activatie duitse iphone4 s

activatie duitse iphone4 s discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, ik heb sinds dinsdag een Iphone 4 S uit Duitsland, hij zou simlock vrij zijn, maar met Nederlandse T-mobile micro sim kan ik hem ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 28 October 2011, 20:28
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 October 2011
Berichten: 10
Standaard activatie duitse iphone4 s

Hallo, ik heb sinds dinsdag een Iphone 4 S uit Duitsland, hij zou simlock vrij zijn, maar met Nederlandse T-mobile micro sim kan ik hem niet activeren. heb gisteren een prepaid sim van Telekom in Kleve gehaald en binnen 3 minuten had ik hem aan de praat. Moest wel 4 uur rijden daarvoor! ;-) Op de site van T-mobile Duitsland heb ik de IMEI ingevuld en krijg te zien dat het toestel onbekend is bij hun? Iemand een idee hoe ik alsnog met mijn T-mobile sim uit Nederland de Iphone kan activeren? Ben momenteel not zo happy! dacht dat het aan de oudere versie microsim lag, maar een nieuwe vandaag gehaald in de shop en hetzelfde negatieve resultaat.

groetjes René
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 25 December 2011, 16:02
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 October 2009
Locatie: Groningen
Berichten: 59
Send a message via twitter to Imemyself
Standaard

Hey, heb je het probleem inmiddels opgelost?
Want zit met hetzelfde probleem.
  #3  
Oud 25 December 2011, 18:53
» iPhone SE 128GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.174
Standaard

De oplossing is die T-Mobile DE iPhone te laten unlocken door T-Mobile DE. Als je al twee jaar klant bent, onwaarschijnlijk met een 4S, doen die dat gratis anders kost het 99,50 €.

SIM-Lock | Telekom
__________________
"Es ist schwieriger, eine vorgefasste Meinung zu zertrümmern als ein Atom." (A. Einstein)
  #4  
Oud 26 December 2011, 00:13
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 October 2011
Berichten: 10
Standaard

Nou ik ben bang van niet, heb t-mobile DE verschillende maaltjes gestuurd en telkens krijg ik zo'n standaard bericht terug, dat ze over 2 jaar de iPhone willen unlocken en dat het nu niet mogelijk is vanwege de software op de iPhone (gelul natuurlijk) alleen rest nu de vraag hoe de unlock te verkrijgen?
  #5  
Oud 26 December 2011, 10:36
» iPhone 5s 64GB (Goud) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 February 2008
Berichten: 117
Standaard

Terug brengen en hem dan simlockvrij online bestellen in de apple store?
__________________
iPhone 5 64GB DE [FW: 6.1] [Jailbreak: Ja] | iPad 2 32GB NL [FW: 6.1] [Jailbreak: Nee] | iPad mini 16GB NL [FW: 6.1] [Jailbreak: Nee]
  #6  
Oud 26 December 2011, 10:55
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 October 2011
Berichten: 10
Standaard

Heb hem via EBAY gekocht en terug brengen is geen optie helaas!
  #7  
Oud 26 December 2011, 11:00
debroei's schermafbeelding
» iPhone 7 Plus 256GB (Zilver) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 128GB (Zilver) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 December 2009
Locatie: Teylingen
Berichten: 1.131
Standaard

Je schrijft dat je hem met die duitse sim na 3 minuten al aan de praat had, werkt ie dan wel? Kun je met ie NL sim wel bellen? Zo ja zit er toch geen simlock op?
  #8  
Oud 26 December 2011, 11:02
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 October 2011
Berichten: 10
Standaard

Nee alleen met de Duitse sim. Zodra je een Nederlandse sim plaatst dan begint hij weer met activeren en dan werkt de nl sim niet. Met de Duitse sim werkt alles zoals het moet!
  #9  
Oud 26 December 2011, 11:07
debroei's schermafbeelding
» iPhone 7 Plus 256GB (Zilver) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 128GB (Zilver) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 December 2009
Locatie: Teylingen
Berichten: 1.131
Standaard

Als ie eenmaal geactiveerd is, dan hoeft dat toch niet meer te gebeuren ongeacht welkebsimje plaatst?
Of bedoel je aanmelden bij het mobiele netwerk met activeren?
  #10  
Oud 26 December 2011, 11:11
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 October 2011
Berichten: 10
Standaard

Ja hij gaat proberen het netwerk te zoeken en dan begint de activatie procedure opnieuw!
  #11  
Oud 26 December 2011, 11:24
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 October 2009
Locatie: Groningen
Berichten: 59
Send a message via twitter to Imemyself
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Reneharley Bekijk bericht
Op de site van T-mobile Duitsland heb ik de IMEI ingevuld en krijg te zien dat het toestel onbekend is bij hun?
Waar heb je dan het IMEI ingevuld, ik kan het niet vinden op t mobiel germany site.
  #12  
Oud 26 December 2011, 11:26
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 October 2011
Berichten: 10
Standaard

Moet je kijken naar entsperren
  #13  
Oud 26 December 2011, 11:29
» iPhone SE 128GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.174
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Imemyself Bekijk bericht
Waar heb je dan het IMEI ingevuld, ik kan het niet vinden op t mobiel germany site.
  #14  
Oud 26 December 2011, 11:35
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 October 2009
Locatie: Groningen
Berichten: 59
Send a message via twitter to Imemyself
Standaard

oh, dank je wel.
net gedaan, maar er staat dat het niet te vinden is omdat het niet van telekom is.
zelfde probleem als bij jou dus.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Activatie Duitse iPhone 4 met Ben mmcfly Overige providers Nederland 1 14 March 2011 23:31
iPhone4 duitse simlock shiftyfreak Koopinformatie Rest Europa 22 7 February 2011 10:30
iPhone: Iphone4: Unlock & jailbreak is er maar geen activatie :( Seppe Jailbreak 0 4 August 2010 20:53
Duitse T-Mobile Zero Koopinformatie Rest Europa 1 21 March 2009 04:05
duitse tv gids macron iPhone Apps 2 7 August 2008 18:01

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 17:27.