Iphone 4S 32GB uit China!!!

Iphone 4S 32GB uit China!!! discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik had al sterk het vermoeden dat het om nep ging de Iphone3 van mijn zoon werkt veel sneller....



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #21  
Oud 16 September 2012, 23:24
» Ik heb geen iPhone [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Anders
 
Geregistreerd: 16 September 2012
Berichten: 13
Standaard

Ik had al sterk het vermoeden dat het om nep ging de Iphone3 van mijn zoon werkt veel sneller.
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #22  
Oud 16 September 2012, 23:29
dannyhtek's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 9 May 2009
Locatie: Zuid-Limburg
Berichten: 1.408
Send a message via twitter to dannyhtek
Standaard

Heel erg zonde dat ze hier €140,- voor hebben neer gelegd. Ik nam aan dat ze dachten dat 't om een échte iPhone 4S ging? Zo zie je maar dat je eerst alles moet dubbelchecken. Al helemaal in landen als China.
  #23  
Oud 16 September 2012, 23:52
» Ik heb geen iPhone [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Anders
 
Geregistreerd: 16 September 2012
Berichten: 13
Standaard

Maar hoe doe ik via Itunes de software in het NL erop zetten? heb ik een account nodig?
  #24  
Oud 16 September 2012, 23:58
dannyhtek's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 9 May 2009
Locatie: Zuid-Limburg
Berichten: 1.408
Send a message via twitter to dannyhtek
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Marcel63 Bekijk bericht
Maar hoe doe ik via Itunes de software in het NL erop zetten? heb ik een account nodig?
Zoals al enkele keren eerder is medegedeeld: Je sluit het toestel aan op de computer, opent iTunes en klikt op restore. De OS wordt er nu opnieuw opgezet. Wanneer deze klaar is, gaat het process door op je iPhone. Je zult automatisch tegen het scherm aanlopen om de gewenste taal in te stellen.
  #25  
Oud 17 September 2012, 00:09
» Ik heb geen iPhone [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Anders
 
Geregistreerd: 16 September 2012
Berichten: 13
Standaard

Ja heb ik gedaan maar zie nergens restore staan.
  #26  
Oud 17 September 2012, 00:22
dannyhtek's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 9 May 2009
Locatie: Zuid-Limburg
Berichten: 1.408
Send a message via twitter to dannyhtek
Standaard

Zie de screenshot. Als jij deze mogelijkheid niet hebt, zal het nog een bevestiging zijn dat het om een nep toestel gaat.

http://f.cl.ly/items/2Q1l0w222k2y0d1...2000.20.16.png
  #27  
Oud 17 September 2012, 00:28
» Ik heb geen iPhone [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Anders
 
Geregistreerd: 16 September 2012
Berichten: 13
Standaard

Oh nee inderdaad dat krijg ik niet in beeld dan maar terug geven aan die kennis en dat ze hem maar zo hard mogelijk tegen de muur gooit hihihihihi.
  #28  
Oud 17 September 2012, 17:32
» iPhone 6 16GB (Goud) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 August 2011
Locatie: Lier (belgie)
Berichten: 284
Stuur een bericht via MSN naar ergoboy Send a message via twitter to ergoboy
Standaard

ik zeg..fake (zie bovenaan) waar normaal het newerk staat staan.. sim .. terwijl dat normaal daar niet staat denk ik ofwel no service ofwel geen simkaart ofwel de naam van de operator.. bovendien zoals de foto aangeeft is er aan het doosje ofwel geknoeit (scheef de info er op gekleefd) bij mij is dat geen plakker maar staat alles er gewoon op gedrukt maar ik heb dan weer iphones4 en geen 4S
  #29  
Oud 17 September 2012, 18:02
RWK's schermafbeelding
RWK RWK is offline
» iPhone NL 8GB [FW: 1.0.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Linux
 
Geregistreerd: 24 December 2009
Locatie: root
Berichten: 1.322
Stuur een bericht via MSN naar RWK Stuur een bericht via Skype™ naar RWK Send a message via twitter to RWK
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Marcel63 Bekijk bericht
Ik vind hem ook erg traag reageren met scrollen enz.
Overduidelijk een Fake toestel met een serie nummer van een echte iPhone.
  #30  
Oud 17 September 2012, 18:36
Aaipad's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 7.0.6]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.0.6]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 June 2011
Berichten: 126
Standaard

Met de home en de aan/uit toets kan je gewoon een perfecte screenshot maken. Dan hoef je toch niet met een camera te klooien?
__________________
iPad3 32Gb Wi-Fi | iPhone 5s 16Gb | iOS 7.0.6 | ATV2 met JB en XBMC
  #31  
Oud 17 September 2012, 20:35
» iPhone 6 16GB (Goud) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 August 2011
Locatie: Lier (belgie)
Berichten: 284
Stuur een bericht via MSN naar ergoboy Send a message via twitter to ergoboy
Standaard

ook met een fake iphone?
  #32  
Oud 17 September 2012, 20:38
Aaipad's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 7.0.6]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.0.6]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 June 2011
Berichten: 126
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ergoboy Bekijk bericht
ook met een fake iphone?
Als dat niet werkt mag je er genoegelijk vanuit gaan dat hij nep is denk ik....
  #33  
Oud 17 September 2012, 20:47
» iPhone 6 16GB (Goud) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 August 2011
Locatie: Lier (belgie)
Berichten: 284
Stuur een bericht via MSN naar ergoboy Send a message via twitter to ergoboy
Standaard

feitje :rolleyes
  #34  
Oud 17 September 2012, 20:48
miicker's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 October 2010
Locatie: Eindhoven
Berichten: 233
Send a message via twitter to miicker
Standaard

Een echte iPhone zal altijd door iTunes herkent worden, een neppe iPhone nooit!, simpele test dus om te kijken of het een echte is, even aansluiten op een pc met iTunes erop, kijken of deze wordt herkent, zo niet is het nep toestel, zo ja is het een echte.
  #35  
Oud 17 September 2012, 23:07
» Ik heb geen iPhone [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Anders
 
Geregistreerd: 16 September 2012
Berichten: 13
Standaard

Hij is aangesloten geweest op Itunes en ik krijg geen devices te zien dus is het een nep Iphone.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Orginele Iphone uit China Unusuario Koopinformatie Rest van de wereld 10 2 April 2009 11:55
Iphone uit china timbuikema Koopinformatie Rest van de wereld 10 24 March 2009 10:52
iPhone 3G: iPhone 3G uit China Cryotic Unlock 36 14 February 2009 15:33
iPhone 1e gen.: Iphone uit China Justjw Unlock 8 30 October 2008 19:43
iPhone uit China, FW 1.1.2 sverschuren Archief 2 22 February 2008 10:09

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 20:29.