Iphone 4 als modem ??

Iphone 4 als modem ?? discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Dag Iphoners, Ik heb een ' normale ' geen JB iPhone 4 die is graag als modem wil gebruiken voor mijn MacBook. Helaas bij t ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 28 March 2012, 14:33
» iPhone 4S 64GB (Wit) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Zwart) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 August 2009
Locatie: Texel
Berichten: 14
Stuur een bericht via Skype™ naar Yongone
Standaard Iphone 4 als modem ??

Dag Iphoners,

Ik heb een ' normale ' geen JB iPhone 4 die is graag als modem wil gebruiken voor mijn MacBook. Helaas bij t - mobile staat ze daar niet echt voor open.

Kom redelijk veel verouderde verhalen tegen. De vraag is dus of het anno april 2012 mogelijk is om via je macbook-iphone gebruik te maken van het internet.

En hoe doe je dit....

Thx
__________________
Groet, Robert
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 28 March 2012, 15:16
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 February 2008
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 7.372
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Als t-mobileicon het niet toestaan lukt het niet zonder jailbreak.
  #3  
Oud 28 March 2012, 15:20
wouter1981's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Goud) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 July 2008
Locatie: Twente
Berichten: 3.990
Standaard

t-mobileicon staat dit wel toe. Tegen betaling. http://service.t-mobile.nl/app/perso..._id/2279/p/198
__________________
Geen hulpvragen via PM. Stel je vraag op het forum, hebben anderen er ook iets aan.
  #4  
Oud 28 March 2012, 15:21
» iPhone SE 128GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.083
Standaard

t-mobileicon staat Personal Hotspot wel toe (tegen een maandelijkse betaling)

Mobiel Internet via uw iPhone met MyHotspot | T-Mobile Zakelijk
__________________
"Es ist schwieriger, eine vorgefasste Meinung zu zertrŁmmern als ein Atom." (A. Einstein)
  #5  
Oud 28 March 2012, 16:28
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 June 2009
Berichten: 46
Standaard

Het is en blijft van de zotte dat tmobileicon dit uitzet bij iphones maar niet uit (kan) zetten bij Androids.

Het komt er dus op neer dat Tmobile MIJN telefoon beperkingen geeft. Je zou bijna een Android kopen om die reden
  #6  
Oud 28 March 2012, 17:39
» iPhone 4S 64GB (Wit) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Zwart) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 August 2009
Locatie: Texel
Berichten: 14
Stuur een bericht via Skype™ naar Yongone
Standaard belachelijk

Tja en met een abonnementje van 50 per maand zie ik een toevoeging van 15 euro per maand niet echt zitten om te kunnen hotspotten.

Grrrrr
  #7  
Oud 28 March 2012, 17:59
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2011
Locatie: Geel (B)
Berichten: 519
Stuur een bericht via Skype™ naar hanske636 Send a message via twitter to hanske636
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Hobao Bekijk bericht
Je zou bijna een Android kopen om die reden
Ik zou eerder van operator veranderen.
  #8  
Oud 28 March 2012, 19:42
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2010
Locatie: Heerhugowaard
Berichten: 7
Standaard

IK gebruik kpnicon en kan mijn computer op het internet krijgen via mijn GS3. Gebruik wel de vaste kabel tussen tel en pc. Dit moet echter ook zonder kunnen!
  #9  
Oud 29 March 2012, 05:50
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 2.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 3.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 March 2012
Berichten: 3
Standaard

t-mobileicon staat dit wel toe.
  #10  
Oud 29 March 2012, 07:59
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 June 2009
Berichten: 46
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door hanske636 Bekijk bericht
Ik zou eerder van operator veranderen.
Tja en dan mijn oh zo mooie unlimited data kwijtraken (abbo pre-2008)
Nu is het mij niet te doen om dan maar veel data te verstoken maar als oplossing voor de gammele duo sim constructie voor mijn iPad. (Ipad sim aktief = geen telefoontjes/SMS ontvangen)
  #11  
Oud 29 March 2012, 16:15
» iPhone 4S 64GB (Wit) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Zwart) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 August 2009
Locatie: Texel
Berichten: 14
Stuur een bericht via Skype™ naar Yongone
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door woomerxubia Bekijk bericht
t-mobileicon staat dit wel toe.
Hoe bedoel je, kun je met een kabel wel je iPhone als modem gebruiken ?
  #12  
Oud 29 March 2012, 19:53
ad9007i's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 9.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 January 2011
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 770
Standaard

Soms laat Apple Apps in de AppStore die niet mogen (waar een addertje in zit) en dan kan je dat wel, nu enkel afwachten totdat er weer zo een is
  #13  
Oud 30 March 2012, 06:41
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 7.0.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 October 2011
Berichten: 859
Standaard

En dit is dus een van de redenen dat abo s zo duur worden omdat er mensen zijn die hun telefoon als modem gebruiken.
Ik vind t niet gek dat t niet mag je gebruikt met een lap top vele malen meer mbsnals op een telefoon.
  #14  
Oud 30 March 2012, 09:48
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 November 2007
Berichten: 26
Send a message via twitter to Semmtex
Standaard

Oftewel wachten op een app die het zogeheten 'tetheren' van je iPhone data verbinding toestaat/mogelijk maakt. Een ander abonnement nemen, of de functie afsluiten bij je huidige provider, of jailbreaken en een van de vele mogelijke 'tether-apps' installeren....
__________________
[SIGPIC][/SIGPIC]
  #15  
Oud 30 March 2012, 11:46
» iPhone 4S 64GB (Wit) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Zwart) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 August 2009
Locatie: Texel
Berichten: 14
Stuur een bericht via Skype™ naar Yongone
Standaard

Roos je houdt er een rare filesofie op na. Ik heb een abonnement afgesloten voor bepaalde producten. Bellen, internetten, etc. Het is dan toch raar dat de provider gaat uitmaken hoe ik dit wil gebruiken. Ik koop bel en dataminuten in.

Alleen T mobile geeft dit niet vrij terwijl andere providers dit wel doen. Providers willen graag geld verdienen en denken slecht mee met de consument. En eenmaal een contract afgesloten is gewoon de rit uitzingen of afkopen.
  #16  
Oud 30 March 2012, 12:41
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 February 2009
Berichten: 277
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Yongone Bekijk bericht
Roos je houdt er een rare filesofie op na. Ik heb een abonnement afgesloten voor bepaalde producten. Bellen, internetten, etc. Het is dan toch raar dat de provider gaat uitmaken hoe ik dit wil gebruiken. Ik koop bel en dataminuten in.

Alleen T mobile geeft dit niet vrij terwijl andere providers dit wel doen. Providers willen graag geld verdienen en denken slecht mee met de consument. En eenmaal een contract afgesloten is gewoon de rit uitzingen of afkopen.

Ook ik vind het inderdaad een rare houding van de providers.
Oke ik snap dat de ongelimiteerde abbonementen worden uitgesloten aangezien dit uiteindelijk gewoon te veel belasting op het netwerk met zich mee brengt.
Maar ook nu ik een datalimiet heb werkt t-mobileicon er niet aan mee......dat lijkt me toch helemaal onlogisch en zou het inderdaad mijn eigen keuze moeten zijn op welke manier ik mijn bundel gebruik.

Nu heb ik wel een iPhone die JB is en ik kan dus wel van de optie gebruik maken maar zou graag zien dat T-mobile meewerkt zodat voor mij de JB eigenlijk niet meer nodig is....
  #17  
Oud 2 April 2012, 14:18
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 30 May 2011
Berichten: 85
Standaard

Dit is juist het mooie van de iPhone. Je zit eigenlijk in 1 grote sandbox. Je kan geen kant op. Apple heeft je onder controle. En niet de gebruiker.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Iphone via usb als modem Vroegevogel iPhone algemeen 1 26 August 2010 23:05
iphone als modem aaldert Archief 2 24 May 2010 21:46
Iphone als modem Kwiq Archief 1 8 November 2009 18:43
Iphone als Modem na Jailbreaken Tqam T-Mobile 5 6 April 2009 14:33
iPhone als modem iberno iPhone algemeen 6 19 January 2008 21:01

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 21:09.