iphone

alles is gelukt
naja de instalatie dan

ik kan namelijk nergens instellen over het smsen
k kan dus geen sms sturen naar mijn iphone zodat
de iphone zijn locatie op stuurd

Wie weet wat k moet doen

Alvast bedankt
  #20  
Oud 19-01-10, 00:47
Timmeh_'s schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 2.892
Stuur een bericht via MSN naar Timmeh_ Send a message via twitter to Timmeh_
Arrow

// Discussies samengevoegd.
__________________
iPhone 2G UK iOS 3.1.3 Jailbreak by RedSn0w /  iPhone 4 32GB iOS 4.2.1 Jailbreak by RedSn0w
MacBook Pro 15,4" OSX 10.6.6 /  iMac 20" OSX 10.6.6 /  iPad 3G 32GB iOS 4.2.1
Stuur me geen priv-berichten met vragen, ik negeer ze. Gebruik liever de zoekfunctie en de Wiki (Begrippen|Handleidingen)
Reageren



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Navizon op Ios 4 komkomkomer Jailbreak apps en thema's 0 03-08-10 23:04
NAVIZON premium timmeh Jailbreak apps en thema's 5 04-04-08 19:24
navizon dennis9920 iPhone algemeen 0 07-02-08 22:10
navizon michi Archief 1 08-11-07 21:35

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 11:50.