deelmenus iphone

deelmenus iphone discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, onlangs heb ik de nieuwe iPhone 4 gekregen en wil nu mijn apps beter organiseren. bv er staat al 1 schermpje met hulpapps waar ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 21 November 2011, 13:39
» iPhone US 16GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 4 October 2009
Locatie: Roffa
Berichten: 22
Standaard deelmenus iphone

Hallo,
onlangs heb ik de nieuwe iPhone 4 gekregen en wil nu mijn apps beter organiseren.
bv er staat al 1 schermpje met hulpapps waar dan 4 andere apps inzitten.
Hoe creer ik zo'n deelmenu??
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 21 November 2011, 13:43
XIII's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 128GB (Space Grijs) [FW: 10.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 10.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 July 2009
Berichten: 9.855
Standaard

Deelmenu? Bedoel je een folder?

Sleep eens een icoon op een ander icoon en laat het dan los.
__________________
We are one, but we are not the same... Talk to each other!
  #3  
Oud 21 November 2011, 13:44
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 February 2008
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 7.372
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

op een app blijven drukken tot ze gaan wiebelen.

Dan kan je de ene app op een andere plaatsen, zo maak je een map aan.
  #4  
Oud 21 November 2011, 13:44
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 October 2011
Berichten: 381
Standaard

Als je je vinger even op een icoontje houd gaan ze wiebelen Als ze wiebelen kun je ze verwijderen of verplaatsen. Plaats je er twee op elkaar dan word een submapje gecreŽerd.
  #5  
Oud 21 November 2011, 14:07
» iPhone US 16GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 4 October 2009
Locatie: Roffa
Berichten: 22
Standaard

ja dat bedoelde ik, erg bedankt voor de reacties!
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 01:41.