Tomtom flitsers en traffic

Tomtom flitsers en traffic discussie in iPhone Navigatie forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb volledig mijn iPhone moeten herstellen als nieuwe iphone maar ik heb voor 1 jaar betaald voor alles; moet ik nu herstelaankoop nemen of ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone apps en games > iPhone Navigatie
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 16 August 2011, 19:42
» iPhone 7 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Anders
 
Geregistreerd: 20 January 2009
Locatie: Vlaanderen
Berichten: 4.730
Standaard Tomtom flitsers en traffic

Ik heb volledig mijn iPhone moeten herstellen als nieuwe iphone maar ik heb voor 1 jaar betaald voor alles; moet ik nu herstelaankoop nemen of mag ik het me toch riskeren om nogmaals op de 29,95 euro te klikken zolas je bij appes ook kan doen en er dan verschijnt dat je het al aangekocht hebt? Ik wil geen risico neme nu en dan mee de miserie zitten.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 16 August 2011, 19:57
XIII's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 128GB (Space Grijs) [FW: 10.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 10.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 July 2009
Berichten: 9.854
Standaard

Dat hangt er vanaf welk type In-App purchase TomTom gekozen heeft.

Kun je waarschijnlijk het beste even bij ze navragen...
  #3  
Oud 16 August 2011, 20:56
» iPhone 7 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Anders
 
Geregistreerd: 20 January 2009
Locatie: Vlaanderen
Berichten: 4.730
Standaard

Er moet toch hier 1 iemand het weten .
Ik heb het me geriskeerd om herstel aankoop te doen maar voorlopig lukt het niet, verbing enzo die niet echt wil lukken.

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 16 augustus 2011 om 22:35 ----------

Toch maar geriskeerd en herstel aankoop gedaan en deze keer wel gelukt, het werkt bij TT dus op deze manier, mss wel interessant voor andere mensen die dit zoals mij nog nie wisten .
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
TomTom, Traffic & IQ Routes ... tychop iPhone Apps 0 17 June 2010 20:40
Laadprobleem Tomtom + 3G traffic RudydG iPhone Navigatie 1 3 June 2010 09:13
TomTom: TomTom HD-Traffic lapje iPhone Navigatie 11 26 May 2010 18:44

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 19:18.