modem (belgacom) reset met facetime

modem (belgacom) reset met facetime discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) 2 Maanden geleden heb ik mij de iphone 4S aangeschaft. Vrijwel snel kwam ik tot conclusie dat wanneer ik facetime gebruikte (videobellen) dat de modem ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 4 December 2011, 17:55
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 June 2009
Berichten: 16
Standaard modem (belgacom) reset met facetime

2 Maanden geleden heb ik mij de iphone 4S aangeschaft.
Vrijwel snel kwam ik tot conclusie dat wanneer ik facetime gebruikte (videobellen) dat de modem uitviel en opnieuw opstartte.
Ik ben toen beginnen te zoeken naar oorzaken en oplossingen en het volgende heb ik geprobeerd.

Facetime via mac = geen probleem
facetime vie ipad 2 = geen probleem
facetime iphone 4 = geen probleem
skype iphone 4S = geen probleem

De laatste firmware had ik geinstaleerd op de BBOX2 en even ging dit en erna hetzelfde probleem.
Gebeld naar belgacom daar konden ze me eerst niet helpen.
2 de poging gedaan en er is ene technieker langsgekomen die een nieuwe modem heeft geplaats en een de aansluiting veranderd heeft waar de kabel binnen kwam. Het ging weer 1 maal en de dag erop weer hetzelfde probleem.

Bij belgacom zien ze telkens de uitval van de modem maar ze kunnen/willen mij niet verder helpen.
Ik heb ergens op een forum gelezen dat een franstalige persoon hetzelfde probleem had en dat hij moest wachten op de nieuwe firmware met FON ondersteuning...

Iemands tips of hetzelfde probleem?

ps overschakelen naar telenet zie ik niet als oplossing
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 4 December 2011, 18:32
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 October 2011
Berichten: 33
Standaard

de modems van belgacom/scarlet zijn een probleembox, vooral bij peer2peer netwerken. ik had er ook meer dan een jaar last van. Bij mij viel de modem niet uit maar pop3 en telefonie werden geblokkeerd. Gewoon surfen ging wel nog.
Na hem te resetten of de firewall ff aan en af te zetten kon ik weer een dag verder.
Na veel lezen heb ik toen besloten om een router achter de bbox te plaatsen en de bbox in bridged te zetten.
Sindsdien zijn bij mij alle problemen opgelost.

Misschien is het bij jou ook eens het proberen waard moest je ergens nog een oude router hebben.

succes
  #3  
Oud 1 March 2012, 21:22
» iPhone 6s 64GB (Zilver) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 64GB (Zilver) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 September 2011
Berichten: 32
Standaard

Inderdaad Solved met modem bridged te zetten! i confirm
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Facetime activeren facetime smst naar +44... nummer mastermark iPhone algemeen 22 25 July 2011 16:33
iPhone 4: Iphone 4 met firmware 4.0.2 & 01.59.00 modem EppO1 Unlock 3 12 October 2010 15:44
2.2.1 Met Modem Firmware: 02.30.03 Probleem! Stephen Cena Archief 3 25 March 2009 12:53

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 22:37.