iPhone 4 geeft verkeerde netwerk aan

iPhone 4 geeft verkeerde netwerk aan discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb in mijn iPhone een sim kaartje van BEN gestopt. Ik kan bellen en gebeld worden etc maar de iphone blijft links boven t-mobile ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 28 April 2012, 18:41
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Anders
 
Geregistreerd: 20 January 2011
Berichten: 1
Standaard iPhone 4 geeft verkeerde netwerk aan

Ik heb in mijn iPhone een sim kaartje van BEN gestopt. Ik kan bellen en gebeld worden etc maar de iphone blijft links boven t-mobileicon aangeven. Heeft iemand een idee wat er verkeerd gaat en/of hoe ik de juiste provider links boven in krijg?

Alvast bedankt!
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 28 April 2012, 18:50
FreBo1958's schermafbeelding
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 March 2012
Berichten: 88
Standaard

Is BEN geen onderprovider van t-mobileicon ?
Ik zelf ben hier in Belgie bij Postmobile maar er staat steeds Proximus.
Dat komt omdat Postmobile dit aanbied via Proximus.
  #3  
Oud 28 April 2012, 19:24
RWK's schermafbeelding
RWK RWK is offline
» iPhone NL 8GB [FW: 1.0.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Linux
 
Geregistreerd: 24 December 2009
Locatie: root
Berichten: 1.322
Stuur een bericht via MSN naar RWK Stuur een bericht via Skype™ naar RWK Send a message via twitter to RWK
Standaard

Ben maakt gebruik van t-mobileicon. Er wordt dus T-Mobile weergegeven ipv Ben. Dit is gewoon normaal.
__________________
  #4  
Oud 28 April 2012, 22:42
Rhan's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Zilver) [FW: 9.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 January 2012
Berichten: 91
Standaard

Ik heb Hi en hij geeft aan kpnicon, dit komt omdat het wordt gebruikt door die provider. Zoals RWK zei.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Celsius, badge geeft verkeerde temperatuur aan. Robpie83 iPhone Apps 3 28 March 2012 15:38
iPod geeft verkeerde tijd aan. paulhofman iPhone algemeen 0 25 June 2011 18:50
Iphone geeft verkeerde tijd aan Jack023 iPhone algemeen 2 19 April 2011 16:12
Weer geeft verkeerde temperatuur aan? djkavaa iPhone algemeen 21 18 July 2010 11:09
Iphone geeft verkeerde foto's weer bij iPod DylanVanVliet Muziek, foto & video 20 11 August 2009 21:06

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 23:31.