Home hotspot

Home hotspot discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb vandaag een nieuwe iPhone 4 S ingebruik genomen , en op mijn vorige 3 gs kon ik mijn persoonlijke homespot aan en uit ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 5 April 2012, 19:02
» iPhone 6 16GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 December 2009
Locatie: Belgische Limburg
Berichten: 268
Stuur een bericht via Skype™ naar giljom
Standaard Home hotspot

Ik heb vandaag een nieuwe iPhone 4 S ingebruik genomen , en op mijn vorige 3 gs kon ik mijn persoonlijke homespot aan en uit zetten, maar op de 4 S zie ik nergens meer Persoonlijke Homespot, weet iemand hoe dt komt, hoe krijg ik dat te zien en waar kan ik die aan en uit zetten, graag uw antwoord
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 5 April 2012, 19:21
colliehome's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 16GB (Zilver) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Herent
Berichten: 2.478
Stuur een bericht via Instant Messenger naar colliehome Stuur een bericht via MSN naar colliehome Stuur een bericht via Yahoo naar colliehome Stuur een bericht via Skype™ naar colliehome Send a message via twitter to colliehome
Standaard

Heb je de laatste software draaien? Volgens je profiel niet?
__________________
Australian Shepherds Tinkerooz
Tinkerooz Blog

Slotjes blijven slotjes.
  #3  
Oud 5 April 2012, 19:43
» iPhone 6 16GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 December 2009
Locatie: Belgische Limburg
Berichten: 268
Stuur een bericht via Skype™ naar giljom
Standaard

Jawel ik heb de laatse software, ik moet mijn profiel nog aanpassen, maar nu ga ik juist naar mijn wagen , en de 2 bleutoots staan aan en hij vind ook mijn iPhone niet , maar dit terzijde, graag uw antwoord
  #4  
Oud 5 April 2012, 19:46
colliehome's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 16GB (Zilver) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Herent
Berichten: 2.478
Stuur een bericht via Instant Messenger naar colliehome Stuur een bericht via MSN naar colliehome Stuur een bericht via Yahoo naar colliehome Stuur een bericht via Skype™ naar colliehome Send a message via twitter to colliehome
Standaard

doe eens volgend;

Just go into your Settings.
Go to General.
Scroll all the way down to Reset.
Choose Reset Network Settings.
  #5  
Oud 5 April 2012, 20:03
» iPhone 6 16GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 December 2009
Locatie: Belgische Limburg
Berichten: 268
Stuur een bericht via Skype™ naar giljom
Standaard

Heel erg bedankt voor de hulp , maar ik ben daar zo niet in thuis, wat gebeurd er als ik de netwerk instelling wis, wat moet ik dan terug zetten, want ik heb gewoon de oude copy van mijn 3 G S genomen
  #6  
Oud 5 April 2012, 20:15
» iPhone 6 128GB (Space Grijs) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 April 2011
Berichten: 33
Stuur een bericht via Skype™ naar Ringo Send a message via twitter to Ringo
Standaard

Netwerkinstellingen herstellen/wissen heeft geen nadelige gevolgen.. Je moet alleen eventueel opnieuw verbinding maken met je Wi-Fi netwerk.
Dus is het proberen waard
  #7  
Oud 5 April 2012, 20:45
» iPhone 6 16GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 December 2009
Locatie: Belgische Limburg
Berichten: 268
Stuur een bericht via Skype™ naar giljom
Standaard

Ik heb dat gedaan , maar geen verschil, kan het niet zijn dat het bij de versie S 4 niet meer aan tevinken is, ik weet het niet , maar graag nog nieuws
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Hotspot Florisboer iPhone Apps 4 23 January 2012 10:08
hotspot lkropman Wi-Fi 2 26 February 2009 14:47
Hotspot gebruik ? inbedrijf T-Mobile 3 25 September 2008 11:11

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 23:27.