Beginscherm probleem

Beginscherm probleem discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, Sinds de update naar ios5 heb ik een probleem met mijn beginscherm. Ik heb alle icoonen verplaatst naar het volgende scherm zodat ik een ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 17 October 2011, 22:03
edwin40's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 20 September 2011
Locatie: Leiden
Berichten: 5
Stuur een bericht via MSN naar edwin40
Standaard Beginscherm probleem

Hallo,

Sinds de update naar ios5 heb ik een probleem met mijn beginscherm.
Ik heb alle icoonen verplaatst naar het volgende scherm zodat ik een schoon 1ste scerm heb met een foto.

Als ik nu mijn iPhone uitzet en daarna weer aan dan zijn alle icoonen weer terug geplaatst naar het eerste scherm.

Dit had ik met ios 4.3.5 niet.
Kan iemand mij vertellen hoe ik dit op kan losen ik zet nu de icoonen elke dag weer een scherm verder erg vervelend.

Groeten,
Edwin
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 18 October 2011, 19:18
edwin40's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 20 September 2011
Locatie: Leiden
Berichten: 5
Stuur een bericht via MSN naar edwin40
Standaard

Niemand die raad weet???
  #3  
Oud 18 October 2011, 19:45
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 October 2011
Berichten: 67
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door edwin40 Bekijk bericht
Niemand die raad weet???
Niemand die hetzelfde probeert, denk ik..
  #4  
Oud 18 October 2011, 20:56
edwin40's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 20 September 2011
Locatie: Leiden
Berichten: 5
Stuur een bericht via MSN naar edwin40
Standaard

er zal toch wel iemand zijn die een schoon beginscherm heeft en houd?????
  #5  
Oud 19 October 2011, 02:09
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 October 2011
Berichten: 67
Standaard

Waarom? Als ik mijn beginscherm krijg wil ik de meest gebruikte apps en folders krijgen, niet nog een extra swipe te hoeven doen. Ik denk dat nagenoeg iedereen dat zo doet...
Daarom heeft Apple, denk ik, er niet eens aan gedacht toen ze de mogelijkheid weghaalden uit iOS5... ik denk dat ze dachten dat het een bug was die ze opgelost hebben zonder er verder bij na te denken dat er iemand was die het wel zo gebruikte... jij in dit geval.

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 19 oktober 2011 om 02:13 ----------

overigens, als er verderop een lege "pagina" is, wordt ie ook automatisch weggehaald. Ik denk dat ze dachten dat ze dat op het eerste scherm vergeten waren te coderen, dus het aangepast hebben..

Programmatisch is het een array die je checkt, alleen arrays beginnen bij 0 (in dit geval het eerste scherm) en ik denk dat ze in de 4.x code checkte vanaf 1 (tweede scherm in dit geval). Het is dan een simpele aanpassing van de code die voor jou, helaas, verkeerd uitpakt maar voor hen een logische was...
  #6  
Oud 19 October 2011, 11:20
edwin40's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 20 September 2011
Locatie: Leiden
Berichten: 5
Stuur een bericht via MSN naar edwin40
Standaard

Okť zoals je het nu uitlegd snap ik het tenminste. Het is verder ook geen probleem, meer een gewenning in de vorige iOS. Bedankt voor de uitleg
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Safari probleem,kan geen koppeling maken naar beginscherm Boes40 iPad algemeen 1 9 July 2011 23:46
Beginscherm aanpassen crhondsberg iPad algemeen 3 28 June 2011 10:54
Groot probleem, beginscherm heeft grote iconen en kan nu niks meer :-(((( kimjansentopma Archief 3 26 September 2010 20:23
Beginscherm iPhone Lancia Desktop-applicaties 2 13 June 2009 10:08
Beginscherm Serge123 iPhone Apps 3 14 July 2008 14:10

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 07:13.