puk code

puk code discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik ga/heb mijn 3gs verkocht. Nu heb ik van alles gewist en ook de simcode... In de 3gs zat al geen simkaart meer want die ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 30 November 2011, 20:08
» iPhone 7 Plus 32GB (Zilver) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 February 2010
Berichten: 50
Standaard puk code

Ik ga/heb mijn 3gs verkocht. Nu heb ik van alles gewist en ook de simcode...
In de 3gs zat al geen simkaart meer want die is omgewisseld voor micro-sim voor de iPhone 4.
Nu geeft de 3gs aan als je hem aan zet : geen toegang tot sim....en puk code gebruiken met 10 pogingen.... als je eea annuleerd is alles oké.
eerst stond bij de telefoon symbool een rode punt maar deze is nu weg.

Als de verkoper zijn sim kaart erin stopt is dan alles oké of moet hij eea toch unlocken met zijn pincode cq puk code of???
Graag hulp! en alvast dank
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 30 November 2011, 20:40
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 October 2011
Berichten: 381
Standaard

Ik snap niet helemaal wat je bedoelt. Ben jij koper of verkoper van die 3GS?

Er zat geen sim kaart in en toen was alles goed, nu zit er wel een sim kaart in en geeft de telefoon aan dat het geen toegang heeft tot de sim?
Puk code wijst er op dat de sim code meerdere malen verkeerd is ingetoetst maar hier zou je niet omheen moeten kunnen dus die 'als je eea annuleert is alles oké' snap ik niet..
  #3  
Oud 30 November 2011, 20:40
MCNO's schermafbeelding
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 10.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 10.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 February 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 998
Standaard

Er zit geen simkaart in en dan vraagt ie dat? Vreemd.

Iets meer -heldere- uitleg wat je bedoelt maakt het wellicht iets makkelijker het juiste antwoord te geven, ik kan niet helemaal volgen wat er loos is
  #4  
Oud 30 November 2011, 20:58
» iPhone 7 Plus 32GB (Zilver) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 February 2010
Berichten: 50
Standaard

Wellicht is het zo duidelijker:

ik ben verkoper en heb eea op 3gs gewist.
zit geen simkaart in.
heb ook sim code op 0000 gezet en nu vraagt 3gs bij opstarten om pukcode omdat hij de simkaart niet ziet..
dat mededeling kan je dus annuleren en dan doen de apps die op Wi-Fi werken het gewoon.

De koper zal er een eigen sim in zetten vraagt 3gs dan niet om pukcode?
of heb ik teveel gewist???
  #5  
Oud 30 November 2011, 21:22
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 October 2011
Berichten: 381
Standaard

Een iPhone die zonder sim kaart vraagt om een puk code daar mankeert wat mee

Wat doetie als je er wel een sim kaart in stopt?
  #6  
Oud 30 November 2011, 21:33
» iPhone 7 Plus 32GB (Zilver) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 February 2010
Berichten: 50
Standaard

Blond!!! gewone oude sim zat er nog in......

grrrr. kan mezelf...
sim uitgehaald en aangezet en geen vraag om.....pukcode....goh.
Dank jullie wel!! voor alle moeite die jullie genomen hebben.
J. wat stom van me dat ik dat niet nagekeken heb.
  #7  
Oud 30 November 2011, 21:36
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 October 2011
Berichten: 381
Standaard

Haha Opgelost!
  #8  
Oud 3 December 2011, 17:00
MCNO's schermafbeelding
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 10.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 10.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 February 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 998
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door martine1312 Bekijk bericht
Blond!!! gewone oude sim zat er nog in......

grrrr. kan mezelf...
sim uitgehaald en aangezet en geen vraag om.....pukcode....goh.
Dank jullie wel!! voor alle moeite die jullie genomen hebben.
J. wat stom van me dat ik dat niet nagekeken heb.
Ook wel eens leuk om zo terug te lezen, mooi dat 't weer werkt!!
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Code 43 willem911 iPhone algemeen 0 27 September 2011 15:46
fout code 9?? marvinter iPhone algemeen 5 16 January 2011 18:39
Qr-code blablaman iPhone Apps 1 21 September 2009 14:55
Error Code 13 endruy iPhone algemeen 0 16 August 2008 23:10
Ik heb het verknald: PUK-code niet bekend Duggel Unlock [archief] 9 13 February 2008 19:36

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 04:20.