Bug met 3G toggle in iOS5.1 (iPhone 4S)

Bug met 3G toggle in iOS5.1 (iPhone 4S) discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hoi, Ik heb een probleem met mijn iPhone 4S met iOS 5.1 (met T-Mobile SIM ). Als ik bij netwerk instellingen 3G uitschakel dan werkt ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 8 March 2012, 11:52
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 May 2008
Berichten: 163
Standaard Bug met 3G toggle in iOS5.1 (iPhone 4S)

Hoi,

Ik heb een probleem met mijn iPhone 4S met iOS 5.1 (met T-Mobile SIM). Als ik bij netwerk instellingen 3G uitschakel dan werkt dit zoals verwacht. Als ik echter daarna de iPhone uit en aan zet, staat 3G internet weer aan en lijkt de telefoon de gemaakte instellingen vergeten. Ik heb de telefoon naar fabrieksinstellingen hersteld maar het probleem blijft.

Zou iemand willen testen of bij hem/haar op een iPhone 4S onder iOS 5.1 de instellingen wel bewaard blijven na het herstarten van het toestel ? Als het niet of wel werkt, zou je dan ook willen laten weten of het wel of er wel of niet een T-Mobile SIM in zit ?

Met vriendelijke groet,
Roel
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 8 March 2012, 11:54
jpwg001's schermafbeelding
» iPhone 8 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad (2017) Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 11.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 June 2011
Locatie: Eindhoven
Berichten: 831
Standaard

Vanavond update ik. Zal het eens proberen...

Laatst gewijzigd door jpwg001; 8 March 2012 om 15:11.
  #3  
Oud 8 March 2012, 13:56
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 October 2011
Berichten: 381
Standaard

Heb het zelf hier ook eens geprobeerd want ik heb dezelfde configuratie (iPhone 4S met iOS 5.1 en T-Mobile SIM) en hier staat mijn 3G inderdaad ook weer aan na het opnieuw opstarten van de telefoon.

Nou is dit voor mij geen probleem want ik heb 3G eigenlijk altijd aan staan maar ik snap dat dit voor anderen (en jou) best vervelend kan zijn.
  #4  
Oud 8 March 2012, 15:31
wblink's schermafbeelding
» iPhone 6s 128GB (Space Grijs) [FW: 9.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 9.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 June 2010
Locatie: Gendt
Berichten: 250
Standaard

KPN sim, geen probleem.

Ik kan geen Ios 5.1 instellen in mijn profiel
__________________
Willem.
  #5  
Oud 8 March 2012, 18:00
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 18 December 2010
Berichten: 18
Standaard

ik had het zelfde probleem, bij vodafone.
Ook werd trilfunctie ingeschakeld terwijl dit uitstond,
wel deed ik een reset en niet gewoon uitzetten, weet niet of dit wat uitmaakt
  #6  
Oud 9 March 2012, 19:20
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 May 2008
Berichten: 163
Standaard

decx: bedankt voor het bevestigen van het probleem. dan weet ik tenminste dat het niet het geval is dat er bij mij specifiek iets niet klopt..

Ik verwacht dat er een probleem is met T-Mobile SIMs.. Ik heb ook vaak een probleem met langzame authentificatie van de SIM as er een pincode op zit. Zal wel een compatibiliteits probleem zijn..
  #7  
Oud 9 March 2012, 20:45
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 January 2012
Locatie: Brunssum
Berichten: 34
Stuur een bericht via MSN naar iD4n3 Stuur een bericht via Skype™ naar iD4n3 Send a message via twitter to iD4n3
Standaard

Oke, dit is raar, ik wil dus proberen of ik het ook heb, start mijn iPhone 4 niet meer op...
iPhone 4 met iOS 5.1, Hard reset en herstel vanaf iTunes werken niet... ook niet in DFU mode zetten en herstellen...
  #8  
Oud 11 March 2012, 14:15
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 March 2012
Berichten: 26
Standaard

Ik heb Proximus en als ik mijn 3G aanzet valt mijn netwerk verbinding uit iemand een oplossing
  #9  
Oud 11 March 2012, 14:26
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini 4 Wi-Fi + 4G 64GB (Zwart)  
» Windows
 
Geregistreerd: 30 May 2010
Berichten: 411
Standaard

Even getest op mijn 4s met vodafone sim. ook bij mij staat 3G weer aan na een reboot.
  #10  
Oud 11 March 2012, 16:10
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 October 2011
Berichten: 270
Standaard

zelfde hier, met tmobile
  #11  
Oud 12 March 2012, 09:24
wil wil is nu online
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» OS X
 
Geregistreerd: 16 July 2008
Berichten: 416
Standaard

Ook na iphone verbinden met Mac wordt soms 3G weer aangezet. iTunes was nog niet opgestart. Ik wilde alleen opladen via Mac. Dit gebeurd dus niet altijd. Opnieuw opstarten zet wel altijd 3G weer aan. Ik gebruik vodafone.
Ik vind wel lastig dat je steeds moet opletten of 3G uit staat. Kost toch wel veel batterijverbruik als het aan staat.
Wat ik wel merk dat op mijn werk waar ik met de iPhone 4 binnen het gebouw geen 3G verbinding had, ik met de 4s wel een 3G verbinding heb.

Laatst gewijzigd door wil; 12 March 2012 om 09:38.
  #12  
Oud 21 March 2012, 01:42
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 May 2010
Locatie: Zeeland
Berichten: 34
Standaard

De bug is nog steeds aanwezig, maar geloof niet dat het alleen met T-Mobile te maken heeft. Leest deze thread maar eens, schijnt zo te horen: https://discussions.apple.com/thread...art=0&tstart=0
  #13  
Oud 21 March 2012, 09:01
jpwg001's schermafbeelding
» iPhone 8 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad (2017) Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 11.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 June 2011
Locatie: Eindhoven
Berichten: 831
Standaard

Als het zo hoort, is het geen bug...
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone: iPhone 4 met JB op 4.3.3 updaten met JB naar iOS5 m@ikel Jailbreak 0 14 October 2011 12:41
Mac OS X: Vreemde bug met albumillustraties merman iTunes 2 6 June 2011 20:41
Ringer/Silent toggle for iPhone steffen123 Jailbreak apps en thema's 0 24 October 2010 21:20
Onvangstbalkjes bug iOS 4.0.1 met iPhone 3G en 3GS ? mhoutman iPhone algemeen 1 1 August 2010 23:34

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 12:07.