Naamplaats van het weer wijzigen

Naamplaats van het weer wijzigen discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) irritant Als ik op weer druk krijg ik de verwachtigen in Cupertino (?) (ik heb een iPhone 8gb 1.1.3.) Ik kan het even veranderen in ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 4 April 2008, 20:37
» iPhone NL 8GB [FW: 1.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 April 2008
Berichten: 6
Standaard Naamplaats van het weer wijzigen

irritant Als ik op weer druk krijg ik de verwachtigen in Cupertino (?) (ik heb een iPhone 8gb 1.1.3.) Ik kan het even veranderen in mijn eigen woonplaats, maar het schiet dan weer terug naar C.
Even voor de duidelijkheid, ben a-technisch en b-blond...
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 5 April 2008, 08:35
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 January 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 140
Standaard

Druk voor de lol eens op t 'i' tje onderin je scherm en dan op t '+' je....
Kijk wat er gebeurt!
  #3  
Oud 5 April 2008, 10:05
» iPhone NL 8GB [FW: 1.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 April 2008
Berichten: 6
Standaard

Dat lukt allemaal wel, maar als ik terugga naar het hoofdscherm is mijn woonplaats verdwenen en staat Cupertino weer in het scherm...
  #4  
Oud 5 April 2008, 10:21
ArB's schermafbeelding
ArB ArB is offline
iPhone(club) Guru
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 November 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 2.523
Standaard

Heb je de vt-100 terminal geinstalleerd staan op je iPhone ?
Dan kun je dit intikken nadat je ingelogd bent:
chown -R mobile:mobile /var/mobile/Library/Preferences

dit lost je probleem op.
__________________
Origineel: iPhone US 1.0.2 OTB BL3.9 | Huidige firmware: 3.X | Bootloader: 3.9 | Baseband: 04.05.04_G

Zoek in de WIKI voor 99% van alle antwoorden.
Op persoonlijke berichten met vragen over de iPhone reageer ik niet. Gebruik hiervoor het forum. Ik ben geen helpdesk.
  #5  
Oud 5 April 2008, 10:27
Stiruam's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 October 2007
Berichten: 2.065
Standaard

En als je geen vt-100 hebt (die het bij mij nooit doet behalve als ik Debiant ATP geinstalleerd hebt ipv BSD sub) dan kan je die code ook invoeren via ssh (winscp)

Greetz, Stiruam
  #6  
Oud 5 April 2008, 10:55
» iPhone NL 8GB [FW: 1.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 April 2008
Berichten: 6
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ArB Bekijk bericht
Heb je de vt-100 terminal geinstalleerd staan op je iPhone ?
Dan kun je dit intikken nadat je ingelogd bent:
chown -R mobile:mobile /var/mobile/Library/Preferences

dit lost je probleem op.

Thanx! Het werkt!!!!
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Hersteld, "het apperaat moet hersteld worden" weer herteld, weer die fout NoWayOut iPhone algemeen 0 2 March 2011 21:11
Het standaard lichtblauwe kleur van de iphone wijzigen The Raptor Jailbreak apps en thema's 2 25 October 2010 18:04
Het weer in Cupertino cath Archief 1 4 April 2008 20:27

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 06:48.