Beginscherm aanpassen

Beginscherm aanpassen discussie in iPad algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, wij zijn aan het kijken hoe we een iPad kunnen inzetten voor een clintje van onze instelling (een jongetje met een verstandelijke beperking en ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPad > iPad algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 27-06-11, 16:43
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 2 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Jun 2011
Berichten: 2
Standaard Beginscherm aanpassen

Hallo, wij zijn aan het kijken hoe we een iPad kunnen inzetten voor een clintje van onze instelling (een jongetje met een verstandelijke beperking en autisme). Hiervoor zou ik het beginscherm van de iPad zo 'leeg' mogelijk willen maken. Dus geen icoontjes van Safari, Instellingen, etc. Alleen een icoontje games en foto's van zijn moeder. Weet iemkand hoe dat moet? Als het heel moeilijk is, zijn er bedrijfjes die bij dit soort vragen helpen?
Alvast bedankt!
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 27-06-11, 17:03
wouter1981's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Goud) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Jul 2008
Locatie: Twente
Berichten: 3.990
Standaard

Je kunt alle andere apps naar een andere pagina verplaatsen en ze daar eventueel nog in een folder plaatsen.
Je kunt standaard apps niet verwijderen.
__________________
Geen hulpvragen via PM. Stel je vraag op het forum, hebben anderen er ook iets aan.
  #3  
Oud 28-06-11, 11:47
jap74's schermafbeelding
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 12.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 12.0]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: Feb 2009
Berichten: 799
Standaard

Als je een app lang ingedrukt houdt, gaan ze trillen en dan kun je ze verslepen. Als je een icoon naar de rechterkant van het scherm sleept, kun je ze naar de volgende pagina verslepen. Als je twee (of meer) apps op elkaar sleept, ontstaat er een folder (zwart vierkantje met kleine icoontjes erin). Ik begrijp dat jullie eigenlijk niet willen dat jullie clientje op het internet gaat surfen of andere dingen op het internet doet (zoals Apps kopen ed). Ik denk dat het handiger is om in dat geval 'beperkingen' in te schakelen.ga naar instellingen->algemeen->beperkingen. Verzin vervolgens een code (onthoudt deze goed!) en schakel vervolgens beperkingen in. In het menu kun je vervolgens aan- en uit zetten wat je wilt. Als je Safari uit zet, zal je zien dat het icoontje ook in het beginscherm verdwijnt. Hetzelfde geldt voor Youtube, iTunes en Apps. Laat maar weten of je er zo uit komt en als je meer vragen hebt.
  #4  
Oud 28-06-11, 11:54
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 2 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Jun 2011
Berichten: 2
Standaard

Super! Iedereen alvast hartstikke bedankt.

Roel
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
achtergrond beginscherm ElsG Archief 5 08-02-10 00:08
Beginscherm probleempje sanjaysusi Archief 11 09-11-09 14:34
Beginscherm iPhone Lancia Desktop-applicaties 2 13-06-09 11:08
icoontjes op beginscherm aanpassen trimix Jailbreak apps en thema's 9 13-10-08 11:47
Beginscherm Serge123 iPhone Apps 3 14-07-08 15:10

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 06:42.