Iphone koppelen aan Parrot CK 3100

Iphone koppelen aan Parrot CK 3100 discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik krijg het niet voor elkaar om mn Iphone te koppelen aan mn Parrot. Dit is voor mn werk echter van levensbelang. Kan iemand mij ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 3 November 2008, 10:27
» iPhone 4 8GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB  
» Anders
 
Geregistreerd: 20 September 2008
Locatie: Zuiden des lands
Berichten: 10
Standaard Iphone koppelen aan Parrot CK 3100

Ik krijg het niet voor elkaar om mn Iphone te koppelen aan mn Parrot.
Dit is voor mn werk echter van levensbelang.
Kan iemand mij hier mee helpen?
Alvast bedankt!!
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 3 November 2008, 10:35
Yzord's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 128GB (Goud) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Wi-Fi + 4G 16GB (Wit) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 October 2008
Berichten: 1.051
Standaard

Parrot is discovery mode, Iphone laten zoeken naar Parrot, connecten en dan zou je klaar moeten zijn. Anders even iphone opnieuw opstarten, misschien heeft ie wel net zulke kuurtjes als WM6
  #3  
Oud 5 November 2008, 15:02
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 April 2008
Locatie: Brabant
Berichten: 4
Standaard Firmware

Kijk ook even naar de firmaware van je Parrot. Er is net een nieuwe (4.18b) die ondersteuning biedt voor de 2.1 firmware.
  #4  
Oud 6 November 2008, 21:24
Banned
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 November 2008
Locatie: Heerenveen
Berichten: 32
Standaard

Bij mij werkt het goed, zonder firmware update van de Parrot.
Ik heb de iphone laten zoeken en klaar,...hoefde niet eens een wachtwoord in te vullen, vreemd maar oke...
  #5  
Oud 10 November 2008, 01:28
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.1]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 1 September 2008
Locatie: Leidschendam
Berichten: 7
Standaard

Heb gisteren mijn Parrot CK3100 ge-update naar firmware versie 4.18b (moet je wel een windhoos laptop hebben met blauwetand) Alles werkt goed, ook het MUTE probleem bij het opnemen is verholpen!
  #6  
Oud 10 November 2008, 05:46
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 August 2008
Locatie: Wereldbol
Berichten: 625
Stuur een bericht via Skype™ naar Mwfadebeer
Standaard

let well op dat voor synchronisatie van je contacten naar de parrot je je contacten moet labelen met "carkit". Doe je dit niet gaan contacten niet automatisch over naar de parrot.
  #7  
Oud 10 November 2008, 11:25
Banned
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 November 2008
Locatie: Heerenveen
Berichten: 32
Standaard

Ik heb ook een parrot maar zit wel met een paar vragen.

1. Kan je de link geven voor de update van de CK3100
2. Kan je omschrijven hoe ik de Parrot moet updaten, oftewel welke handelingen ik moet uitvoeren.

Bedankt!
  #8  
Oud 10 November 2008, 11:52
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.1]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 1 September 2008
Locatie: Leidschendam
Berichten: 7
Standaard

Op parrot.biz vind je onder support, downloads. parrot software update tool.zip-bestand downloaden, programma opstarten en dan wijst eigenlijk alles vanzelf. Je moet dus wel een windhoos lap hebben met bluetooth. Oh en vergeet niet op je parrot onder instellingen de software-update te activeren. deze staat automatisch (ook als je de accu weer uitzet) op de-activated.
Na het updaten slaat je parrot uit, de parrot kan je dan opnieuw opstarten door een paar seconden op de draaiknop te drukken.
  #9  
Oud 10 November 2008, 13:44
Banned
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 November 2008
Locatie: Heerenveen
Berichten: 32
Standaard

Het is gelukt, en ook het MUTE gebeuren is verleden tijd, alles werkt perfect nu.
  #10  
Oud 20 January 2009, 22:01
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 January 2009
Berichten: 3
Standaard

Bij mij is het nog steeds niet gelukt. Ik kan de parrot (C3100) niet eens updaten!

Ik heb exact de instructies gevolgd van Alfred: parrot software update tool gedownload, dan de nieuwste software voor mijn parrot gedownload, met mijn windowslaptop mét bluetooth naar mijn wagen gegaan, de software-update van de parrot op actief gezet en steeds krijg ik de melding "koppeling mislukt"

Ik weet dat het verbindingspaswoord van de parrot 1234 is maar dat wordt dus nooit gevraagd; niet bij de laptop en ook niet bij de iPhone.

Kan iemand me uit de nood helpen met enkele prettige tips?
Hoe kan ik die kl**papegaai nu updaten of even better: hoe kan ik die doen praten met mijn iphone?

Edit: Het is gelukt! Op de faq pagina van de parrot site staat dat het geheugen van de C3100 slechts 5 toestellen aan kan. Op mijn parrot waren inderdaad 5 toestellen aangesloten waardoor de koppeling met een nieuw toestel niet mogelijk was. Daarom vroeg het ook nooit naar de verbindingscode. Ik heb de overbodige toestellen gewist en het koppelde direct aan mijn iPhone. Zonder software update! (die update heb ik nadien nog geprobeerd maar dat lukte niet. Ik weet niet hoe dat komt maar dat zijn eventuele zorgen voor later) Jochei!

Laatst gewijzigd door Zotch; 20 January 2009 om 22:28.
  #11  
Oud 20 January 2009, 22:24
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 April 2008
Locatie: Brabant
Berichten: 4
Standaard

Balen zeg!

Welke Windows versie gebruik je? Het klink als een timeout waardoor de verbinding niet wordt opgezet. Wellicht dat je een schermpje op de achtergrond mist? Probeer je via je control panel een verbinding te maken of via de parrot software??
  #12  
Oud 20 January 2009, 22:29
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 January 2009
Berichten: 3
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door stryx Bekijk bericht
Balen zeg!

Welke Windows versie gebruik je? Het klink als een timeout waardoor de verbinding niet wordt opgezet. Wellicht dat je een schermpje op de achtergrond mist? Probeer je via je control panel een verbinding te maken of via de parrot software??
Check de edit in mijn post. No more balen for me! Toch bedankt
  #13  
Oud 20 January 2009, 22:29
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.1]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 1 September 2008
Locatie: Leidschendam
Berichten: 7
Standaard

Ik heb er ook even geen antwoord op, is alweer even geleden dat ik me hierin had verdiept, hoop dat het lukt voor je.
  #14  
Oud 22 October 2009, 09:50
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 October 2009
Berichten: 4
Standaard

Werkt deze upgrade ook voor het probleem wat ik gisteren ondervond dat mijn Parrot opeens niet meer automagisch verbond met mijn iPhone na het een week prima gedaan te hebben? Oorzaak is onebekend behalve dat ik sinds dat ie niet meer werkt, ben gaan spelen met de voicecontrol optie op de iPhone via de Parrot:

1. Druk op de Parrot op"groene "opneem"-knop
2. Parrot geeft aan "Spraakherkenning begint"
3. /me roept naam of roep "Play music" (Effect is vervolgens dat de iPhone totaal iemand anders belt, maar meestal wel muziek begint te spelen, maar dat terzijde ;-) )

Het lijkt me ver gezocht om dat als oorzaak te noemen, maar ik meld het toch maar even. Je weet nooit.. Ik vind het vreemd dat iets het *zomaar* niet meer doet. Dat verwacht ik eerder op een Windows of Linux gebaseerd platform (ervaring genoeg daarmee), maar niet op een Apple.

Workaround was om de iPhone uit de Parrot te verwijderen en vice versa op de iPhone en elkaar weer opnieuw te verbinden..

Ik ga vanavond iig. de firmware upgrade op de CK3100 proberen.

Laatst gewijzigd door nilsko; 22 October 2009 om 09:56.
  #15  
Oud 23 October 2009, 09:26
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 October 2009
Berichten: 4
Standaard

Gisteravond met succes mijn Parrot geupgrade. Wel even opletten dat je in de Parrot de optie software-update aanzet. Anders wordt je Parrot wel gevonden, maar geeft de software update tool later een foutmelding over dat "het device niet geauthentificeert kan worden" (is dat Nederlands ;-) ) Dit activeer je door in de Parrot via menuoptie "Instellingen" -> "Geavanceerd" -> "Software update" te activeren

Nu werkt het weer als vanouds. Later las ik ook nog dat de Parrot maar maximaal 4 toestellen in zijn geheugen kan bewaren, dus of dat het probleem was, zou ook nog kunnen.
  #16  
Oud 24 October 2009, 15:50
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 October 2009
Locatie: Zwolle
Berichten: 22
Standaard

Ik had ook problemen met m'n parrot, maar de juiste manier voor mij om te connecten was alle telefoons uit de parrot te verwijderen (iig m'n oude vorige telefoon) en de parrot niet in discovery mode oid zetten. Gewoon met de iphone verbinding maken met de parrot; op parrot verschijnt dan een pincode; die intikken en klaar is kees.

Echter komen mijn contacten nu niet meer over (1e keer wel?). Waar kan ik dat carkit label instellen?
  #17  
Oud 4 March 2010, 09:46
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 August 2009
Berichten: 47
Standaard

net een nieuwe iphone 3gs, de parrot zag in eerste instatntie de iphone wel maar bleef verbinding maken , dit lukte niet. iphone uitgezet en weer aan, direct werd de iphone gezien en meteen verbinding, ook alle contacten zijn bereikbaar,top
  #18  
Oud 10 November 2010, 19:43
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 June 2010
Berichten: 1
Standaard

Ik heb net een nieuwe I-phone die mijn parrot niet vindt. Mogelijk helpt het als ik aangesloten toestellen verwijderen. Kan iemand mij zeggen hoe dit moet?
  #19  
Oud 10 November 2010, 20:37
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 April 2008
Locatie: Brabant
Berichten: 4
Standaard

http://www.parrot.com/ressources/use...ide_zone_A.pdf

pagina 51
  #20  
Oud 10 August 2012, 20:58
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 August 2012
Berichten: 3
Standaard

Ik heb sinds enkele dagen het volgende probleem. Mijn Parrot CK3100 wil niet meer op mute overgaan wanneer ik zelf bel of gebeld word in mijn auto. Er is wel degelijk een koppeling tussen mijn Parrot en mijn iPhone4S maar wanneer er gebeld wordt, verschijnt er steeds het volgende symbool op mijn Parrot-schermpje: een doorstreepte muzieknoot. De muziek op mijn autoradio wordt niet op mute gezet.
Ik heb zonet mijn Parrot ge-update naar versie 5.0.0 en het probleem blijft hetzelfde. Ik heb ook eens een andere gsm gekoppeld met mijn Parrot en toen was er geen enkel probleem om te bellen in de auto. Het probleem moet dus bij mij iPhone 4S liggen. Iemand een idee?
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Iphone koppelen aan Itunes hanswijmer iTunes 0 20 April 2011 21:24
Windows: Iphone koppelen aan Itunes hanswijmer iTunes 0 18 April 2011 22:40
adresvolgorde op de Parrot CK 3100 rosbaas iPhone algemeen 0 9 January 2011 18:11
Parrot 3100 compatible met 3Gs? miggel iPhone accessoires en onderdelen 17 3 December 2009 09:59
probleem met parrot 3100 en 3gs boblong iPhone algemeen 0 21 July 2009 20:01

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 19:48.