Iphone configureren als "nieuwe iphone"

Iphone configureren als "nieuwe iphone" discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Goede morgen! Ik ben van plan om na de update van iOS 5 mijn telefoon te herstellen als "nieuwe iphone" dit ivm het toch nog ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 14 October 2011, 10:54
» iPhone 6 16GB (Goud) [FW: 9.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 November 2010
Berichten: 58
Standaard Iphone configureren als "nieuwe iphone"

Goede morgen!

Ik ben van plan om na de update van iOS 5 mijn telefoon te herstellen als "nieuwe iphone" dit ivm het toch nog redelijk snel drainen van de batterij van mijn Iphone 4.

Als ik dit gedaan heb, neem ik aan dat ik alles kwijt ben (qua telefoonnummers).

Is het mogelijk om na het herstellen, mijn laatste back up terug te zetten, en zodoende mijn telefoonnummers niet te verliezen?

En als ik die back up terug zet, zet ik dan niet meteen weer " het eventuele" batt probleem terug?

Super bedankt!
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 14 October 2011, 10:57
wouter1981's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Goud) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 July 2008
Locatie: Twente
Berichten: 3.990
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jordy a te c Bekijk bericht
En als ik die back up terug zet, zet ik dan niet meteen weer " het eventuele" batt probleem terug?
Dat weet je dus nog niet... Test de telefoon (accu) eerst zonder de backup terug te zetten. Is het probleem er niet meer?
Zet dan de backup terug. Is het probleem er dan weer? Dan zul je de iPhone weer moeten herstellen en instellen als nieuwe iPhone.
__________________
Geen hulpvragen via PM. Stel je vraag op het forum, hebben anderen er ook iets aan.
  #3  
Oud 14 October 2011, 11:26
» iPhone 6 16GB (Goud) [FW: 9.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 November 2010
Berichten: 58
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door wouter1981 Bekijk bericht
Dat weet je dus nog niet... Test de telefoon (accu) eerst zonder de backup terug te zetten. Is het probleem er niet meer?
Zet dan de backup terug. Is het probleem er dan weer? Dan zul je de iPhone weer moeten herstellen en instellen als nieuwe iPhone.
Hoi Wouter!

Oke dan ga ik dat proberen! Eens kijken of het helpt want de batt van mijn IP4 loopt toch nog iets te snel leeg dan ik hoop gehad!

Bedankt!!
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Mac OS X: iMac als "headset" voor iPhone floorsch Desktop-applicaties 9 5 April 2012 16:27
Windows: "oude" iPhone syncen met "nieuwe" iTunes: appdata behouden? SpiritMuse iTunes 5 27 June 2011 21:00
iPhone: zowel in DFU als Restore "iphone isnt eligible" Nilles Jailbreak 0 31 December 2010 15:13
iPhone: "iPhone configureren als nieuwe telefoon" sinesie Jailbreak 6 6 December 2008 01:29
Iphone Kapot? Bestaat er een "master reset" als laatste redmiddel? flipbosch Unlock [archief] 10 19 February 2008 14:23

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 07:44.