naam iphone wijzigen

naam iphone wijzigen discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb mijn oude iPhone 3Gs doorgegeven aan mijn vriendin. In Itunes kan ik de naam van de Iphone zonder probleem wijzigen, maar in windows ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 13 November 2011, 21:38
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 8 May 2010
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 17
Standaard naam iphone wijzigen

Ik heb mijn oude iPhone 3Gs doorgegeven aan mijn vriendin.
In Itunes kan ik de naam van de Iphone zonder probleem wijzigen, maar in windows verkenner blijft de oude naam staan.
hoe kan ik dit wijzigen??
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 13 November 2011, 21:46
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 March 2011
Berichten: 16
Exclamation Device name

Hallo ik heb een paar problemen.

Itunes start niet meer automatisch op terwijl de vinkjes goed staan!

tiny umbrella herkent mijn iPhone niet!

mijn iPhone heet "iPhone Dazzling" maar in windows verkenner geeft die dat niet aan en in itunes wel.
en bij mijn iPad doet die dat wel
zie de foto

heeft iemand enig idee hoe dit komt?

iphone 4 met ios 5.0.0 tethered jailbreak.
links op de foto is itunes en rechts is windows verkenner
IMG_0663[1].jpg
  #3  
Oud 13 November 2011, 21:48
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 October 2011
Berichten: 381
Standaard

Wat staat er bij Instellingen > Algemeen > Info bovenaan?
  #4  
Oud 13 November 2011, 21:50
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 8 May 2010
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 17
Standaard

de nieuwe naam....

Laatst gewijzigd door iScorpio; 14 November 2011 om 20:52.
  #5  
Oud 13 November 2011, 21:55
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 October 2011
Berichten: 381
Standaard

Dus zowel iTunes als de iPhone geven de nieuwe, correcte naam weer? Geen idee dan Ben zelf inmiddels 8 jaar Mac gebruiker en ben niet helemaal op de hoogte van Windows Verkenner. Iemand anders misschien?
  #6  
Oud 13 November 2011, 22:06
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 8 May 2010
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 17
Standaard

jep itunes en iPhone geven correcte naam
windows verkenner geeft oude naam....
  #7  
Oud 13 November 2011, 23:11
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 March 2011
Berichten: 16
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Kevveuh Bekijk bericht
jep itunes en iPhone geven correcte naam
windows verkenner geeft oude naam....
ik heb het zelfde probleem zegmaar
  #8  
Oud 14 November 2011, 00:15
mrboolean's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 October 2011
Locatie: Rotterdam
Berichten: 259
Stuur een bericht via ICQ naar mrboolean Send a message via twitter to mrboolean
Standaard

Het probleem lijkt dan bij Windows te liggen. Misschien dat de naam wordt opgeslagen bij de eerste keer dat de telefoon wordt aangesloten en daarna niet wordt aangepast. Kun je de naam in verkenner trouwens niet veranderen met rechter muisklik en 'rename'?
  #9  
Oud 14 November 2011, 19:42
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 8 May 2010
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 17
Standaard

neeje, da lukt ook ni
  #10  
Oud 14 November 2011, 20:05
» iPhone 3GS 8GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 2 November 2011
Locatie: Limburg
Berichten: 11
Standaard Heb een rare bug/fout op mijn iPhone/iTunes/Computer


Link: SpeedCap - Instant Screen Capturing

Het probleem staat in de foto.

Thanks alvast!
  #11  
Oud 14 November 2011, 20:13
» iPhone SE 128GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.088
Standaard

Dat is inderdaad een heel vervelende Windows USB bug.

Ooit werd er een "phone van robin" aangesloten op die Windows machine. Windows heeft voor dat specifieke USB-device drivers geÔnstalleerd gekoppeld aan het USB ID van de iPhone.

Voor Windows blijft dat nu de "phone van robin".
__________________
"Es ist schwieriger, eine vorgefasste Meinung zu zertrŁmmern als ein Atom." (A. Einstein)
  #12  
Oud 14 November 2011, 20:18
» iPhone 3GS 8GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 2 November 2011
Locatie: Limburg
Berichten: 11
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door timosha Bekijk bericht
Dat is inderdaad een heel vervelende Windows USB bug.

Ooit werd er een "phone van robin" aangesloten op die Windows machine. Windows heeft voor dat specifieke USB-device drivers geÔnstalleerd gekoppeld aan het USB ID van de iPhone.

Voor Windows blijft dat nu de "phone van robin".
Dat is super gaar dan.
  #13  
Oud 14 November 2011, 20:21
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 Plus 32GB (Zwart) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Via de registry van Windows gaan zoeken naar de input "phone van robin" en deze naam daar aanpassen. Wellicht dat dat een optie voor je is.

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 14 november 2011 om 20:53 ----------

#Topics samengevoegd
__________________

PB's met vragen worden niet beantwoord, post deze op het forum!
  #14  
Oud 15 November 2011, 00:15
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 8 May 2010
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 17
Standaard

gevonden !!!!

regedit starten
en dan in:

HKEY_current_user --> software --> microsoft --> windows --> currentversion --> explorer --> autoplayhandlers --> known devices
  #15  
Oud 16 November 2011, 17:28
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 8 May 2010
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 17
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Kevveuh Bekijk bericht
gevonden !!!!

regedit starten
en dan in:

HKEY_current_user --> software --> microsoft --> windows --> currentversion --> explorer --> autoplayhandlers --> known devices
maar da marcheert dus ni :-(
  #16  
Oud 19 November 2011, 22:47
» iPhone 3GS 8GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 2 November 2011
Locatie: Limburg
Berichten: 11
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Kevveuh Bekijk bericht
gevonden !!!!

regedit starten
en dan in:

HKEY_current_user --> software --> microsoft --> windows --> currentversion --> explorer --> autoplayhandlers --> known devices
Paar keer geprobeert werkt helaas niet.

En systeem herstel? naar een dag voordat die de iPhone inplugde?
  #17  
Oud 27 November 2011, 14:32
» iPhone 3GS 8GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 2 November 2011
Locatie: Limburg
Berichten: 11
Standaard

En nu dan? het werkt niet!
  #18  
Oud 22 January 2012, 13:30
» iPhone NL 16GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 January 2012
Berichten: 1
Standaard

Ik heb hetzelfde probleem gehad. Je moet inderdaad het register aanpassen, maar dan niet alleen in known devices, maar op diverse plaatsen. Het beste kan je met Ctrl F gaan zoeken op de volledige naam, in dit geval iPhone van robin. Vergeet niet het vinkje te zetten bij: hele tekenreeks. Op het moment dat er iets gevonden wordt, kan deze wijzigen. Dit net zolang blijven doen tot je het hele register hebt doorlopen.
  #19  
Oud 19 June 2012, 15:41
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 31 October 2009
Berichten: 1
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Vindh Bekijk bericht
Ik heb hetzelfde probleem gehad. Je moet inderdaad het register aanpassen, maar dan niet alleen in known devices, maar op diverse plaatsen. Het beste kan je met Ctrl F gaan zoeken op de volledige naam, in dit geval iPhone van robin. Vergeet niet het vinkje te zetten bij: hele tekenreeks. Op het moment dat er iets gevonden wordt, kan deze wijzigen. Dit net zolang blijven doen tot je het hele register hebt doorlopen.
klopt helemaal, je moet in regedit zoeken en dan in dit geval Iphone van Robin, aales wat je ziet aanpassen.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Windows: Naam Wijzigen roboto iTunes 1 12 February 2011 14:47
Naam iphone wijzigen Jennimal Archief 1 28 May 2009 22:58
Naam van je iPhone wijzigen Franck Archief 3 4 March 2008 12:54
Naam wijzigen? Stingray iPhone algemeen 1 24 February 2008 09:46
Handleidingen:Naam iPhone wijzigen in iTunes renzie Wiki - Handleidingen 0 27 November 2007 20:59

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 03:05.