Kan iPhone Wi-Fi verstoren?

Kan iPhone Wi-Fi verstoren? discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb sinds een paar maanden een iPhone 3Gs en merk dat er zich een probleem voordoet als ik van huis ben geweest. Als ik ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 9 March 2012, 09:32
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 January 2012
Berichten: 4
Standaard Kan iPhone Wi-Fi verstoren?

Ik heb sinds een paar maanden een iPhone 3Gs en merk dat er zich een probleem voordoet als ik van huis ben geweest. Als ik dan weer thuis kom werkt mijn Wi-Fi niet meer. Ik heb een Apple router (Apple Extreme b/g). Telkens moet ik de router resetten om mijn netwerkwerk weer aan de praat te krijgen. Kan de iPhone hier iets mee te maken kunnen hebben, want voordat ik de iPhone had, deed dit probleem zich niet voor.
Louis
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 9 March 2012, 09:44
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.474
Standaard

De Airport Extreme b/g (als je die bedoelt) is een redelijk oud beestje. Er zijn een paar updates geweest voor de Airport Extreme en Time Capsule. Voer die uit als je dat nog niet gedaan hebt.

De iPhone 3GS (en volgende) gebruiken bij voorkeur IEEE 802.11n. Kijk in de AE na of de compatibiliteits-modus juist ingesteld is.

Succes gewenst

__________________
"Es ist schwieriger, eine vorgefasste Meinung zu zertrmmern als ein Atom." (A. Einstein)
  #3  
Oud 9 March 2012, 10:45
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 January 2012
Berichten: 4
Standaard

Klopt de AE (Model UFO) is niet echt het nieuwste, maar voldoet hier uitstekend. De Mini en iMac G5 zijn uiteindelijk ook alle twee met een G airportkaart uitgerust. Mijn MacBook is echter ook met N uitgerust en dat heeft nooit problemen opgeleverd. Na het moment dat ik de AE heb gereset, loopt alles ook weer als een zonnetje. Het is echt pas gaan spelen sinds ik de iPhone heb
Louis
  #4  
Oud 9 March 2012, 11:05
XIII's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 July 2009
Berichten: 9.952
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door timosha Bekijk bericht
De iPhone 3GS (en volgende) gebruiken bij voorkeur IEEE 802.11n.
Weet je dat zeker?

Ik dacht dat de/mijn 3GS alleen b/g ondersteunt...
__________________
We are one, but we are not the same... Talk to each other!
  #5  
Oud 9 March 2012, 11:08
wouter1981's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Goud) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 July 2008
Locatie: Twente
Berichten: 3.990
Standaard

802.11n is inderdaad pas vanaf de iPhone 4.

Maar controleren of de AE up-to-date is, kan geen kwaad.
__________________
Geen hulpvragen via PM. Stel je vraag op het forum, hebben anderen er ook iets aan.
  #6  
Oud 9 March 2012, 11:18
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.474
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door wouter1981 Bekijk bericht
802.11n is inderdaad pas vanaf de iPhone 4.
Oeps Je hebt gelijk en ik heb (weer eens) uit mijn nek gekletst, sorry
  #7  
Oud 9 March 2012, 11:45
XIII's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 July 2009
Berichten: 9.952
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door timosha Bekijk bericht
Oeps Je hebt gelijk en ik heb (weer eens) uit mijn nek gekletst, sorry
Jammer, ik hoopte al mijn router op N only in te kunnen stellen...

Toch maar wachten op "the new iPhone" dan maar
  #8  
Oud 9 March 2012, 17:22
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 January 2012
Berichten: 4
Standaard

Het ligt dus niet aan de iPhone. Vandaag de hele dag weg geweest en vr thuiskomst de iPhone uitgezet, helaas geen Wi-Fi in huis. Dus dat wordt verder zoeken
Louis
  #9  
Oud 9 March 2012, 17:25
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.474
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door McLouis Bekijk bericht
Het ligt dus niet aan de iPhone. Vandaag de hele dag weg geweest en vr thuiskomst de iPhone uitgezet, helaas geen Wi-Fi in huis. Dus dat wordt verder zoeken
Louis
Dan misschien toch maar eens met Airport Utility kijken of er geen updates zijn.

Succes verder
  #10  
Oud 9 March 2012, 17:42
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 January 2012
Berichten: 4
Standaard

timosha, dat had ik natuurlijk allang gedaan (bedankt voor de tip), maar hij is helemaal up-to-date (checkt overigens automatisch). Dat is het dus ook niet.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Hoe kan ik checken of mijn 3G simlock vrij kan maken andre-nl T-Mobile 5 28 June 2010 23:48
Kan geen 'mp3' syncen... 'Kan niet afgespeeld worden op deze iPhone' Denneke iTunes 2 23 January 2010 12:41
Iphone 3gs jailbreak, kan het of kan het niet Jorissje Archief 3 2 December 2009 17:57
app waarmee je kan opnemen en tegelijkertijd ook instrumentale) achtergrondmuziek kan bilal2307 iPhone Apps 0 17 August 2009 18:42
Is er een hack zodat je een Xcode project kan compilen en op je iPhone kan zetten? MacorgaZ Ontwikkelen voor iOS 1 13 February 2009 20:57

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 01:25.