Parrot 3100 compatible met 3Gs?

Parrot 3100 compatible met 3Gs? discussie in iPhone accessoires en onderdelen forum; ( verdwijnt na registratie ) Heeft iemand z'n 3Gs al gekoppeld aan de Parrot 3100? Op de parrotsite staat alleen de 3G....



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone accessoires en onderdelen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 3 July 2009, 22:08
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 June 2009
Locatie: aan 't water
Berichten: 11
Standaard Parrot 3100 compatible met 3Gs?

Heeft iemand z'n 3Gs al gekoppeld aan de Parrot 3100?
Op de parrotsite staat alleen de 3G.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 3 July 2009, 22:25
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 January 2008
Berichten: 184
Stuur een bericht via MSN naar cwsmdb
Standaard

verwacht daar geen problemen mee de vorige generatie werkte er ook op
geloof niet dat daar in iets veranderd zal zijn
  #3  
Oud 5 July 2009, 12:27
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 October 2007
Berichten: 23
Standaard

Ik heb ook Parrot 3100 in combinatie met de iPhone 3GS. Geen problemen met een gesprek, alleen heb ik nu in het beeldscherm van de parrot "localhost" staan. Hier hoort normaal de naam van de iPhone te staan. Bij mij dus "Jeroen iPhone".
Bij mijn 2G deed de Parrot dat wel goed.
Misschien helpt een update van de Parrot-software.
  #4  
Oud 5 July 2009, 12:31
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 June 2009
Locatie: aan 't water
Berichten: 11
Standaard

Da's mooi om te weten. Dan hoef ik daar niets aan te doen. Het gaat er mij om dat ik gewoon handsfree via BT kan bellen en gebeld worden.
Bedankt zover voor de response.
  #5  
Oud 14 July 2009, 12:24
Channie's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Zilver) [FW: 9.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 9.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 July 2008
Locatie: Hellevoetsluis, NL
Berichten: 201
Stuur een bericht via Skype™ naar Channie Send a message via twitter to Channie
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jeroenjansen80 Bekijk bericht
Ik heb ook Parrot 3100 in combinatie met de iPhone 3GS. Geen problemen met een gesprek, alleen heb ik nu in het beeldscherm van de parrot "localhost" staan. Hier hoort normaal de naam van de iPhone te staan. Bij mij dus "Jeroen iPhone".
Bij mijn 2G deed de Parrot dat wel goed.
Misschien helpt een update van de Parrot-software.
Herstart je iPhone eens. Ik heb dat soms ook weleens met mijn iPhone 3G. Meestal is het later ineens weer goed en zie ik "Chantal's iPhone" in het display staan.
  #6  
Oud 14 July 2009, 13:07
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 October 2007
Berichten: 23
Standaard

@Channie:

Ik zie inmiddels weer "Jeroen iPhone 3GS" in beeld staan.

Hoe werkt het opnemen bij jou? Eerst opnemen op de iPhone en dan de groene opneem knop indrukken van de Parrrot? Of hoef je alleen de opneem knop in te drukken van de Parrot? En welke software-versie van de Parrot heb je er op zitten?
  #7  
Oud 14 July 2009, 15:14
Channie's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Zilver) [FW: 9.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 9.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 July 2008
Locatie: Hellevoetsluis, NL
Berichten: 201
Stuur een bericht via Skype™ naar Channie Send a message via twitter to Channie
Standaard

Ik neem hem op met de groene knop op de Parrot. Als ik hem via de iPhone 3G opneem, krijg ik ook het geluid via de iPhone en moet ik op de iPhone de Parrot kiezen. Bellen kan wel via de iPhone 3G.

Volgens mij heb ik de laatste versie firmware. Heb hem ooit een upgrade gegeven via windows laptop.
  #8  
Oud 14 July 2009, 23:42
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 October 2007
Berichten: 23
Standaard

Dan gaat er bij mij iets fout. Ik kan alleen maar opnemen door eerst op te nemen op de iPhone en dan de groene knop van de Parrot te drukken.
Als ik eerst op de Parrot druk, dan hoor ik de andere kant mij niet. In het beeldscherm van de Parrot staat dan een muzieknoot met een streep er door heen.

Ik heb er nu 4.17b op zitten. Op de Parrot-site staat al 4.19. Van het weekend die er mee eens op zetten.
  #9  
Oud 17 July 2009, 22:42
» iPhone 4S 64GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 January 2008
Locatie: Den Haag
Berichten: 40
Stuur een bericht via Skype™ naar offline99
Standaard

Bij mij kan ik niet bellen via de parrot middels "voice control" wat wel met de 2g lukte.
Als ik je de groene belknop indruk gebeurd er niets, terwijl ik wel door het telefoonboek kan bladeren en vervolgens iemand bellen.
Iemand een oplossing/tip ?
  #10  
Oud 21 July 2009, 18:59
» iPhone 4S 64GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 January 2008
Locatie: Den Haag
Berichten: 40
Stuur een bericht via Skype™ naar offline99
Standaard

Heeft iemand de parrot 3100 werkend met de iPhone 3gs ? ik kan wel gebeld worden via de carkit en bellen (via mijn iphone) maar ik krijg het niet voor elkaar om middels spraak de parrot te benaderen
  #11  
Oud 3 August 2009, 19:27
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 August 2009
Berichten: 2
Post

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door offline99 Bekijk bericht
Heeft iemand de parrot 3100 werkend met de iPhone 3gs ? ik kan wel gebeld worden via de carkit en bellen (via mijn iphone) maar ik krijg het niet voor elkaar om middels spraak de parrot te benaderen
Op dit moment werkt de iphone 3gs bij mij op het punt dat hij kan bellen en contacten in mijn parrot 3100 zet.

Op de hoofdpagina stond paar dagen geleden waarschijnlijk ook de reden voor het niet werken van voice control.

iPhone OS 3.1 op komst
De nieuwe functies zijn:
- voice control functioneert nu ook met bluetooth (enkel voor iPhone 3GS)

Dus nog even wachten denk ik.
  #12  
Oud 3 August 2009, 20:37
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 June 2009
Locatie: aan 't water
Berichten: 11
Standaard

D'as goed nieuws. Met een weekje of 2 heb ik m'n 3Gs. Tegen die tijd zal het voicecontrolprobleem wel opgelost zijn. Dan kan mijn Parrot gewoon gebruikt worden.
  #13  
Oud 30 October 2009, 14:23
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 July 2008
Locatie: Purmerend
Berichten: 8
Standaard

Ik heb nu een week mijn iPhone 3GS, en het kan niet eens gekoppeld worden aan de parrot CK3100. Mijn iphone herkent de parrot wel, maar kan het niet koppelen. Ik ging ervan uit van de software updaten en het werkt, maar mijn Wi-Fi is niet krachtig genoeg om de software naar de parrot te zenden, en dus te verbinden. Heeft iemand een andere mogelijkheid om de parrot te updaten? zodat de iphone wel kan koppelen?
  #14  
Oud 30 October 2009, 15:15
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 August 2009
Berichten: 2
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Soraida80 Bekijk bericht
Ik heb nu een week mijn iPhone 3GS, en het kan niet eens gekoppeld worden aan de parrot CK3100. Mijn iphone herkent de parrot wel, maar kan het niet koppelen. Ik ging ervan uit van de software updaten en het werkt, maar mijn Wi-Fi is niet krachtig genoeg om de software naar de parrot te zenden, en dus te verbinden. Heeft iemand een andere mogelijkheid om de parrot te updaten? zodat de iphone wel kan koppelen?
Als je de software van de Parrot wilt updaten, moet dat niet via Wi-Fi maar via bluetooth. In de handleiding staat trouwens niet heel duidelijk dat je in de Parrot zelf bij menu instellingen ergens nog de optie aan moet zetten voor software update. Doe je dit niet, dan pakt de parrot niks. Dus misschien is het dat?
Verder voor de handleiding hierbij de link:
Parrot - Parrot CK3100, CK3300, CK3500 - Technical Support

Zelf heb ik mijn 3gs iPhone met OS 3.1.2 vlekkeloos werkend met de parrot. Heb versie 4.19 er op mijn parrot staan.
  #15  
Oud 30 October 2009, 16:06
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 June 2009
Locatie: aan 't water
Berichten: 11
Standaard

Ook zonder update werkt de karkit. Ik heb althans geen problemen!
Waarom lukt het bij jou niet?
En koppelen vanuit de Parrot? Lukt het dan ook niet?
  #16  
Oud 30 October 2009, 16:19
mvveelen's schermafbeelding
» iPhone 7 128GB (Zilver) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 November 2008
Locatie: Hoorn NH
Berichten: 1.161
Send a message via twitter to mvveelen
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Soraida80 Bekijk bericht
Ik heb nu een week mijn iPhone 3GS, en het kan niet eens gekoppeld worden aan de parrot CK3100. Mijn iphone herkent de parrot wel, maar kan het niet koppelen. Ik ging ervan uit van de software updaten en het werkt, maar mijn Wi-Fi is niet krachtig genoeg om de software naar de parrot te zenden, en dus te verbinden. Heeft iemand een andere mogelijkheid om de parrot te updaten? zodat de iphone wel kan koppelen?
Heb je niet toevallig het maximum aantal gekoppelde telefoons (5) overschreden ? Leeg de Parrot eens (dus de bestaande koppelingen/toestellen verwijderen) en probeer 'm dan nog eens te koppelen ? Moet echt wel werken, m'n vriendin heeft haar CK3100 ook icm. de 3GS werkend.

Oh, en het updaten van de Parrot gaat niet met Wi-Fi, maar met Bluetooth......
  #17  
Oud 30 October 2009, 17:33
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 July 2008
Locatie: Purmerend
Berichten: 8
Standaard

Het is gelukt. Ik had teveel toestellen gekoppeld. Bedankt voor de hulp.
  #18  
Oud 3 December 2009, 09:59
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 December 2009
Berichten: 1
Standaard iPhone maakt geen verbinding met Parrot 3100

Ik heb een Parrot 3100 in mijn auto en tot voor kort was die gekoppeld aan een Nokia. Werkte prima. Sinds kort een iPhone 3Gs Black. Ziet de Parrot wel, maar kan geen verbinding maken. Heeft dit met een update van de firmware van de Parrot te maken? En zoja hoe kan ik via een iBook die firmware downloaden (op Parrotsite alleen .exe downloads) en vervolgens weer uploaden naar mijn Parrot?
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Iphone koppelen aan Parrot CK 3100 Mriekje iPhone algemeen 24 11 August 2012 20:27
scherm 3gs compatible met 3g? GeneralA iPhone algemeen 8 20 January 2012 20:13
adresvolgorde op de Parrot CK 3100 rosbaas iPhone algemeen 0 9 January 2011 18:11
3Gs compatible met S9 ViktorR iPhone algemeen 1 4 August 2009 19:02
probleem met parrot 3100 en 3gs boblong iPhone algemeen 0 21 July 2009 20:01

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 04:21.