Nieuwe camera voor- en achteraan geplaatst. Doen het beide nog steeds niet!

Nieuwe camera voor- en achteraan geplaatst. Doen het beide nog steeds niet! discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, ik heb 2 nieuwe camera's geplaatst bij mijn iPhone 4. Ik start deze terug op en beide doen het nog steeds niet. Wat zou ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 26 May 2012, 12:58
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 4 September 2010
Locatie: Herentals, Be
Berichten: 17
Standaard Nieuwe camera voor- en achteraan geplaatst. Doen het beide nog steeds niet!

Hallo,

ik heb 2 nieuwe camera's geplaatst bij mijn iPhone 4. Ik start deze terug op en beide doen het nog steeds niet. Wat zou het kunnen zijn? Alle connectors zijn goed aangesloten.

grtjs
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 26 May 2012, 15:17
» iPhone 5 64GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 64GB (Zwart) [FW: 7.0.6]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 January 2011
Berichten: 37
Standaard

beide camera's zijn "plots" gestopt met werken?

mvg
  #3  
Oud 27 May 2012, 19:39
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 4 September 2010
Locatie: Herentals, Be
Berichten: 17
Standaard

Dit was al enige tijd zo. Ik heb de iPhone gekregen van een vriend. Hij wist me ook te vertellen dat deze een fractie van een seconde in het water heeft gelegen.
  #4  
Oud 28 May 2012, 09:35
» iPhone 5 64GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 64GB (Zwart) [FW: 7.0.6]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 January 2011
Berichten: 37
Standaard

bij vervanging naar de contactjes gekeken? geen corrosie?
vrij bizar dat beiden tegelijk kapot zouden zijn hé.. kvrees eerder dat er wat corrosie op het moederbord de oorzaak zal zijn, of misschien zelf een kapot componentje door een kortsluiting vh water...

mvg
Jan
  #5  
Oud 28 May 2012, 14:16
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 4 September 2010
Locatie: Herentals, Be
Berichten: 17
Standaard

Ik ga hem 1 van de volgende dagen nog eens openhalen. Dan kijk ik nog eens goed.
Nu iets over de microfoon. Mensen horen mij niet praten. Zit de microfoon bij in de luidsprekermodule onderaan? Of zit deze ergens anders?
  #6  
Oud 28 May 2012, 14:26
» iPhone 5 64GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 64GB (Zwart) [FW: 7.0.6]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 January 2011
Berichten: 37
Standaard

ja die zit onderaan, vastgemaakt aan de dock-connector.
werkt de dictafoon? als deze wel werkt heb je een groter probleem => moedebord.

mvg
Jan
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
ringtones doen het niet meer, iphone trilt alleen nog maar als ik gebeld word ndl Ringtones en Wallpapers 10 26 August 2016 11:28
iPhone: Doen de apps het nog na jailbreak? Arjen1 Jailbreak 0 30 September 2010 16:15

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 09:32.