Iphone 4 software op een 3G

Iphone 4 software op een 3G discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Beste lezer, Een tijdje terug heb ik mij zover laten krijgen dat ik de software van een Iphone 4 op mijn Iphone 3G heb laten ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 14 November 2011, 15:12
» iPhone 3G 16GB (Zwart)  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 14 November 2011
Berichten: 5
Standaard Iphone 4 software op een 3G

Beste lezer,

Een tijdje terug heb ik mij zover laten krijgen dat ik de software van een Iphone 4 op mijn Iphone 3G heb laten zetten. Hier heb ik ondertussen spijt van gekregen want het wordt er allemaal niet sneller van. Hoe krijg ik het besturingssysteem dat bedoeld is voor de 3G weer terug op mijn Iphone 3G.

Alvast bedankt
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 14 November 2011, 15:22
XIII's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 128GB (Space Grijs) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 July 2009
Berichten: 9.884
Standaard

De software van een iPhone 4 draait niet op een 3G...

Misschien bedoel je dat je iOS4 op een 3G hebt geÔnstalleerd?
__________________
We are one, but we are not the same... Talk to each other!
  #3  
Oud 14 November 2011, 15:28
» iPhone 3G 16GB (Zwart)  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 14 November 2011
Berichten: 5
Standaard

Ik neem inderdaad aan dat ik dat bedoelde
  #4  
Oud 14 November 2011, 15:32
XIII's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 128GB (Space Grijs) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 July 2009
Berichten: 9.884
Standaard

Dan kun je met Shift-herstel een oude 3.x firmware installeren.

(omdat je een 3G hebt kan dit zonder SHSH blobs)
  #5  
Oud 14 November 2011, 15:39
» iPhone 3G 16GB (Zwart)  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 14 November 2011
Berichten: 5
Standaard

Moet ik dit via de apple doen? Het filmware bestand downloaden en dan via apple installeren of direct op de iphone downloaden?
  #6  
Oud 14 November 2011, 15:51
XIII's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 128GB (Space Grijs) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 July 2009
Berichten: 9.884
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Donflip Bekijk bericht
Moet ik dit via de apple doen? Het filmware bestand downloaden en dan via apple installeren of direct op de iphone downloaden?
Wat is "de apple"?
  #7  
Oud 14 November 2011, 15:57
» iPhone 3G 16GB (Zwart)  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 14 November 2011
Berichten: 5
Standaard

de apple is de computer zelf
  #8  
Oud 14 November 2011, 16:06
XIII's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 128GB (Space Grijs) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 July 2009
Berichten: 9.884
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Donflip Bekijk bericht
de apple is de computer zelf
Ah, in je profiel stond dat je Windows gebruikt... (al kan dat ook op een Apple)

Ja, je moet het juiste firmwarebestand downloaden op je PC/Mac en dat via iTunes installeren (herstellen).
  #9  
Oud 16 November 2011, 13:20
» iPhone 3G 16GB (Zwart)  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 14 November 2011
Berichten: 5
Standaard

Ja inderdaad ik ben een windows gebruiker, maar maak ook regelmatig gebruik van apples. Heel erg bedankt ik ga aan de slag
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone 3G: Heeft mijn 3G een software unlock??? kapstok Unlock 10 5 April 2011 10:45
Hoe te zien of een Iphone software of hardware simlockvrij kent? pokpokpok Koopinformatie Nederland 0 8 April 2010 13:08
Wie kan me helpen? Ben nog een complete leek in het iPhone software gebeuren! Glenn-onderwaterfoto Archief 2 14 December 2008 15:54
Help Mee Aan Een iPhone 3G Software Unlock! Emilio0w Archief 9 1 September 2008 20:13

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 07:30.