3G werkt niet bij simlockvrije iPhone 5 32GB met simonly Telfort abonnement

3G werkt niet bij simlockvrije iPhone 5 32GB met simonly Telfort abonnement discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Vorige week heb ik via de AppleStore een simlockvrije iPhone5 32GB gekocht. Mijn 'oude' abonnement bij Telfort over laten zetten naar een SIM only abonnement ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 11 December 2012, 14:09
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 December 2012
Berichten: 3
Standaard 3G werkt niet bij simlockvrije iPhone 5 32GB met simonly Telfort abonnement

Vorige week heb ik via de AppleStore een simlockvrije iPhone5 32GB gekocht. Mijn 'oude' abonnement bij Telfort over laten zetten naar een SIM only abonnement met 500Mb internet. Alles werkt, alleen 3G niet. Alles al geprobeerd; resetten, sim kaart in/uit... Niets lukt. HELP?!?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 11 December 2012, 14:58
XIII's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 128GB (Space Grijs) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 July 2009
Berichten: 9.877
Standaard

Misschien moet je APN gegevens handmatig invullen?
__________________
We are one, but we are not the same... Talk to each other!
  #3  
Oud 11 December 2012, 17:16
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 December 2012
Berichten: 3
Standaard

Heb ik al geprobeerd: Bij APN 'internet' ingevuld en volgens Telfort gebruikersnaam en wachtwoord leeg laten. Werkt ook niet..
  #4  
Oud 13 December 2012, 19:32
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 December 2012
Berichten: 3
Standaard Probleem opgelost

Het probleem is opgelost! Bij Telfort stond een fout in het systeem. Ze hadden 'geen internet' aangevinkt staan.
Reageren

Labels
3g internet, simlock vrij, telfort


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Simonly abonnement op een prepaid Iphone 4 Joskhuu iPhone algemeen 8 15 February 2011 09:01
iPhone 3Gs uit ItaliŽ, internet met Telfort werkt niet jazzbass KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 3 7 August 2009 16:35
Telfort simonly met turbosim wordt geweigert door Itunes peterklaassen Archief 1 30 December 2008 23:03
Telfort simonly abonnement borgqueenx KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 5 14 May 2008 07:24

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 19:49.