Iphone en 4G

Iphone en 4G discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo , sinds vandaag kunnen proximus klanten op het 4g netwerk surfen. Maar als ik in mijn instellingen ga kijken zie ik enkel 3g? Hoe ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 5 November 2012, 11:11
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 26 September 2012
Locatie: Leuven
Berichten: 55
Stuur een bericht via MSN naar psychoke225 Send a message via twitter to psychoke225
Standaard Iphone en 4G

Hallo ,

sinds vandaag kunnen proximus klanten op het 4g netwerk surfen.
Maar als ik in mijn instellingen ga kijken zie ik enkel 3g?
Hoe kan ik lte inschakelen ?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 5 November 2012, 11:27
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 November 2009
Berichten: 51
Standaard

Proximus bellen en je hebt wss gelijk antwoord.
  #3  
Oud 5 November 2012, 11:28
» iPhone SE 128GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.088
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door psychoke225 Bekijk bericht
Hoe kan ik lte inschakelen ?
Misschien een bijkomend abootje nemen voor 4G?
__________________
"Es ist schwieriger, eine vorgefasste Meinung zu zertrŁmmern als ein Atom." (A. Einstein)
  #4  
Oud 5 November 2012, 12:22
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 26 September 2012
Locatie: Leuven
Berichten: 55
Stuur een bericht via MSN naar psychoke225 Send a message via twitter to psychoke225
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door timosha Bekijk bericht
Misschien een bijkomend abootje nemen voor 4G?
Ik heb generation connect ......
das inbegrepen.... dus hoe schakel ik die lte aan?
  #5  
Oud 5 November 2012, 16:56
» iPhone 7 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Anders
 
Geregistreerd: 20 January 2009
Locatie: Vlaanderen
Berichten: 4.730
Standaard

Voorlopig nog niet op de iPhone 5 te gebruiken.
Nog effe geduld hebben.
Wie 1GB of meer data heeft zoals generation connect gebruikers kunnen de 4G gratis gebruiken.
  #6  
Oud 21 November 2012, 14:02
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini 3 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 August 2009
Locatie: Belgie :)
Berichten: 49
Standaard

Best,
Wou graag iets toevoegen hier:
Ik heb dus iphon 5 met proximus business abo met 2GB data en dus ook de 4G optie
Maar sinds ik deze optie heb zijn er problemen met mijn internet...

Telkens ik in een zone komt waar 4G is (E40 tienen ==> Leuven) valt internet, gps en gsm verbinding weg!! dit voor meer dan 30Sec ong.
Ik weet zeker dat dit sinds de overschakeling is!

Zijn er hier nog mensen met deze problemen?

Thanks
Francois
  #7  
Oud 21 November 2012, 14:14
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 February 2008
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 7.372
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Jij hebt dus een LTE (of 4G) schakelaar staan bij je instellingen?

Kan jij even kijken welke versie staat bij instellingen - algemeen - info - aanbieder

Want dit is een discussie die op het Apple support forum aardig oploopt ...

https://discussions.apple.com/thread...art=0&tstart=0
  #8  
Oud 21 November 2012, 14:39
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini 3 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 August 2009
Locatie: Belgie :)
Berichten: 49
Standaard

Neen ik heb geen schakelaar! en ik heb ook geen 4G connectie maar enkel 3G
Maar het is wel zo dat hij volgens mij een connectie gaat proberen te maken op het 4G netwerk en daar gaat vastlopen...
2 a 3 weken geleden was er bij mij nog geen spraak van dit probleem...
Daarmee dat ik denk dat dit een gevolg is van die nieuwe 4G...

Thanks

edit: bedoel je Carrier? dit is 13.0
  #9  
Oud 21 November 2012, 15:02
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 February 2008
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 7.372
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Proximus biedt nog geen 4G aan op een iPhone 5. Zou me ook verbazen dat je toestel verbinding wil maken, aangezien het (nog) niet "weet" hoe dat moet.
  #10  
Oud 21 November 2012, 15:20
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini 3 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 August 2009
Locatie: Belgie :)
Berichten: 49
Standaard

Is ook zo... en toch heb ik nu deze problemen en ik kan deze niet anders verklaren
Dit is ook alleen in de zones met 4G blijkbaar
Ik ga nog wa proberen te testen met die van mijn vriendin (ook iPhone 5 maar zonder 4G abo.)

Zulle wel zien wat dit geeft...
  #11  
Oud 21 November 2012, 15:59
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 5 January 2011
Berichten: 1.667
Standaard

Proximus komt met 4G-aanbod Maandag 5 november om 15:03

In acht Belgische steden kunnen mobiele surfers vanaf vandaag gebruik maken van het snellere 4G-netwerk van Proximus.

'Nog geen iPhone 5 op nieuw 4G-netwerk'

Proximus zelf biedt vanaf eind november de 4G-versie van de Samsung Galaxy S III aan, en ook de iPhone 5 is een smartphone die het nieuwe 4G-netwerk ondersteunt. De 4G-iPad die Apple dit jaar lanceerde maakt gebruik van Amerikaanse 4G-frequenties en werkt dus niet op de Europese 4G-standaarden. De nieuwere iPad mini en de nieuwste iPad 4 zijn in theorie wel geschikt voor ons 4G-netwerk.

Bron: Proximus komt met 4G-aanbod
  #12  
Oud 21 November 2012, 16:02
colliehome's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 16GB (Zilver) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Herent
Berichten: 2.478
Stuur een bericht via Instant Messenger naar colliehome Stuur een bericht via MSN naar colliehome Stuur een bericht via Yahoo naar colliehome Stuur een bericht via Skype™ naar colliehome Send a message via twitter to colliehome
Standaard

opgelost dus. //slotje
__________________
Australian Shepherds Tinkerooz
Tinkerooz Blog

Slotjes blijven slotjes.
Discussie gesloten


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 04:43.