lockscreen - pas na uit/aan werkt touch-slider

lockscreen - pas na uit/aan werkt touch-slider discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, wie kan mij helpen? Wanneer ik met de aan/uit knop de iPhone in standby zet, dan gebeurt het vaak (niet altijd) dat bij een ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 15 May 2008, 13:31
» iPhone NL 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 2 May 2008
Berichten: 30
Standaard lockscreen - pas na uit/aan werkt touch-slider

Hallo, wie kan mij helpen?

Wanneer ik met de aan/uit knop de iPhone in standby zet, dan gebeurt het vaak (niet altijd) dat bij een binnenkomend gesprek, een sms of bij het drukken van de Home-toets ik via het touch-screen de slider niet kan bewegen.

Ik moet dan eerst even de aan/uit toets 2 drukken( uit en weer aan) en dan kan ik de slider pas bewegen. Bij een binnenkomende call betekent dat dus dat ik de call wegdrukt...

Ik heb alle (behalve de ifoneguide NL apps) uninstalled. Maar dat mocht niet baten.

IPhone versie = 1.1.4

Iemand een idee?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 15 May 2008, 13:34
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 October 2007
Berichten: 246
Standaard

Heb je Intelliscreen geinstalleerd gehad of nog staan wellicht?
  #3  
Oud 15 May 2008, 13:52
PauluS87's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 25 March 2008
Locatie: Sneek (Friesland)
Berichten: 627
Standaard

Tja of heb je de applicatie KATE geinstalleerd? Ik ken er een paar die dit probleem met de applicatie KATE hebben gehad.
__________________
Iphone 3GS 16GB White - New Bootrom - 4.0 Jailbreaked and Unlocked
  #4  
Oud 15 May 2008, 13:53
» iPhone NL 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 2 May 2008
Berichten: 30
Standaard

Nee, geen gebruik gemaakt van iToday of Intelliscreen...
  #5  
Oud 15 May 2008, 13:55
» iPhone NL 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 2 May 2008
Berichten: 30
Standaard

Ja, wel KATE geinstalleerd. Kon daarna niets meer. iPhone gereset via iTunes en daarna het hele circus van unlocken, de-activaten en jailbreaken (+Liberty).
  #6  
Oud 17 May 2008, 13:17
» iPhone NL 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 2 May 2008
Berichten: 30
Standaard

Probleem doet zich nog steeds voor....

Bootloader 3.9, zelfde probleem
Bootloader 4.6, zelfde probleem
Hardware reset, iTunes restore, Liberty unlock, activate, jailbreak.. en nog zelfde probleem

Google afgespeurd.. niks gevonden..

Iemand nog een idee...
  #7  
Oud 18 May 2008, 10:40
ArB's schermafbeelding
ArB ArB is offline
iPhone(club) Guru
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 November 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 2.523
Standaard

Welke firmware versies heb je geprobeerd ? Het wil wel eens helpen om hem in DFU mode te restoren naar versie 1.0.2. Niet vergeten om eerst de baseband te wissen anders krijg je een error in itunes tijdens de restore.
__________________
Origineel: iPhone US 1.0.2 OTB BL3.9 | Huidige firmware: 3.X | Bootloader: 3.9 | Baseband: 04.05.04_G

Zoek in de WIKI voor 99% van alle antwoorden.
Op persoonlijke berichten met vragen over de iPhone reageer ik niet. Gebruik hiervoor het forum. Ik ben geen helpdesk.
  #8  
Oud 19 May 2008, 22:27
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 24 March 2008
Berichten: 3
Standaard

Zelfde probleem. Ook nog niets gevonden.
IPhone versie = 1.1.4
Gekeken bij apple.com en paar keer geresset. Helpt niet.
  #9  
Oud 23 May 2008, 11:13
» iPhone NL 16GB [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 May 2008
Locatie: Heemstede
Berichten: 2
Standaard

ik heb dus ook dit probleem met m'n 1 week oude iphone 16 Gb;
en heb er ook Kate opgezet (en er weer afgehaald)
het touchscreen werkt niet, alleen als je 'm uit slaapstand haalt en snel op het scherm ontgrendeld
dan werkt het touchscreen, je moet dan heel snel weer op het scherm drukken dan reageertie...
als je enkele seconden wacht dan reageert het scherm niet meer; toetsen scrollen.... en dan moet je
'm aan en uit zetten zodat ie weer werkt....
ik heb 'm gereset en is in itunes 'hersteld' oftewel de software is er opnieuw opgezet...
wie heeft er info over dit probleem???

oh ja als je met je vinger op de screen blijft en bv scrolt doetie dat voor langere tijd maar zodra
er enkele seconden geen 'contact' is met de screen doetie niets.
  #10  
Oud 23 May 2008, 11:40
PauluS87's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 25 March 2008
Locatie: Sneek (Friesland)
Berichten: 627
Standaard

Heel erg vreemd zeg, dit is dus waarom ik zeg dat KATE zo zuigt als het maar kan! Wat een ___ applicatie

Probeer eens met Liberty+ te restoren of met pwnage voor Mac.
  #11  
Oud 23 May 2008, 14:52
» iPhone NL 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 2 May 2008
Berichten: 30
Standaard

Vraag: In hoeverre is het zeker dat een restore (via iTunes) werkelijk ALLE instellingen en files verwijderd danwel overschrijft?

Ik heb deze vraag ook bij KATE support uitgezet.

Blijft toch frappant hoeveel personen er touchscreen problemen hebben nadat KATE is/was installed....

@mickmax: Als je 'm nog minder dan 8 dagen in bezit hebt, stuur dan vandaag nog een mailtje naar de internetwinkel dat je hem terugstuurt. Als je 'op afstand' koopt (via internet) heb je het produkt altijd 7 dagen opzicht en mag je zonder opgaaf van reden deze terugsturen.
  #12  
Oud 23 May 2008, 15:28
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

gewoon restore met gewone of custom-firmware
__________________
PM functie overhit. Gelieve alleen serieuze probleem gevallen via PM.
Going from iphone extreme mod to Motorola Photon Q 4G LTE with simcard mod and lots more.
  #13  
Oud 23 May 2008, 15:31
» iPhone NL 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 2 May 2008
Berichten: 30
Standaard

@croiman: Kan jij met zekerheid zeggen dat een restore (gewoon of custom) alle instellingen en files overschrijft?

M.a.w., wordt er een quick format gedaan door de restore alvorens er een niewue firmware wordt geinstalleerd of geldt deze format enkel voor de data (muzien, video, etc) partitie?
  #14  
Oud 23 May 2008, 15:32
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

Dan raad ik je aan je iphone nie in restore te herstellen, maar via DFU-modus je iphone te herstellen.
En dan nog t beste met een custom-firmware, Pwnage.
  #15  
Oud 23 May 2008, 15:35
» iPhone NL 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 2 May 2008
Berichten: 30
Standaard

Omdat...onder de DFU mode wel een format wordt gedaan? Wat is het verschil tussen Restore en DFU mode (in detail)?
  #16  
Oud 23 May 2008, 15:46
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

in detail ??? Ppppffff

dfu is veel dieper restoren, baseband en al, je firmware, dit word ook gedaan voor probleem gevallen die in recovery mode NIET willen of kunnen restore, die MOETEN dan via dfu mode restoren.

gebruik zoek functie even voor meer info hierover, k weet wel wa, ma ook nie alles.
  #17  
Oud 23 May 2008, 18:06
» iPhone NL 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 2 May 2008
Berichten: 30
Standaard

Hier het bericht van de support desk:

"
Hello,

Kate don't touch BL. And if you restore your iPhone you'll delete all Kate's data at iPhone.

Andrey (m157y) Kapitcyn
RiP Dev - The iPhone Development Company
www.ripdev.com
"

Doet je touch scherm het dus niet meer nadat je KATE hebt genstalleerd en wordt het probleem ook niet verholpen door een restore in DFU mode, dan is het gewoon een hardware probleem met het touch scherm.

Dat het na het installeren van KATE optrad is gewoon toeval. Als iets kapot gaat aan je iPhone dan is er altijd wel iets wat je daarvoor net toevallig hebt gedaan of geinstalleerd. Dat wil dan nog niet zeggen dat dit ook de oorzaak is, zo blijkt.
  #18  
Oud 23 May 2008, 18:16
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

Dit is duidelijk.
  #19  
Oud 27 May 2008, 21:47
» iPhone NL 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 2 May 2008
Berichten: 30
Standaard

Heeft iemand een overzicht van de statusmeldingen van het touch scherm en hun betekenissen.

Aangaande mijn schermprobleem geeft de systemlog file het volgende weer nadat ik de eerste keer WAKE druk:

AppleMultitouchSPI: downloaded 44480 bytes of firmware data ("0x0087.hex") in 75ms (12ms stage 1, 63ms stage 2).
AppleMultitouchSPI: ***** Multitouch Status: value=0x00000400 ts=0x00002718 *****

(Slider werkt nu niet)

Druk ik daarna meteen weer SLEEP en WAKE, dan gaat het goed:

AppleMultitouchSPI: downloaded 44480 bytes of firmware data ("0x0087.hex") in 75ms (12ms stage 1, 63ms stage 2).

(Slider werkt nu wel)



Anyone?!
  #20  
Oud 28 May 2008, 09:37
» iPhone NL 16GB [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 May 2008
Locatie: Heemstede
Berichten: 2
Standaard

kan iemand me zeggen waar uitleg staat om te restoren in DFU-modus? want via itunes lukt het mij niet om de phone weer werkend te krijgen...
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
help, ipod touch 3g doet werkt uit zichzelf! sasa92 iPhone algemeen 4 8 May 2011 14:24
Aan/Uit knop werkt niet. ultrAslanli-kerem iPhone algemeen 0 22 August 2010 02:21
Fingerprinter V2 Slider lockscreen lodevs Jailbreak apps en thema's 9 12 March 2010 15:13
Lockscreen slider soCool Jailbreak apps en thema's 21 15 December 2009 18:19
Aan/Uit knop werkt niet meer KCie iPhone algemeen 0 23 November 2009 08:03

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 14:24.