synchroniseren telkens opnieuw....

synchroniseren telkens opnieuw.... discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Beste, Ik download de meeste apps via de telefoon. Echter als ik deze dan na een mand ofzo aan itunes hang. dan haalt hij wel ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 14 September 2012, 19:02
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 30 December 2010
Locatie: In Flanders Fields
Berichten: 9
Standaard synchroniseren telkens opnieuw....

Beste,

Ik download de meeste apps via de telefoon.
Echter als ik deze dan na een mand ofzo aan itunes hang. dan haalt hij wel de apps op in itunes.
Maar hij neemt niet de app indeling van mijn iphone over.
als ik dan een app van itunes naar de telefoon wil zetten, dan haalt hij er dus alles gelijk af. en voegt net die ene app toe.

Maar ben dan Wel 5 pagina indelingen en app mappen kwijt. die ik dan manueel weer moet over zetten.

Wat doe ik verkeerd?

Het meot toch mogelijk zijn dat itunes de telefoon schikking ziet en overneemt, zondar dat ik deze telekens moet opnieuw goed zetten?

Alle apps worden trouwens wel mooi in de linker kolom geladen. maar niet in de rechter " iphone look " kolom.

Kan maar iets stom zijn... maar vind het niet...
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 15 September 2012, 07:58
BruceSV's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 August 2008
Locatie: Amstelveen
Berichten: 322
Standaard

Mssn eerst in de opties van itunes op transfer purchases klikken. Daarna pas syncen. Geen idee of dit jouw oplossing is, laat maar weten.
__________________
Spelfouten zijn voor rekening van de lezer(es)
  #3  
Oud 15 September 2012, 09:23
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 30 December 2010
Locatie: In Flanders Fields
Berichten: 9
Standaard

Dat is dus wat ik doe.

Plug de telefoon in.
in itunes komt het regeltje iphone er bij.
Daarop klik ik rechts. en kies aankopen overzetten.

Aankopen komen in de app lijst.

Maar als ik op synchroniseren klik dan zet hij de telefoon volgens itunes.
Maar ik had graag mijn itunes volgens telefoon gezien.

Nu moet ik na synchroniseren (ook na overzetten aankopen, wist hij de apps van de telefoon en zet deze volgens itunes) telkens de apps in de lijst aanvinken en wordt alles terug naar de telefoon gezet. wat toch flink lang duurt.

Vind het gewoon een heel omslachtig gedoe (als ik de synchro knop durf aanraken eerst alles er automatisch af, dan er weer op na het aanvinken in de lijst) wat volgens mij niet de bedoeling kan zijn...
  #4  
Oud 15 September 2012, 14:12
dannyhtek's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 9 May 2009
Locatie: Zuid-Limburg
Berichten: 1.408
Send a message via twitter to dannyhtek
Standaard

Gebeurt dit bij alle applicaties?
  #5  
Oud 15 September 2012, 14:21
ballegooier's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 9.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 August 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 3.681
Standaard

Heb je al eens eerst ooit een synchronisatie uitgevoerd met iTunes? Geen wonder dat iTunes de iPhone leeg wil gooien, omdat ie die nog niet 'kent'.

Wat je volgens mij nog kunt proberen is in iTunes links in het menu op je iPhone klikken -> rechtermuisknop 'maak reservekopie'. Als je daarna een synchronisatie uitvoert, 'kent' iTunes jouw iPhone al (en alle instellingen en indeling) en synchroniseert iTunes jouw iPhone met alle instellingen / configuratie zoals je het nu hebt...
  #6  
Oud 15 September 2012, 14:26
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 30 December 2010
Locatie: In Flanders Fields
Berichten: 9
Standaard

Niet bij alle.
Hij zet de telefoon dus telkens zoals in itunes.
De laatste aangekochte apps. moet ik dan weer aanklikken in de app lijst en dan terug naar de iphone slepen, en in de mappen zetten waar ze stonden.

Als ik 2 maand later met nieuwe apps de tel weer aansluit. zet hij mijn telefoon weer zoals de laatse keer in itunes. Dus mloet ik opnieuw de nieuwste apps uit de lijst slepen en in de juiste mappen zetten.

Waarom kan itunes niet gewoon de instellingen van de telefoon overnemen?
nu neemt de telefoon duidelijk telkens de laatse instelling van itunes over.

En voor alle duidelijkheid, het betreft wel degelijk gekochte apps.

Loop straks of woensdag met de laptop en de telefoon wel even bij Lab9 binnen, om hun mening te horen...
Reageren

Labels
itunes, synchroniseren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Apple ID gegevens telkens opnieuw invoeren. Hamid07 iPad algemeen 9 23 August 2012 22:04
Website wachtwoorden telkens opnieuw invoeren. kommer1967 iPad algemeen 3 21 November 2011 18:27
Wi-Fi telkens opnieuw starten? stellaferox Wi-Fi 9 26 March 2011 20:00
Telkens opnieuw invoeren Djosjowa Wi-Fi 2 22 December 2009 06:45
iphone star telkens opnieuw op ! mm11mm11 Archief 1 2 June 2009 16:40

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 05:19.