airport

airport discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb een XP en een Windows 7-64 bit systeem , een iPhone 3GS geen jailbrake, Ik heb op de Iphone de laatste versie OS ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 7 February 2012, 14:56
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 64GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 November 2009
Berichten: 56
Standaard airport

Ik heb een XP en een Windows 7-64 bit systeem , een iPhone 3GS geen jailbrake,
Ik heb op de Iphone de laatste versie OS 5 en op mijn window PC's de laatste versie Itunes.
Plus een Airport Express, die aangesloten is via mijn verterker. Lampje brandt groen. Maar ik zie geen airplay logo noch op de Itunes noch op mijn Iphone.
Wel zie ik op mijn speedtouch 780 modem dat er een apparaat is met een IPv6 adres. Mijn speed touch kan dit niet aan. Dat IPv6 adres is gekomen na een firmware update ik weet niet meer welke. Sindsdien werkt de airport niet meer.
Maar ook mijn Iphone met de versie 5 OS geeft geen indicatie voor airplay.
Kan iemand mij advies geven hoe dit probleem verder te analyseren c.q. op te lossen?

Bijvoorbaat dank
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 7 February 2012, 14:57
colliehome's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 16GB (Zilver) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Herent
Berichten: 2.478
Stuur een bericht via Instant Messenger naar colliehome Stuur een bericht via MSN naar colliehome Stuur een bericht via Yahoo naar colliehome Stuur een bericht via Skype™ naar colliehome Send a message via twitter to colliehome
Standaard

Staat je AE in Bridge Mode?
__________________
Australian Shepherds Tinkerooz
Tinkerooz Blog

Slotjes blijven slotjes.
  #3  
Oud 7 February 2012, 15:20
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 64GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 November 2009
Berichten: 56
Standaard airport

@colliehome Wat is bridge mode? Ik heb een thuisnetwerkgroep waarop alle apparaten, pc's er op te zien moeten zijn. Itunes heb ik op thuisdeling iungeschakeld staan.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Airport extreme tonveringa Apple TV - 2e generatie en 3e generatie 4 30 January 2012 18:39
Muziek: Airport nachtje Muziek, foto & video 3 25 December 2011 22:45
Airport Extreme Wilby Wi-Fi 9 12 November 2011 18:36
Muziek: Airport express astramen Muziek, foto & video 7 11 October 2011 08:54
airport B@rto Archief 1 13 June 2008 19:11

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 23:10.