iPod wordt als Static IP aangegeven, iets dat ik niet wil...

iPod wordt als Static IP aangegeven, iets dat ik niet wil... discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Aangezien ik geen reacties kreeg op het Wifi -forum besluit ik het hier te proberen. Hallo, Ik zit met het probleem dat mijn iPod wel ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 18 January 2012, 17:32
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 13 October 2011
Berichten: 24
Standaard iPod wordt als Static IP aangegeven, iets dat ik niet wil...

Aangezien ik geen reacties kreeg op het Wi-Fi-forum besluit ik het hier te proberen.

Hallo,

Ik zit met het probleem dat mijn iPod wel Wi-Fi-streepjes aangeeft, maar ik er geen verbinding mee heb.

Toen ik gister inlogte op mijn routerpagina gaf hij mijn iPod aan als Static IP. Ik veranderde wat netwerkinstellingen en de routerpagina gaf nu gewoon 'Jelle' aan. Internet deed het weer dus ik dacht dat ik het probleem opgelost had.

Vandaag had ik dus weer hetzelfde probleem. Ik ging weer naar de router pagina, en jawel, hij gaf mijn iPod weer aan als Static IP. Nu lukte het echter niet om dit gewoon te wijzigen naar Jelle.

Weten jullie wat er met mijn iPod/routerinstellingen aan de hand is?

Met vriendelijke groet,
Jelle
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 18 January 2012, 17:54
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 May 2008
Berichten: 298
Send a message via twitter to robijnv
Standaard

Kijk eens bij je instellingen, Wi-Fi, het blauwe pijltje naast je Wi-Fi verbinding en het tabblad static, staat daar toevallig iets ingesteld?
  #3  
Oud 18 January 2012, 18:12
Wally©'s schermafbeelding
» iPhone 5s 64GB (Goud) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 September 2008
Locatie: Tessenderlo BelgiŽ
Berichten: 1.873
Send a message via twitter to Wally©
Standaard

Uw ip-adres wordt door uw router aan je iDevice toegewezen...

Dient dus op DHCP te staan...Vervolgens op 'vernieuw lease' onderaan klikken...
  #4  
Oud 18 January 2012, 18:25
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 13 October 2011
Berichten: 24
Standaard

Bedankt allebei, maar het heeft niet geholpen.
Er stond niets bij "Static" en ook de lease vernieuwen het niet het gewenste resultaat gehad.
Heeft iemand anders enig idee hoe ik dit probleem kan verhelpen?
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Geen FaceTime op mijn iPod touch 4g, dat wil ik wel. scheus iPhone Apps 3 22 January 2012 13:03
Help Ipod loopt vast als ik wil zoeken Melle123 iPhone algemeen 0 2 February 2010 18:11
Wat is de reden dat een app als 'callcounter' door Apple geweigerd wordt? hans-wouter iPhone Apps 3 20 February 2009 23:18
Nieuwe mail wordt niet aangegeven... mstoteler Archief 0 18 January 2008 21:15

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 03:25.