Iphone 4s 16gig, na de instalatie 5.1 is er maar 13,2 BESHIKBAAR, klopt dat?

Iphone 4s 16gig, na de instalatie 5.1 is er maar 13,2 BESHIKBAAR, klopt dat? discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Beste iphone members, Ik heb na de instalatie van 5.1 een schoon gelij, niks erop, geen backup of wat dan ook, hij geeft aan dat ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 11 April 2012, 19:18
hot12345's schermafbeelding
» iPhone 6s Plus 64GB (Zilver) [FW: 9.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 11 January 2012
Locatie: Nijmegen
Berichten: 453
Standaard Iphone 4s 16gig, na de instalatie 5.1 is er maar 13,2 BESHIKBAAR, klopt dat?

Beste iphone members,

Ik heb na de instalatie van 5.1 een schoon gelij, niks erop, geen backup of wat dan ook,

hij geeft aan dat hij 13,6 capaciteit heeft ( dat klopt volgens mij wel)

maar de beschikbaar ruimte is 13.2 , is dat juist?
kan iemand dat bevestegen voor me...

las aantal topics dat in de files van je iphone alles dubbele mappen kan hebben ect ect...

hoor 't graag.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 11 April 2012, 19:32
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.474
Standaard

Die vraag heb je op 4 april 2012 toch ook al gesteld in onderstaande draad:

http://forum.iculture.nl/f28/iphone/...-13-6-gig.html
__________________
"Es ist schwieriger, eine vorgefasste Meinung zu zertrmmern als ein Atom." (A. Einstein)
  #3  
Oud 11 April 2012, 19:37
hot12345's schermafbeelding
» iPhone 6s Plus 64GB (Zilver) [FW: 9.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 11 January 2012
Locatie: Nijmegen
Berichten: 453
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door timosha Bekijk bericht
Die vraag heb je op 4 april 2012 toch ook al gesteld in onderstaande draad:

http://forum.iculture.nl/f28/iphone/...-13-6-gig.html
ja dat klopt, maar ik wil juist 't juiste getal weten wat de juiste geheugen er overblijft.

is 't juist dat ik 13.2 G kan gebruiken?

ik heb een gevoel dat ik juist 13,5 op een schoon toestel had,

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 11 april 2012 om 18:50 ----------

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door timosha Bekijk bericht
Die vraag heb je op 4 april 2012 toch ook al gesteld in onderstaande draad:

http://forum.iculture.nl/f28/iphone/...-13-6-gig.html
Huuh,

ik heb 2 maal x herstelt, en nu staat bij beschikbaar 13,0 gb

bij itunes geeft hij aan vrij 13,0 en overige alleen, maar waaraan komt dat er steeds minder geheugen opstaat!?
  #4  
Oud 11 April 2012, 20:12
jpwg001's schermafbeelding
» iPhone 8 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad (2017) Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 11.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 June 2011
Locatie: Eindhoven
Berichten: 831
Standaard

Misschien slaat hij steeds iets op als je herstelt...
  #5  
Oud 15 April 2012, 22:26
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 7.0.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 October 2011
Berichten: 859
Standaard

De back UPS misschien die hij bewaart?
  #6  
Oud 15 April 2012, 23:22
» iPhone 7 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Anders
 
Geregistreerd: 21 January 2009
Locatie: Vlaanderen
Berichten: 4.760
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door hot12345 Bekijk bericht
Beste iphone members,

Ik heb na de instalatie van 5.1 een schoon gelij, niks erop, geen backup of wat dan ook,

hij geeft aan dat hij 13,6 capaciteit heeft ( dat klopt volgens mij wel)

maar de beschikbaar ruimte is 13.2 , is dat juist?
kan iemand dat bevestegen voor me...

las aantal topics dat in de files van je iphone alles dubbele mappen kan hebben ect ect...

hoor 't graag.
Is hier ook zo hoor bij mijn 32GB had ik zonder er wat opstond (buiten de software en de paar vaste apps) iets van een 28GB als ik me niet vergis.
  #7  
Oud 16 April 2012, 00:13
Rhan's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Zilver) [FW: 9.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 January 2012
Berichten: 91
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door apotheosis Bekijk bericht
Is hier ook zo hoor bij mijn 32GB had ik zonder er wat opstond (buiten de software en de paar vaste apps) iets van een 28GB als ik me niet vergis.
28 comma nog iets GB ja klopt. Er is een bepaalde hoeveelheid GB die voor alle info in gebruik wordt genomen. De iOS is niet zomaar geen geheugen. en de apps die erop staan zoals weer, agenda, etc zijn ook apps die geheugen kosten. Geheel normaal.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
klopt het dat je een mac nodig hebt voor xbmc? jandevoer Apple TV - 2e generatie en 3e generatie 6 18 January 2012 22:08
Files HD Klopt dat Wie geeft me advies. patrickvisser iPad algemeen 0 7 October 2010 14:27
Windows: iTunes zegt dat iphone vol zit, maar dat is niet zo... Guest-20151113171500 iTunes 6 22 December 2008 11:09
iPhone: Macman a.k.a Pacman App verwijderen na instalatie maar hoe? lossballos Jailbreak 2 10 September 2008 02:19

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 07:10.