telfort mobiel internet werkt niet

telfort mobiel internet werkt niet discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb sinds kort telfort als provider bij mijn iPhone . Ik heb er ook mobiel internet bij wat eerst gewoon goed werkte. Nadat er ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 26 May 2012, 11:41
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 12 September 2011
Berichten: 38
Standaard telfort mobiel internet werkt niet

Ik heb sinds kort telforticon als provider bij mijn iPhone. Ik heb er ook mobiel internet bij wat eerst gewoon goed werkte. Nadat er een nummerbehoud was uitgevoerd werkte het alleen niet meer. Linksbovenin staat gewoon het 3G logo, maar als ik een website probeer te laden dan laad hij gewoon niet. Whatsapp en twitter doen het ook allemaal niet. Heel soms werkt het opeens weer voor 20 seconden en daarna laad het gewoon allemaal weer niet.

Weet iemand wat het probleem is? Ik heb al meerdere malen gebeld maar ze zeggen dat het aan mijn nummerbehoud ligt.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 26 May 2012, 16:34
Bobby007's schermafbeelding
» iPhone 5s 32GB (Zilver) [FW: 8.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 8.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 31 July 2009
Berichten: 84
Send a message via twitter to Bobby007
Standaard

Wat het exacte probleem is weet ik ook niet!
Ik raad je aan om een reservekopie in iTunes aan te maken (vanzelfsprekend met de laatste versie van iTunes) en dan je iPhone te herstellen en alle netwerk gegevens even opnieuw in te voeren (zoals door telforticon opgegeven of hun website te bezoeken voor eventuele handmatige instellingen)
Om daarna de reservekopie weer terug te zetten met iTunes!
__________________
iPhone 5S 32GB Silver FW:7.1.1
iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB | Vodafone | 2GB Web FW:7.1.1 | Apple TV 3 FW:5.0.2 (4250)
  #3  
Oud 28 May 2012, 15:54
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 3 Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 October 2007
Berichten: 3
Standaard

Ik heb precies hetzelfde, maar dan met een nieuwe iPad en nieuw abonnement. Is het al opgelost?
  #4  
Oud 28 May 2012, 17:21
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 12 September 2011
Berichten: 38
Standaard

Nee nog steeds niet opgelost helaas. Ik ga morgen weer even bellen (voor de 3e keer) want ik word er een beetje moe van.
  #5  
Oud 28 May 2012, 17:41
debroei's schermafbeelding
» iPhone 7 Plus 256GB (Zilver) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 128GB (Zilver) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 December 2009
Locatie: Teylingen
Berichten: 1.131
Standaard

Waarschijnlijk is dit niet goed geactiveerd door provider.
  #6  
Oud 28 May 2012, 18:01
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 12 September 2011
Berichten: 38
Standaard

Nou als ik zo ff op forums van telforticon zit te kijken zijn er heel veel mensen met precies hetzelfde probleem. Er gaat echt iets mis met dat nummer overzetten.
  #7  
Oud 28 May 2012, 18:14
» iPhone 4 8GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 30 December 2010
Berichten: 575
Standaard

Je kunt misschien even je netwerkinstellingen checken en goed instellen via Instellingen --> Algemeen --> Netwerk
  #8  
Oud 30 May 2012, 23:03
» iPhone 6 16GB (Zilver) [FW: 8.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 30 April 2012
Berichten: 15
Standaard

flas niets werkt ook ik heb alles al geprobeerd kijk maar is op dit forum klachten zat radar kassa op hun eigen forum het is het is bekend bij hun

De rest op dit forum die dat probleem hebben ik sluit me er bij aan ook ik heb het

Ik heb vanmiddag 1 van telforticon aan de lijn gehad die hadden mij terug gebeld omdat ik aan het klagen was op dat forum.


Mij is verteld dat ze 1 2 3 geen oplossing hebben voor dit probleem
Ik heb daar op geantwoord dat ik na een week echt wel net op mijn foon wil hebben dat ik anders het contract laat ontbinden.

Dit is het forum

Geen internetverbinding na doorvoeren nummerbehoud

en zie dat we niet de enige zijn
  #9  
Oud 2 June 2012, 16:10
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 3 Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 October 2007
Berichten: 3
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door GlowMouse Bekijk bericht
Ik heb precies hetzelfde, maar dan met een nieuwe iPad en nieuw abonnement. Is het al opgelost?
bij mij is het inmiddels automatisch verholpen
  #10  
Oud 2 June 2012, 19:24
» iPhone 6 16GB (Zilver) [FW: 8.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 30 April 2012
Berichten: 15
Standaard

Ik heb nog steeds geen net ze hebben vanmiddag een nieuw kaartje er in gedaan maar niets werk ik heb ze een klachten formulier gestuurd als ik binnen een week geen net heb op mijn foon dat ik dan het contract gaat ontbinden.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Telfort buitenland mobiel internet azurpainter KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 1 22 March 2012 21:13
Telfort internet (gprs) werkt niet. MP3-junky KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 58 15 June 2009 13:48
Telfort en mobiel internet Puckie KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 5 31 December 2008 15:18
Telfort Internet werkt niet meer sinds vanochtend... JochemW KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 3 23 November 2008 09:01

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 04:19.