iPhone 5 en itunes

iPhone 5 en itunes discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Beste mensen. Ik heb vanmiddag mijn iphone 5 64 gb ontvangen. Als ik deze nu aansluit op mijn computer en itunes opstart die ik gebruikte ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 5 October 2012, 17:38
» iPhone 6 Plus 128GB (Space Grijs) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 8 October 2011
Berichten: 19
Standaard iPhone 5 en itunes

Beste mensen.
Ik heb vanmiddag mijn iphone 5 64 gb ontvangen.
Als ik deze nu aansluit op mijn computer en itunes opstart die ik gebruikte voor mijn oude iphone 4,wordt dan automatisch alles op de nieuwe overgezet of moet ik deze op een of ander manier eerst aanmelden ?
Allemaal een fijn weekend.
Oscar
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 5 October 2012, 19:01
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 June 2011
Berichten: 95
Standaard

Als het goed is zegt itunes iphone als nieuw of reservekopie terug zetten
  #3  
Oud 5 October 2012, 19:01
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 April 2010
Locatie: Sint-Truiden, BelgiŽ
Berichten: 371
Send a message via twitter to kenneth12345
Standaard

Hallo,

Maak eerst een backup van je vorige Iphone. Dit doe je door hem gewoon in te pluggen en Itunes aan te zetten, even syncen en klaar is kees... Dan plug je je nieuwe Iphone in en laat deze opnieuw syncen.... Et voilla, Nieuwe Iphone 5 met al je contacten en apps etc.... Have fun
  #4  
Oud 5 October 2012, 19:23
» iPhone 6 Plus 128GB (Space Grijs) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 8 October 2011
Berichten: 19
Standaard

ga het proberen !!
alvast bedankt
  #5  
Oud 5 October 2012, 23:11
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 October 2011
Berichten: 1
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door iponemarco Bekijk bericht
Als het goed is zegt itunes iphone als nieuw of reservekopie terug zetten
Ik neem aan dat we dan voor de reservekopie terug zetten moeten kiezen?
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Windows: Koppelen iTunes met iPhone: iTunes loopt vast jessia iTunes 3 12 April 2012 11:39
muziek aangeschaft in itunes op iphone overzetten naar itunes op mac RVaarkamp iTunes 3 24 October 2010 20:35
iTunes sync, probleem met iCal en Contactgegevens na overschrijvene iTunes-map hoeboe iTunes 0 20 July 2010 13:23
Windows: ITunes - Iphone (3g) - Itunes Peterjh iTunes 0 28 October 2008 21:17

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 10:33.