Vreemd laad probleem

Vreemd laad probleem discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo Allen Ik heb een vreemd probleem Mijn iPhone 3g 8gb (met jailbreak ) wil niet meer laden. Hij loopt zelf soms leeg, terwijl hij ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 7 January 2012, 20:32
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 9 July 2011
Berichten: 58
Standaard Vreemd laad probleem

Hallo Allen

Ik heb een vreemd probleem
Mijn iPhone 3g 8gb (met jailbreak) wil niet meer laden.

Hij loopt zelf soms leeg, terwijl hij aan de originele lader zit.
Soms laad hij een ca. 10% om die daarna weer kwijt te raken

Wat heb ik gedaan om hem weer klaar te krijgen:
- Restore via itunes firware 4.2.1
- Opnieuw jailbreak
- Vervangen van de accu
- Vervangen van de laad dock
- Beide accu en laaddock waren niet stuk, getest in andere iphone.
- Diverse laad kabels geprobeerd
- Opladen via de computer (standaard usb 2.0 usb slot)

Iemand een idee hoe dit kan, hij verliest dus soms zelf accu spanning terwijl hij aan de lader zit.

Hij geeft bij het aan de lader zitten wel het laden teken rechts boven in icoon
en bij het indrukken van de home button geeft hij het accu/batterij symbool dat hij aan het laden is

Iemand tips?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 7 January 2012, 23:40
ad9007i's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 9.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 January 2011
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 770
Standaard

Wel dat het icoontje van het laden er is wil zeggen dat hij dus wel ziet dat hij aan de lader zit maar de batterij die niet wil opladen komt (denk ik) door dat die moet vervangen moet worden
  #3  
Oud 8 January 2012, 11:16
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 9 July 2011
Berichten: 58
Standaard

Dat was ook mijn eerste gedachte, maar ik heb die al vervangen met een andere batterij uit een andere iPhone, maar het probleem blijft hetzelfde
  #4  
Oud 9 January 2012, 22:07
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 9 July 2011
Berichten: 58
Standaard

Even een update:

Ik heb het moederbord uit de iPhone gehaald en deze in een goed werkende iphone gedaan,
Wat blijkt nu, hij wil weer niet laden en trekt de accu snel leeg,
Tja en nu ?.... wat zou er kunnen zijn.
  #5  
Oud 9 January 2012, 22:07
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 8 January 2012
Berichten: 2
Standaard

Zit met hetzelfde probleem. Hij geeft aan dat hij oplaadt maar doet dit niet. Alleen soms laadt hij nog een beetje op.
  #6  
Oud 9 January 2012, 22:19
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 9 July 2011
Berichten: 58
Standaard

Je had ook al de dock connector vervangen en de accu, maar nog steeds hetzelfde probleem?


Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door djtimpie Bekijk bericht
Zit met hetzelfde probleem. Hij geeft aan dat hij oplaadt maar doet dit niet. Alleen soms laadt hij nog een beetje op.
  #7  
Oud 9 January 2012, 22:22
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 8 January 2012
Berichten: 2
Standaard

ja. Heb wel hiervoor men baseband van een iPad moeten gebruiken om te kunnen unlocken. Zou het hier iets mee te maken kunnen hebben?
  #8  
Oud 9 January 2012, 22:27
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 9 July 2011
Berichten: 58
Standaard

Ik heb dus ook de baseband van de iPad, ben blij dat ik niet de enige ben,
Lijkt me dan eerder een software probleem ipv hardware.

Maar ik heb de firmware ook al terug gezet via itunes om zo cydia en ultrasnow erweer af te halen,
maar volgens mij werkte dat niet, (twijfel wel een beetje omdat ik hem weer jailbreak heb gegeven erna)
  #9  
Oud 14 January 2012, 09:35
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 9 July 2011
Berichten: 58
Standaard

Nog iemand tips?
  #10  
Oud 14 January 2012, 11:37
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 3 January 2012
Berichten: 2
Standaard

Ik heb dit sinds kort ook.
Accu liep binnen een half uur van 35% naar 2%.. terwijl ik niets met de iPhone deed. Ik hing hem toen aan de lader maar hij laadde niet op.

Ik dacht dat de accu kapot was en heb die vervangen. De nieuwe accu gaf aan dat ie voor 45% vol was. De accu liep met zeker 1% per minuut weer leeg.. Weer aan de lader (stopcontact en aan usb poort van de computer) maar beiden werken niet. Itunes zag wel dat mn iphone eraan hing maar ondanks dat liep hij opnieuw hard leeg en laadde niet op. Heb toen snel een volledige "fabrieksinstellingen" reset gedaan.. Maar er veranderde niets. Dus software kan het niet zijn, denk ik.

Vermoedelijk is het hardware. Maar wat weet ik niet. Iemand al een idee?
  #11  
Oud 16 January 2012, 19:14
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 9 July 2011
Berichten: 58
Standaard

Welke baseband heb je?

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Rsvrider Bekijk bericht
Ik heb dit sinds kort ook.
Accu liep binnen een half uur van 35% naar 2%.. terwijl ik niets met de iPhone deed. Ik hing hem toen aan de lader maar hij laadde niet op.

Ik dacht dat de accu kapot was en heb die vervangen. De nieuwe accu gaf aan dat ie voor 45% vol was. De accu liep met zeker 1% per minuut weer leeg.. Weer aan de lader (stopcontact en aan usb poort van de computer) maar beiden werken niet. Itunes zag wel dat mn iphone eraan hing maar ondanks dat liep hij opnieuw hard leeg en laadde niet op. Heb toen snel een volledige "fabrieksinstellingen" reset gedaan.. Maar er veranderde niets. Dus software kan het niet zijn, denk ik.

Vermoedelijk is het hardware. Maar wat weet ik niet. Iemand al een idee?
  #12  
Oud 16 January 2012, 19:46
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 3 January 2012
Berichten: 2
Standaard

Geen idee.. weet ik niet uit mn hoofd. iPhone kan niet meer aan dus is ook niet na te gaan. Of kan ik dit ook in Itunes terugvinden?

Ik had geen jailbreak en deed altijd alle updates installeren. Inclusief de laatste.

Zou het inbouwen van een nieuw dock connector verschil maken?

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door sawacha Bekijk bericht
Welke baseband heb je?
  #13  
Oud 16 January 2012, 21:30
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 9 July 2011
Berichten: 58
Standaard

Als je geen jailbreak hebt, heb je ook geen baseband 6.15
nieuwe dock connecter heeft bij mij niet geholpen, ook niet een andere accu helaas



Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Rsvrider Bekijk bericht
Geen idee.. weet ik niet uit mn hoofd. iPhone kan niet meer aan dus is ook niet na te gaan. Of kan ik dit ook in Itunes terugvinden?

Ik had geen jailbreak en deed altijd alle updates installeren. Inclusief de laatste.

Zou het inbouwen van een nieuw dock connector verschil maken?
  #14  
Oud 22 January 2012, 14:57
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 9 July 2011
Berichten: 58
Standaard

Iemand nog tips?
  #15  
Oud 10 February 2012, 22:10
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 9 July 2011
Berichten: 58
Standaard

Iemand nog tips?
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
vreemd SMS probleem robertpaul iPhone algemeen 4 12 December 2009 22:04
Vreemd opstart probleem carlsmetsers iPhone algemeen 0 16 November 2009 10:35
vreemd installer probleem Funnyplay Jailbreak apps en thema's 10 9 May 2008 12:31
vreemd probleem Bomans Jailbreak apps en thema's 6 25 March 2008 02:02
Vreemd Wi-Fi probleem gravy Unlock [archief] 2 21 February 2008 08:43

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 21:48.