Apps klappen eruit

Apps klappen eruit discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo allemaal, Ik begin echt gek te worden van mijn iPhone 3GS. Op de een of andere manier klappen de apps er heel vaak uit! ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 17 December 2011, 20:47
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 12 November 2009
Berichten: 24
Standaard Apps klappen eruit

Hallo allemaal,

Ik begin echt gek te worden van mijn iPhone 3GS. Op de een of andere manier klappen de apps er heel vaak uit! Soms uit het niks en soms omdat hij lang moet denken.
Weet iemand wat ik hier tegen kan doen?
Alvast bedankt
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 17 December 2011, 21:07
simlockvrij's schermafbeelding
» iPhone 7 Plus 128GB (Gitzwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro Wi-Fi 128GB (Zilver) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 December 2010
Locatie: regio leiden
Berichten: 702
Stuur een bericht via ICQ naar simlockvrij
Standaard

wat bedoel je exact? opent ie ze en sluiten ze daarna vanzelf?
al een keer opnieuw gestart? reboot?
__________________
Bla bla bla...
  #3  
Oud 17 December 2011, 21:34
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 12 November 2009
Berichten: 24
Standaard

Ik open bijv marktplaats of de ziggo app etc etc waarna hij ma een tijdje eruit klapt waardoor ik weer op het homescherm uitkom. Daarna kan ik de app gewoon weer openen zonder problemen. Gister opende ok Hyves waarbij mijn iPhone lang moest denken en klapt hij Hyves eruit en sta ik weer op mijn homescherm. 9 van de 10 keer gaat het daarna wel goed maar het is vervelend dat hij me er vaak uitgooid het gebeurt zeker niet altijd maar 1/3 van de keren gooit hij hem er wel uit wat erg vervelend begint te worden
  #4  
Oud 17 December 2011, 21:38
simlockvrij's schermafbeelding
» iPhone 7 Plus 128GB (Gitzwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro Wi-Fi 128GB (Zilver) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 December 2010
Locatie: regio leiden
Berichten: 702
Stuur een bericht via ICQ naar simlockvrij
Standaard

nogmaals, heb je je toestel al een keer opnieuw opgestart, dus compleet aan en uit? en er zitten dus echt minuten tussen de tijd van opstarten en afsluiten?
en waarom blijf je op zo'n oude firmware hangen? ik zou zeggen aan intunes hangen, syncen en dan updaten.
  #5  
Oud 17 December 2011, 21:59
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 12 November 2009
Berichten: 24
Standaard

Excuus mijn gegevens Zijn oud ik heb 5.0.1 en heb hem meermaals geprobeerd om met aan en uit beter te krijgen maar dat helpt niet...
  #6  
Oud 17 December 2011, 22:07
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 October 2011
Berichten: 381
Standaard

Harde reset geprobeerd?
  #7  
Oud 17 December 2011, 22:09
» iPhone SE 128GB (Goud) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.209
Standaard

Kijk eens in Instellingen - Algemeen - Info onder Diagnostics of daar geen berichten staan over "Memory Overflow".
__________________
"Es ist schwieriger, eine vorgefasste Meinung zu zertrümmern als ein Atom." (A. Einstein)
  #8  
Oud 17 December 2011, 22:38
simlockvrij's schermafbeelding
» iPhone 7 Plus 128GB (Gitzwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro Wi-Fi 128GB (Zilver) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 December 2010
Locatie: regio leiden
Berichten: 702
Stuur een bericht via ICQ naar simlockvrij
Standaard

misschien is het een idee om ook hier even de info up te daten.
en lees de tips goed door, mocht je de tips opgevolgd hebben meld dat dan even.
  #9  
Oud 17 December 2011, 22:46
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 12 November 2009
Berichten: 24
Standaard

Beetje stom maar ik kan het echt niet vinden hoe ik mijn gegevens moet aanpassen. Volgens mij heeft de harde reset wel geholpen. Tot nu toe nog geen rare dingen. Ik had overigens geen memory overflow
  #10  
Oud 17 December 2011, 23:18
simlockvrij's schermafbeelding
» iPhone 7 Plus 128GB (Gitzwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro Wi-Fi 128GB (Zilver) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 December 2010
Locatie: regio leiden
Berichten: 702
Stuur een bericht via ICQ naar simlockvrij
Standaard

ga naar gebruikersinstellingen, staat rechtsboven je openingstopic en dan gegevens wijzigen.
  #11  
Oud 17 December 2011, 23:24
Stijntje's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2009
Locatie: Oss
Berichten: 230
Stuur een bericht via MSN naar Stijntje Send a message via twitter to Stijntje
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door simlockvrij Bekijk bericht
ga naar gebruikersinstellingen, staat rechtsboven je openingstopic en dan gegevens wijzigen.


Volgens mij kan het nog makkelijker!!
  #12  
Oud 17 December 2011, 23:28
simlockvrij's schermafbeelding
» iPhone 7 Plus 128GB (Gitzwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro Wi-Fi 128GB (Zilver) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 December 2010
Locatie: regio leiden
Berichten: 702
Stuur een bericht via ICQ naar simlockvrij
Standaard

klopt, bij je eigen naam onder je post op het blauwe profiel aanpassen klikken, en dan naar gegevens wijzigen.
omweg is altijd leuk
  #13  
Oud 18 December 2011, 09:55
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 12 November 2009
Berichten: 24
Standaard

Jammer genoeg heeft het toch niet geholpen!!!
Was net een foto aan het downloaden op whats app en toen klapte whats app eruit waardoor ik weer op de home uitkwam. Toen meteen weer terug gegaan naar whats ap en alsnog de foto gedownload
  #14  
Oud 18 December 2011, 10:04
» iPhone SE 128GB (Goud) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.209
Standaard

Ik wil echt niet vervelend doen maar ik blijf vermoeden dat het een geheugenprobleem is.

Citaat:
Op de een of andere manier klappen de apps er heel vaak uit! Soms uit het niks en soms omdat hij lang moet denken.
Dat "lang denken" is te wijten aan het feit dat de iPhone aan't denken is welke apps er uit het geheugen moeten verwijderd worden.

Verwijder eens alle apps uit de achtergrond, start opnieuw op. Gewoon uitzetten en weer aanzetten (een harde reset is niet nodig). En doe dan nog eens hetzelfde met Whatsapp wat je voorheen deed.
  #15  
Oud 18 December 2011, 10:12
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 12 November 2009
Berichten: 24
Standaard

Ik haal normaal gesproken om de paar uur alle app weg door op minnetje te drukken, maar dat zou betekenen dat ik altijd na het gebruik van een app hem weer volledig moet sluiten om te voorkomen dat een andere app eruit klapt...
Ik weet het niet zeker maar volgens mij stonden er maar drie a vier apps open toen whats app er net uitklpate aangezien twee uur later (dus nu ongeveer) er maar 5 apps open staan zonder dat ik het alles heb afgesloten
Vervelend zijn suggesties overigens nooit ik wil graag van dit probleem af dus probeer alles.
  #16  
Oud 18 December 2011, 10:17
» iPhone SE 128GB (Goud) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.209
Standaard

Mijn suggestie is bedoeld om de oorzaak te vinden en eventueel andere oorzaken uit te sluiten.

Ik hou niet zo van raden, gissen en piskijken. Dat is op zich wel gezellig maar leidt zelden tot een oplossing
  #17  
Oud 18 December 2011, 10:29
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 12 November 2009
Berichten: 24
Standaard

Aan vrij geheugen heb ik van de 16gb nog 2,5gb.
Is dit te weinig of maakt dit niks uit...
  #18  
Oud 18 December 2011, 10:33
» iPhone SE 128GB (Goud) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.209
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Ronaldnet Bekijk bericht
Aan vrij geheugen heb ik van de 16gb nog 2,5gb.
Is dit te weinig of maakt dit niks uit...
Dat is het opslaggeheugen, niet het werkgeheugen. Dat is bij een iPhone 3GS slechts 256 MB. Ik heb op een iPad 1, ook met 256 MB, vastgesteld dat het werkgeheugen sinds iOS5 heel snel volloopt.

Op mijn iPad "klappen" er ook soms apps uit en dan staat er telkens een foutboodschap in de diagnostics die aangeeft welke apps de schuldigen zijn.
  #19  
Oud 18 December 2011, 10:58
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 12 November 2009
Berichten: 24
Standaard

Ik denk dat je toch gelijk hebt!!!
Ik ben nog een keer naar Diagnose en gebruik gegaan en nu blijk dat de low memory meldingen meer naar onder staan. Ik had 5 a 10 meldingen open gemaakt waar niks instond maar die meldingen staan gewoon opgesomt onder elkaar verder naar beneden.

Maar sinds ios 5 heb ik daar idd pas last van, is hier nog iets aan te doen?
  #20  
Oud 18 December 2011, 11:17
» iPhone SE 128GB (Goud) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.209
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Ronaldnet Bekijk bericht
Maar sinds ios 5 heb ik daar idd pas last van, is hier nog iets aan te doen?
De enige manier die ik op dit ogenblik ken is heel regelmatig alle apps uit de achtergrond verwijderen. Aangezien ik een jailbreak heb op mijn iPad is dat heel simpel met RemoveBG in SBSettings.

Ik ben er nog niet helemaal achter wat de oorzaak van het probleem is. Is het een bug in iOS 5 of zijn het de apps die (nog) niet optimaal aangepast zijn voor iOS 5. Ik heb het probleem ook niet met alle apps.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
apps knallen eruit?! iphoneluffff iPhone Apps 6 30 June 2009 11:09
Windows: Itunes gooit apps eruit met syncen Tristal iTunes 3 25 June 2009 22:23
Applicaties klappen eruit Tim14ww iPhone algemeen 1 24 June 2009 19:52

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 09:39.