KPN instelling iPhone 4s in 3G

KPN instelling iPhone 4s in 3G discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) In 3G heb ik geen internet (meer), wel met WIFI . Buiten WIFI dus niet. Hoe stel ik dat in??...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 2 May 2012, 05:04
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 1 May 2012
Locatie: Putten
Berichten: 5
Standaard KPN instelling iPhone 4s in 3G

In 3G heb ik geen internet (meer), wel met Wi-Fi. Buiten Wi-Fi dus niet. Hoe stel ik dat in??
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 2 May 2012, 08:49
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 March 2012
Locatie: Utrecht
Berichten: 39
Standaard

Staat er geen g3 boven in scherm? Zie je het cirkeltje. Kan storing zijn van g3 net van KPN. Heb je 3G wel aan staan in menu algemeen/netwerk?

Laatst gewijzigd door gelderjg; 2 May 2012 om 08:53. Reden: Aanpassen
  #3  
Oud 2 May 2012, 10:11
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 1 May 2012
Locatie: Putten
Berichten: 5
Standaard

Ja, bedankt, ik ben er al uit denk ik, ik heb gereset en APN opnieuw ingesteld met portalmmm.nl. Gisteren was internet/google naamloos, vanmorgen kwam er google/laden maar dat duurde (nog) erg lang. Heb ii afgebroken maar ik probeer het straks weer.
  #4  
Oud 3 May 2012, 19:02
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 1 May 2012
Locatie: Putten
Berichten: 5
Standaard

Ik ben er uit, door het vraagtekentje APN aan te wijzen en Read more. Voor KPN de APN ingesteld met internet etc. Prompt werkt het, thuis met Wi-Fi en buiten bereik van het modem met 3G en lekker snel.
Case closed, maar iculture.nl is om te onthouden.
JovD
  #5  
Oud 3 May 2012, 19:57
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 March 2012
Locatie: Utrecht
Berichten: 39
Standaard

Prima...zo'n forum is goed om te raadplegen.....
  #6  
Oud 12 May 2013, 07:51
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 1 May 2012
Locatie: Putten
Berichten: 5
Standaard

Een jaar later, het is andersom nu: met 3G- verbinding wel internet, maar met Wi-Fi niet. Wat is de juiste KPN- instelling???
Mvg JovD
  #7  
Oud 12 May 2013, 10:30
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 June 2012
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 1.411
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door JovD Bekijk bericht
Een jaar later, het is andersom nu: met 3G- verbinding wel internet, maar met Wi-Fi niet. Wat is de juiste KPN- instelling???
Mvg JovD
Misschien even het Wi-Fi netwerk wissen van de iPhone en daarna opnieuw verbinding maken?

Je router resetten wil ook wel eens helpen.
  #8  
Oud 12 May 2013, 15:48
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 1 May 2012
Locatie: Putten
Berichten: 5
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Techfreak Bekijk bericht
Misschien even het Wi-Fi netwerk wissen van de iPhone en daarna opnieuw verbinding maken?

Je router resetten wil ook wel eens helpen.
Mooi advies, heb het modem gereset met gewenst resultaat. Ut doet het weer. Dat netwerk wissen heb ik herhaaldelijk gedaan met als resultaat 'vergeet dit netwerk' bij herhaling. Bedankt JovD
  #9  
Oud 12 May 2013, 16:02
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 June 2012
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 1.411
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door JovD Bekijk bericht
Mooi advies, heb het modem gereset met gewenst resultaat. Ut doet het weer. Dat netwerk wissen heb ik herhaaldelijk gedaan met als resultaat 'vergeet dit netwerk' bij herhaling. Bedankt JovD
Geen probleem. Daarvoor is dit forum.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Iphone 4s 3G instelling? apotheosis iPhone algemeen 6 16 October 2011 10:43
IPHONE instelling mobiele data The Raptor Archief 1 30 June 2010 18:43
KPN Prepaid Surf&Mail Totaal WERKT!!! instelling iguana9999 KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 6 19 May 2008 11:53

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 16:15.