Menuprobleem

Menuprobleem discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb het volgende probleem: Websites met drop-downmenu's werken op mijn iPhone goed maar werken niet goed op mijn iPad . De browser is bij ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 14 April 2012, 08:12
» iPhone NL 8GB [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 November 2010
Locatie: Zoetermeer
Berichten: 7
Standaard Menuprobleem

Ik heb het volgende probleem:
Websites met drop-downmenu's werken op mijn iPhone goed maar werken niet goed op mijn iPad.
De browser is bij beiden toch gewoon Safari:
Voor ge´nteresseerden hier een selfmade testwebsite: www.nieuw.madna.nl
Wie heeft een oplossing?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 14 April 2012, 11:51
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 October 2011
Berichten: 381
Standaard

Menu doet het ook niet op mijn iPhone.
  #3  
Oud 14 April 2012, 12:07
» iPhone NL 8GB [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 November 2010
Locatie: Zoetermeer
Berichten: 7
Standaard

Dat is vreemd op mijn iPhone 3G werkt het wel.
Zou het aan de firmware liggen?
  #4  
Oud 14 April 2012, 22:24
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 October 2011
Berichten: 381
Standaard

Zou kunnen, ik weet het niet.. heb het nog een keer geprobeerd en weer staat het submenuutje maar een fractie van een seconde open

iPhone 4S + iOS 5.0.1
  #5  
Oud 14 April 2012, 22:28
» iPhone NL 8GB [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 November 2010
Locatie: Zoetermeer
Berichten: 7
Standaard Menu's

Ok,
Ik wacht andere reakties ook van andere forums af.
  #6  
Oud 14 April 2012, 23:55
» iPod touch 8GB (v4) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 March 2012
Berichten: 8
Standaard

Hij doet het wel, maar maar heel eventjes en dan gaat hij weer dicht..

iPod touch 4e generatie iOS 5.1
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 11:57.