Geen support meer voor oude audio accessoires in 5.1.1?

Geen support meer voor oude audio accessoires in 5.1.1? discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hoi, Na de update naar 5.1.1 werkt de ipod interface in mijn auto niet meer. Deze werkte nog met firewire , waardoor je iphone aangeeft ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 19 May 2012, 02:03
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 February 2010
Berichten: 1
Standaard Geen support meer voor oude audio accessoires in 5.1.1?

Hoi,

Na de update naar 5.1.1 werkt de ipod interface in mijn auto niet meer. Deze werkte nog met firewire , waardoor je iphone aangeeft dat laden niet werkt, maar audio werkte prima. Het laadprobleem had ik opgelost met een adaptertje ertussen. Maar sinds de update naar 5.1.1 blijft het stil. Heeft iemand enig idee of er een oplossing is? Misschien een instelling?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 30 May 2012, 16:37
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 30 May 2012
Berichten: 5
Standaard

Zelfde probleem hier ook na de update...
  #3  
Oud 30 May 2012, 16:39
iWiefring's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 July 2010
Locatie: Limburg (NL)
Berichten: 2.135
Stuur een bericht via MSN naar iWiefring Stuur een bericht via Skype™ naar iWiefring Send a message via twitter to iWiefring
Standaard

Als het je echt zo dwarszit kan je beter een geheel nieuwe accessoire kopen. Of je gaat naar een specialist en vraagt wat je eraan kunt doen om dit probleem te verhelpen.
__________________
"Nothing will ever end war unless the people themselves refuse to go to war." -Albert Einstein
  #4  
Oud 30 May 2012, 16:42
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 30 May 2012
Berichten: 5
Standaard

Is de ingebouwde carkit van renault dus nieuwe kopen is niet mogelijk... Al bij de garage langsgegaan en die wisten mij te zeggen dat er blijkbaar al 2 mensen met hetzelfde probleem zijn en dat het probleem niet bij renault ligt
  #5  
Oud 30 May 2012, 16:44
iWiefring's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 July 2010
Locatie: Limburg (NL)
Berichten: 2.135
Stuur een bericht via MSN naar iWiefring Stuur een bericht via Skype™ naar iWiefring Send a message via twitter to iWiefring
Standaard

Als er 2 mensen zijn met hetzelfde probleem, hoe kan renault jou dan wijsmaken dat het probleem niet bij hun ligt maar toch bij jou/je iPhone? Beetje vreemd..
  #6  
Oud 30 May 2012, 16:47
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 30 May 2012
Berichten: 5
Standaard

Omdat het bij die personen ook na de update was... en dat de auto wel verbinding maakt via BT
  #7  
Oud 30 May 2012, 17:02
iWiefring's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 July 2010
Locatie: Limburg (NL)
Berichten: 2.135
Stuur een bericht via MSN naar iWiefring Stuur een bericht via Skype™ naar iWiefring Send a message via twitter to iWiefring
Standaard

En hoe moet je de Audio dan afspelen, doe je dat via de auto zelf of doe je dat op de iPhone en selecteer je daar het nummer?
  #8  
Oud 30 May 2012, 17:11
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 30 May 2012
Berichten: 5
Standaard

ik selecteer alles via de auto maar vanaf er effectief iemand opneemt dan hoor ik het in de gsm maar niet door de boxen
  #9  
Oud 30 May 2012, 17:16
iWiefring's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 July 2010
Locatie: Limburg (NL)
Berichten: 2.135
Stuur een bericht via MSN naar iWiefring Stuur een bericht via Skype™ naar iWiefring Send a message via twitter to iWiefring
Standaard

Hmm.. en voor de rest hebben ze bij de dealer er niks over gezegd of ze het konden verhelpen of wat dan ook, want het is wel erg vreemd dat het pas na de update plaats begon te vinden?
Reageren

Labels
audio, firewire, geluid, iphone 4


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Geen gewone audio meer na bellen met bluetooth jildert81 iPhone algemeen 0 4 October 2009 20:25
Windows: geen oude podcast's meer weirdo25 iTunes 2 1 August 2009 12:08
Accessoires werken niet meer.... robinmasselink iPhone accessoires en onderdelen 1 23 June 2009 20:22

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 13:09.