Hoe te installeren ????

Hoe te installeren ???? discussie in iPhone Navigatie forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo allemaal, Sinds vandaag ben ik de trotse eigenaar van een iPhone 3g. Nu wil ik er Navigon navigatie op installeren, maar dat wil maar ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone apps en games > iPhone Navigatie
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 23 September 2010, 22:53
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 September 2010
Berichten: 3
Standaard Hoe te installeren ????

Hallo allemaal,

Sinds vandaag ben ik de trotse eigenaar van een iPhone 3g.
Nu wil ik er Navigon navigatie op installeren, maar dat wil maar niet lukken.
Ik heb al zitten googlen en lees overal dat het eigenlijk alleen maar kan als je toestel ge-jailbreaked is.
Mijn iphone is neverlocked. Iemand tips?

De groeten.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 23 September 2010, 23:01
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 Plus 32GB (Zwart) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Gewoon via iTunes kopen en installeren. Wat gaat daar niet goed aan?
__________________

PB's met vragen worden niet beantwoord, post deze op het forum!
  #3  
Oud 24 September 2010, 11:24
» iPhone 6 64GB (Zilver) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 June 2009
Locatie: Grijpskerk
Berichten: 116
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door scorpiosoft Bekijk bericht
Gewoon via iTunes kopen en installeren. Wat gaat daar niet goed aan?
Wel even binnenhalen via iTunes op je pc/mac en dan synchroniseren. Via Wi-Fi gaat te lang duren en via 3G/GPRS is niet mogelijk.
  #4  
Oud 24 September 2010, 12:44
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 September 2010
Berichten: 3
Standaard

Via itunes heb ik het ook geprobeerd maar halverwege krijg ik een foutmelding.
Weet je zeker dat het op een neverlocked toestel kan?

Laatst gewijzigd door royoboy1977; 24 September 2010 om 12:47.
  #5  
Oud 24 September 2010, 12:46
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 Plus 32GB (Zwart) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door royoboy1977 Bekijk bericht
Via itunes heb ik het ook geprobeerd maar halverwege krijg ik een foutmelding.
Weet je zeker dat het op een nevelocked toestel kan?
Maar natuurlijk kan je navigatiesoftware vanuit iTunes installeren op een standaard fabriek-af simlockvrije iPhone installeren.
  #6  
Oud 24 September 2010, 15:47
Operafreak's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 128GB (Space Grijs) [FW: 10.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Spacegrijs) [FW: 10.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 24 July 2009
Locatie: Boven het IJ
Berichten: 282
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door royoboy1977 Bekijk bericht
Hallo allemaal,

Sinds vandaag ben ik de trotse eigenaar van een iPhone 3g.
Nu wil ik er Navigon navigatie op installeren, maar dat wil maar niet lukken.
Ik heb al zitten googlen en lees overal dat het eigenlijk alleen maar kan als je toestel ge-jailbreaked is.
Mijn iphone is neverlocked. Iemand tips?

De groeten.

Welke Navigon-versie? De gratis-T-Mobile?? Dan kun je die alleen gebruiken als je provider t-mobileicon is.... ook al is je toestel een neverlock...
__________________
 iPhone 6+ 128GB  iMac 27" 2.66 Mhz i5, 12GB intern, 1TB HD 
  #7  
Oud 24 September 2010, 16:10
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 April 2009
Locatie: Belgisch Limburg
Berichten: 92
Standaard

Misschien is het handig even te vermelden welke error melding je krijgt, dan kunnen we meezoeken naar de oorzaak.

Dat het enkel mogelijk is op een gejailbreakt toestel is alleszins al niet waar.
Navigon werkt perfect op een ongejailbreakte iPhone, daar is het ook voor gemaakt. Ook simlocked of niet, dat maakt niet uit.
Ik had het draaien op mijn 3G en nu op mijn 4.

Als je de app hebt binnengehaald (zoals gezegd liefst via iTunes in de appstore kopen, en niet via de iPhone zelf, want de app is nogal groot, en via 3G krijg je sowieso een melding dat het niet gaat) synch je gewoon je iPhone, en het installeert Navigon, dat kan wel een tijdje duren op een 3G, het is echt een grote app.

Wat wel zo is is dat als je een illegaal gedownloade versie wilt instaleren (dus niet gekocht in de app store) je een foutmelding krijgt. Logisch, je bent aan't stelen dan, itunes wil die app niet instaleren omdat je hem illegaal verkregen hebt.
  #8  
Oud 24 September 2010, 16:29
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 Plus 32GB (Zwart) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

En we gaan natuurlijk hier geen hulp verlenen aan het installeren van illegaal verkregen software Dat even tussendoor.
  #9  
Oud 24 September 2010, 18:57
ballegooier's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 9.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 August 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 3.674
Standaard

Let me Google this for you:

"How much storage space is needed on the iPhone in order to install the MobileNavigator Software?
Answer:
In order to install the MobileNavigator Software to your iPhone, you need double the amount of free storage space. After the installation is complete, the extra storage space needed for the installation can be used again
"

bron: NAVIGON. And the world is yours

Edit: je moet dus minimaal 4GB vrij hebben op je iPhone, voor/tijdens de installatie. Ik zie dat jij een 8GB hebt, dus de kans is groot dat je geen 4GB vrije ruimte over hebt? Daarna mag je je iPhone weer nokkie voel gooien, overigens - er wordt slechts 1,98GB gebruikt door Navigon als de installatie is afgerond.

Laatst gewijzigd door ballegooier; 24 September 2010 om 19:01.
  #10  
Oud 9 October 2010, 20:10
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 9 October 2010
Berichten: 8
Standaard

Hoi,
heb hier ook de gratis navigon gedownload en een t-mobileicon providor, maar programma komt niet verder dan de adres instelling.
Op moment van starten, krijg ik de melding geen gps-signaal ter beschikking.
wordt automatisch gestart als er wel gps signaal is.
Nou, lang wachten dus, maar niks.

iemand een id daarover??

Gerard
  #11  
Oud 9 October 2010, 21:32
chaser2600's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 January 2008
Berichten: 306
Stuur een bericht via MSN naar chaser2600
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Gerardosan Bekijk bericht
Hoi,
heb hier ook de gratis navigon gedownload en een t-mobileicon providor, maar programma komt niet verder dan de adres instelling.
Op moment van starten, krijg ik de melding geen gps-signaal ter beschikking.
wordt automatisch gestart als er wel gps signaal is.
Nou, lang wachten dus, maar niks.

iemand een id daarover??

Gerard
Ga eens buiten staan ;-)
  #12  
Oud 10 October 2010, 21:49
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 9 October 2010
Berichten: 8
Standaard

Denk je echt dat ik dat niet gedaan heb.
Geen resultaat.
  #13  
Oud 11 October 2010, 09:22
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 September 2008
Berichten: 212
Standaard

Staat locatievoorzieningen wel op 1 (aan) voor Navigon? (Instellingen > Algemeen > Locatievoorzieningen > lijstje met apps die dit gebruiken, individueel aan of uit te zetten)
  #14  
Oud 11 October 2010, 20:56
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 9 October 2010
Berichten: 8
Standaard

Jep, ook die staat goed.
Op aan dus.
Nog meer suggesties?
  #15  
Oud 14 October 2010, 15:57
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 October 2010
Berichten: 60
Standaard

Ga een in je auto Zitten en rij dan een stukkie.
  #16  
Oud 14 October 2010, 20:56
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 9 October 2010
Berichten: 8
Standaard

Je denkt hier een oplossing te vinden.

Dan stap je in de auto en rij je een stukje.
Jaaaaaa, dat is de oplossing

Nee, dan pak ik wel een tomtom en rij er zo naar toe.
  #17  
Oud 14 October 2010, 22:01
Macbookto's schermafbeelding
» iPhone 6 128GB (Space Grijs) [FW: 9.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 64GB (Zilver) [FW: 9.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 435
Standaard

Ik had dat pas ook - en soms nog - een probleem. Bij mij weigert ze wel eens aanwijzingen te geven. Het hielp bij mij om de iPhone even uit te zetten en daarna weer aan. In de loop van de dag komen er veel applicaties open te staan en ook al sluit je ze, lijkt er toch een soort 'vervuiling' te zijn.
  #18  
Oud 15 October 2010, 17:50
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 9 October 2010
Berichten: 8
Standaard

Tja , ik heb het meerdere malen geprobeert en hij heeft het gewoonweg nog niet gedaan.
Misschien eraf gooien en opnieuw proberen.
  #19  
Oud 21 October 2010, 10:45
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 October 2010
Berichten: 60
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Gerardosan Bekijk bericht
Je denkt hier een oplossing te vinden.

Dan stap je in de auto en rij je een stukje.
Jaaaaaa, dat is de oplossing

Nee, dan pak ik wel een tomtom en rij er zo naar toe.
Je kan wel laag dunkend doen, maar ik bedoel niet dat je eerst een paar km moet gaan rijden. Feit is dat als je stilstaat en geen bereik hebt je deze ook nooit zal krijgen. Rijd je bv om de hoek vd straat heb je wel bereik. Maarja, wil je een volwaardig navigatiesysteem in je auto dan raad ik je iPhone 4 aan. Substantieel beter en sneller GPS ontvangst.
  #20  
Oud 21 October 2010, 11:17
Macbookto's schermafbeelding
» iPhone 6 128GB (Space Grijs) [FW: 9.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 64GB (Zilver) [FW: 9.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 435
Standaard

Inderdaad, bij mij start Navigon in huis al op.
Was pas ook erg makkelijk toen ik als voetganger ergens naar toe moest.
Je kunt zelfs nog kiezen of je de dame wil horen of niet.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
hoe firmware 3.1.2 installeren stef007 Archief 2 21 April 2010 10:40
Hoe installeren OS 3.0? Goudvis12 Archief 1 24 March 2009 21:24
Hoe installer installeren? ludo0077 Archief 1 28 August 2008 15:13

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 17:39.