2 sims in 1 iPhone

2 sims in 1 iPhone discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, Ik wil graag 2 simkaarten gebruiken in mijn iPhone. Ik herinner me dat er sim unlock kaartjes zijn waarin je 2 verknipte sims kunt ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 17 May 2008, 10:18
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 10 November 2007
Berichten: 8
Cool 2 sims in 1 iPhone

Hallo,

Ik wil graag 2 simkaarten gebruiken in mijn iPhone. Ik herinner
me dat er sim unlock kaartjes zijn waarin je 2 verknipte sims
kunt plaatsen (dual sim).

Graag advies over hoe ik dit het best op kan lossen. Ben met name
benieuwd naar de werking. Kan er bijvoorbeeld maar 1 sim tegelijk
geactiveerd worden of kan je op beide sims inkomende gesprekken
ontvangen? En een link naar een website waar ze verkocht worden
zou helemaal geweldig zijn!

Alvast bedankt!
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 17 May 2008, 16:03
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

www.dual-sim.nl kun je ze verkrijgen, k heb er ook nog 3 stuks 16A gen liggen.

de simkaarten kun je wel alleen om de beurt gebruiken, 1 nr kan maar online met netwerk verbonden zijn, niet tesamen.
__________________
PM functie overhit. Gelieve alleen serieuze probleem gevallen via PM.
Going from iphone extreme mod to Motorola Photon Q 4G LTE with simcard mod and lots more.

Laatst gewijzigd door croiman; 17 May 2008 om 16:15.
  #3  
Oud 17 May 2008, 16:09
macfreaker's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi + 4G 128GB (Spacegrijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 December 2007
Locatie: Aalst(50.936242,4.025867)
Berichten: 2.184
Stuur een bericht via ICQ naar macfreaker Stuur een bericht via Instant Messenger naar macfreaker Stuur een bericht via MSN naar macfreaker Stuur een bericht via Skype™ naar macfreaker
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door croiman Bekijk bericht
www.dual-sim.nl kun je ze verkrijgen, k heb er ook nog 3 liggen.
de simkaarten kun je wel alleen om de beurt gebruiken, 1 nr kan maar online met netwerk verbonden zijn, niet tesamen.
Ik stuur je een pm om ééntje te bestellen.
  #4  
Oud 17 May 2008, 17:05
Stiruam's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 October 2007
Berichten: 2.065
Standaard

Ehm staat tog niet dat ie ze wil verpatsen ?

Greetz, Stiruam
  #5  
Oud 17 May 2008, 17:07
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

toch wel, was indirect aanbod lol hihi
  #6  
Oud 19 May 2008, 14:35
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 64GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 April 2008
Berichten: 31
Standaard

Ik wilde graag 2 sim kaarten tegelijk in mijn iPhone hebben (ik weet dat er maar 1 actief kan zijn) en ik vroeg mij af of ik naast de producten van de dual sim website nog meer moet doen aan mijn iPhone, zodat ik kan switchen van de ene sim naar de ander.

Ik heb mijn iPhone ge-JAU-ed met iLiberty+ 1.3.

En maakt het uit welke generatie MagicSim ik haal?

Thanks for looking!

Laatst gewijzigd door isezumi; 19 May 2008 om 14:38.
  #7  
Oud 19 May 2008, 14:46
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

nee, voor de rest moet je niks doen aan je iphone.
  #8  
Oud 20 May 2008, 11:04
» iPhone NL 16GB
» Windows
 
Geregistreerd: 24 April 2008
Berichten: 39
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door croiman Bekijk bericht
nee, voor de rest moet je niks doen aan je iphone.
Ik berijp niet hoe je 2 simkaarten in je iphone krijgt, er is toch nooit genoeg plaats ?
  #9  
Oud 20 May 2008, 17:44
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

als je eens ga kijken op www.magicsim.com en www.dual-sim.nl zie je hoe t moet, je moet een beetje van je sim afknippen meer niet.
  #10  
Oud 8 July 2008, 23:08
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 March 2008
Berichten: 2
Wink duale-sim

ik heb dit reeds getest en het werkt niet met een iphone... Simpelweg geen ruimte voor, kaartje is dan net iets te dik!!!
  #11  
Oud 9 July 2008, 00:07
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Linux
 
Geregistreerd: 8 July 2008
Locatie: Maastricht
Berichten: 56
Standaard

Het is ook mogelijk je Sim gegevens te kopieren naar een blanco kaartje. Je kan daar dacht ik iets van 16 Sim gegevens op plaatsen.
  #12  
Oud 16 July 2008, 21:56
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 March 2008
Berichten: 21
Standaard

Jemig dat lijkt me wel wat, zo'n sim waar je meerdere op kunt zetten. Heeft iemand hier ervaring mee?
  #13  
Oud 19 July 2008, 12:54
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Linux
 
Geregistreerd: 8 July 2008
Locatie: Maastricht
Berichten: 56
Standaard

Yeah,

SIM kaarten zijn te kraken en dus te kopiëren. Die dingetjes zijn in elk geval te koop in China. Ook om IMEI te dupliceren of veranderen kan je in zo'n zelfde webshops vinden
  #14  
Oud 24 July 2008, 02:09
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 July 2008
Locatie: den bosch
Berichten: 4
Standaard

Ff een schop tegen dit topic....
Heeft iemand al een werkende dual sim oplossing voor de 3g?
Ik heb twee tm abbo's die ik graag in de iphone zou willen stoppen..

Toch gaat dat toetsenbord als een speer
  #15  
Oud 24 July 2008, 09:58
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Henrimaximaal Bekijk bericht
Ff een schop tegen dit topic....
Heeft iemand al een werkende dual sim oplossing voor de 3g?
Ik heb twee tm abbo's die ik graag in de iphone zou willen stoppen..

Toch gaat dat toetsenbord als een speer
Wie nie waagt, wie nie weet. Probeer t eens, dan weten andere mensen t ook gelijk

Off-topic
K ben nog aant wachten op iphone 3G om ermee te kunnen spelen, maar in principe moet hij de dual-sim ook aannemen zoals elke gsm.



Off-topic
ik heb nog magic-sim (kloner) en dual-sim (2nummers) liggen te koop

  #16  
Oud 24 July 2008, 13:32
Robert M.'s schermafbeelding
» iPhone NL 16GB [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 January 2008
Locatie: Swifterbant
Berichten: 140
Stuur een bericht via MSN naar Robert M.
Standaard

Ik heb het ook geprobeerd, maar ik had mijn simkaarten kapot geknipt.. Had vodafone kaarten en dat goude was veel groter dan het gene wat je moest uitknippen

Zo'n Magic Sim 6-1 werkt volgens mij niet met huidige simkaarten, ze zijn niet te kraken

Er btw al een topic hier over.. Dual-Sim.. gebruik de zoekfunctie maar
  #17  
Oud 24 July 2008, 13:39
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Robert M. Bekijk bericht
Ik heb het ook geprobeerd, maar ik had mijn simkaarten kapot geknipt.. Had vodafone kaarten en dat goude was veel groter dan het gene wat je moest uitknippen

Zo'n Magic Sim 6-1 werkt volgens mij niet met huidige simkaarten, ze zijn niet te kraken

Er btw al een topic hier over.. Dual-Sim.. gebruik de zoekfunctie maar
Hier nog geen sim kapot gemaakt, heb er al zeker 30 geknipt, omdat ik meerdere dual-sims had aangekocht voor de prijs beter te krijgen.
Heb er juist nog 1 liggen.

K heb nog een V1 simkaart in gebruik, er zullen nog wel mensen zijn die zo een in hun gsm steken zonder da ze t weten, en inderdaad V2 kraken zijn ze mee bezig, en V3 is niet te klonen.
  #18  
Oud 24 July 2008, 13:48
Robert M.'s schermafbeelding
» iPhone NL 16GB [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 January 2008
Locatie: Swifterbant
Berichten: 140
Stuur een bericht via MSN naar Robert M.
Standaard

dat is de 15gen toch? ik had het zowiezo niet goed aangezien ik de 16 gen had.. maar het zou dus niet uit moeten maken als je door het goude heen knipt?
  #19  
Oud 24 July 2008, 13:53
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Robert M. Bekijk bericht
dat is de 15gen toch? ik had het zowiezo niet goed aangezien ik de 16 gen had.. maar het zou dus niet uit moeten maken als je door het goude heen knipt?
je sim werkt dan niet meer als de chip beschadigt is, maar aan een kant moet je heel klein beetje van je goude contacten afknippen.
K heb hier trouwens ook een dual-sim kniptang liggen die k ook weg doe samen met de 15th gen dual-sim.
  #20  
Oud 24 July 2008, 13:56
Robert M.'s schermafbeelding
» iPhone NL 16GB [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 January 2008
Locatie: Swifterbant
Berichten: 140
Stuur een bericht via MSN naar Robert M.
Standaard

opzich klinkt dat best aantrekkelijk ja aangezien ik nu 3 nummers heb bij vodafone

Het is ook de bedoeling dat je een kleinbeetje van het plastic afschuurd toch? Dan passen ze iets beter had ik begrepen
Reageren

Labels
2 simkaarten, dual, sim, unlock


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Sims 3 vs world sims Idol iPhone Apps 4 24 July 2010 22:11

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 18:00.