iPhone 5 en itunes

iPhone 5 en itunes discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Beste mensen. Ik heb vanmiddag mijn iphone 5 64 gb ontvangen. Als ik deze nu aansluit op mijn computer en itunes opstart die ik gebruikte ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 05-10-12, 18:38
» iPhone 6 Plus 128GB (Space Grijs) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Oct 2011
Berichten: 19
Standaard iPhone 5 en itunes

Beste mensen.
Ik heb vanmiddag mijn iphone 5 64 gb ontvangen.
Als ik deze nu aansluit op mijn computer en itunes opstart die ik gebruikte voor mijn oude iphone 4,wordt dan automatisch alles op de nieuwe overgezet of moet ik deze op een of ander manier eerst aanmelden ?
Allemaal een fijn weekend.
Oscar
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 05-10-12, 20:01
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jun 2011
Berichten: 95
Standaard

Als het goed is zegt itunes iphone als nieuw of reservekopie terug zetten
  #3  
Oud 05-10-12, 20:01
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Apr 2010
Locatie: Sint-Truiden, Belgi
Berichten: 371
Send a message via twitter to kenneth12345
Standaard

Hallo,

Maak eerst een backup van je vorige Iphone. Dit doe je door hem gewoon in te pluggen en Itunes aan te zetten, even syncen en klaar is kees... Dan plug je je nieuwe Iphone in en laat deze opnieuw syncen.... Et voilla, Nieuwe Iphone 5 met al je contacten en apps etc.... Have fun
  #4  
Oud 05-10-12, 20:23
» iPhone 6 Plus 128GB (Space Grijs) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Oct 2011
Berichten: 19
Standaard

ga het proberen !!
alvast bedankt
  #5  
Oud 06-10-12, 00:11
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Oct 2011
Berichten: 1
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door iponemarco Bekijk bericht
Als het goed is zegt itunes iphone als nieuw of reservekopie terug zetten
Ik neem aan dat we dan voor de reservekopie terug zetten moeten kiezen?
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Windows: Koppelen iTunes met iPhone: iTunes loopt vast jessia iTunes 3 12-04-12 12:39
muziek aangeschaft in itunes op iphone overzetten naar itunes op mac RVaarkamp iTunes 3 24-10-10 21:35
iTunes sync, probleem met iCal en Contactgegevens na overschrijvene iTunes-map hoeboe iTunes 0 20-07-10 14:23
Windows: ITunes - Iphone (3g) - Itunes Peterjh iTunes 0 28-10-08 22:17

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 05:02.