Mobiele Data moet per se aan?

Mobiele Data moet per se aan? discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Had een 3GS, heb nu de 4S binnen. Om batterij te sparen zet ik 3G alleen aan als ik internet wil gebruiken. Ik schaak met ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 7 November 2011, 15:15
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 7 June 2010
Berichten: 3
Standaard Mobiele Data moet per se aan?

Had een 3GS, heb nu de 4S binnen.
Om batterij te sparen zet ik 3G alleen aan als ik internet wil gebruiken.
Ik schaak met vrienden via de app Chess with Friends. Met de 3GS hoefde ik niet de 3G aan te zetten om schaakzetten binnen te krijgen.
Ook al stond 3G uit kwamen de zetten toch binnen.
Met de 4S moet ik eerst de instelling Mobiele Data aanzetten en dan pas krijg ik schaakzetten binnen.
Wat doe ik fout?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 7 November 2011, 15:16
XIII's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 128GB (Space Grijs) [FW: 10.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 10.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 July 2009
Berichten: 9.855
Standaard

3G is niet identiek aan Mobiele Data...

Op je 3GS kreeg je blijkbaar nog data binnen via GPRS of Edge, maar op je 4S lukt dat niet omdat je Mobiele Data hebt uitgezet (dat zou op je 3GS overigens ook zo zijn, maar daar had je alleen 3G uitgezet en dat kan op een 4S niet?)
__________________
We are one, but we are not the same... Talk to each other!
  #3  
Oud 7 November 2011, 15:26
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 October 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 173
Standaard

Zoals XIII als zei kan je je bij je iPhone 4S geen 3G meer uitschakelen.
Omdat alle iPhone's tot de 4S een aparte 3G chip hadden kost het aan hebben van 3G wat extra stroom.
Bij de 4S zij de communicatie chips vervangen, dus is er nu nog maar een chip voor 2G en 3G data/spraak.
Daarom is 3G nu niet meer apart uit te zetten.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Verbruiksaanduiding mobiele data? SuperDidi iPhone algemeen 5 13 August 2012 11:38
3g? mobiele data? LeOke iPhone algemeen 2 29 November 2010 01:30
verbruik mobiele data SuperDidi Wi-Fi 1 29 November 2010 01:14
mobiele data? LeOke Archief 1 22 November 2010 18:12
Mobiele data activeren. Krakende appel T-Mobile 4 18 October 2010 23:01

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 10:54.