Problemen Weer app

Problemen Weer app discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Goedendag, Ik heb al een gehele tijd last van een vervelende 'bug'. Mijn weer standaard weer app van Apple blijft namelijk maar steeds 26c aangeven ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 1 February 2013, 20:15
» iPhone 4 8GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 6 February 2012
Locatie: Eindhoven
Berichten: 9
Send a message via twitter to TimoLange
Standaard Problemen Weer app

Goedendag,

Ik heb al een gehele tijd last van een vervelende 'bug'.
Mijn weer standaard weer app van Apple blijft namelijk maar steeds 26c aangeven als berichtgeving (zie foto, alleen dat blijft hangen).

De rest van de app doet het wel, alleen wat je op de foto ziet blijft hangen.

Ik heb al meerdere keren mijn iPhone herstelt via iTunes.

Graag hulp, ik stoor me er mateloos aan.
Bijgevoegde afbeelding(e)
Bestandstype: jpg foto.jpg‎ (45,1 KB, 30x gelezen)
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 1 February 2013, 20:53
RWK's schermafbeelding
RWK RWK is offline
» iPhone NL 8GB [FW: 1.0.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Linux
 
Geregistreerd: 24 December 2009
Locatie: root
Berichten: 1.322
Stuur een bericht via MSN naar RWK Stuur een bericht via Skype™ naar RWK Send a message via twitter to RWK
Standaard

Verwijder alle plaatsen uit je weer-app, vervolgens voeg je er 1 weer toe.
__________________
  #3  
Oud 1 February 2013, 21:16
» iPhone 4 8GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 6 February 2012
Locatie: Eindhoven
Berichten: 9
Send a message via twitter to TimoLange
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door RWK Bekijk bericht
Verwijder alle plaatsen uit je weer-app, vervolgens voeg je er 1 weer toe.
Gedaan, werkt niet.. Echt vreemd. Al meerdere keren iPhone herstelt.
  #4  
Oud 1 February 2013, 21:18
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 5 January 2011
Berichten: 1.670
Standaard

Hoe zet je de badge aan bij de standaard app " weer" aan?
  #5  
Oud 1 February 2013, 21:23
RWK's schermafbeelding
RWK RWK is offline
» iPhone NL 8GB [FW: 1.0.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Linux
 
Geregistreerd: 24 December 2009
Locatie: root
Berichten: 1.322
Stuur een bericht via MSN naar RWK Stuur een bericht via Skype™ naar RWK Send a message via twitter to RWK
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door TimoLange Bekijk bericht
Gedaan, werkt niet.. Echt vreemd. Al meerdere keren iPhone herstelt.
Je kan ook de bagde gewoon uitzetten. Dit doe je bij berichtgeving in instellingen! Je hebt er dan geen last meer van.
  #6  
Oud 1 February 2013, 21:23
» iPhone 4 8GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 6 February 2012
Locatie: Eindhoven
Berichten: 9
Send a message via twitter to TimoLange
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Werner1963 Bekijk bericht
Hoe zet je de badge aan bij de standaard app " weer" aan?
Die blijft juist hangen, en ik weet juist niet hoe die aan/uit komt!

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 1 februari 2013 om 21:30 ----------

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door RWK Bekijk bericht
Je kan ook de bagde gewoon uitzetten. Dit doe je bij berichtgeving in instellingen! Je hebt er dan geen last meer van.
Staat ook uit.. Erg vreemd he?
  #7  
Oud 1 February 2013, 21:42
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 5 January 2011
Berichten: 1.670
Standaard

Ik vind wel weerwidget in instellingen > berichtgeving maar niet de app "weer"
  #8  
Oud 1 February 2013, 22:11
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 June 2012
Locatie: België
Berichten: 1.411
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Werner1963 Bekijk bericht
Hoe zet je de badge aan bij de standaard app " weer" aan?
Ja dat vroeg ik me ook af.
  #9  
Oud 1 February 2013, 22:40
» iPhone 4 8GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 6 February 2012
Locatie: Eindhoven
Berichten: 9
Send a message via twitter to TimoLange
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Techfreak Bekijk bericht
Ja dat vroeg ik me ook af.
Dat zou ik dus niet weten, dit moet juist uit bij me zoals ik zei omdat die blijft hangen maar naar mijn inzien heb ik deze nooit aan gezet of geweten dat deze aan/uit kan.
  #10  
Oud 1 February 2013, 22:45
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 5 January 2011
Berichten: 1.670
Standaard

Geef eens een printscreen van de geopende app?

Kan je de app volledig verwijderen?
  #11  
Oud 1 February 2013, 22:49
» iPhone 4 8GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 6 February 2012
Locatie: Eindhoven
Berichten: 9
Send a message via twitter to TimoLange
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Werner1963 Bekijk bericht
Geef eens een printscreen van de geopende app?

Kan je de app volledig verwijderen?
Nee, dit kan nooit incl. standaard apple app.

Zie bijlage voor foto's.
Bijgevoegde afbeelding(e)
Bestandstype: jpg foto (1).jpg‎ (25,6 KB, 16x gelezen)
Bestandstype: jpg foto (2).jpg‎ (50,0 KB, 17x gelezen)
  #12  
Oud 1 February 2013, 22:55
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 5 January 2011
Berichten: 1.670
Standaard

Het is in ieder geval 1' warmer hier

Staat er misschien een jailbreak op je toestel?
Daarom vroeg ik if je de app kon verwijderen
  #13  
Oud 1 February 2013, 23:11
» iPhone 4 8GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 6 February 2012
Locatie: Eindhoven
Berichten: 9
Send a message via twitter to TimoLange
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Werner1963 Bekijk bericht
Het is in ieder geval 1' warmer hier

Staat er misschien een jailbreak op je toestel?
Daarom vroeg ik if je de app kon verwijderen
Nee, heb ook firmware 6.1 ..
  #14  
Oud 1 February 2013, 23:28
Bubbly's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Goud) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 August 2010
Locatie: Nederland
Berichten: 2.870
Standaard

Je hebt hersteld zonder reservekopie terug te plaatsen?
  #15  
Oud 1 February 2013, 23:28
» iPhone 4 8GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 6 February 2012
Locatie: Eindhoven
Berichten: 9
Send a message via twitter to TimoLange
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Bubbly Bekijk bericht
Je hebt hersteld zonder reservekopie terug te plaatsen?
Ja, maar dat was nog met FM 6.01, zal nu proberen met FM 6.1
  #16  
Oud 1 February 2013, 23:31
Bubbly's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Goud) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 August 2010
Locatie: Nederland
Berichten: 2.870
Standaard

Succes. Misschien is dit wel een kleine en nutteloze easter egg bedoeld voor 6.2
  #17  
Oud 1 February 2013, 23:33
» iPhone 4 8GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 6 February 2012
Locatie: Eindhoven
Berichten: 9
Send a message via twitter to TimoLange
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Bubbly Bekijk bericht
Succes. Misschien is dit wel een kleine en nutteloze easter egg bedoeld voor 6.2
Heb het sinds iOS 6.01 en dat was vanaf het begin zo ongeveer. Dus vrij lang al.

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 2 februari 2013 om 01:19 ----------

Gefixt, dankjewel voor alle hulp.
iPhone herstelt zonder kopie.
  #18  
Oud 2 February 2013, 08:58
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 5 January 2011
Berichten: 1.670
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door TimoLange Bekijk bericht
Heb het sinds iOS 6.01 en dat was vanaf het begin zo ongeveer. Dus vrij lang al.

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 2 februari 2013 om 01:19 ----------

Gefixt, dankjewel voor alle hulp.
iPhone herstelt zonder kopie.
Heb je dan vroeger ooit een jailbreak gehad (op ander iDevice) of een backup terug gezet van vroeger waar een jailbreak op was, want naar mijn weten is er nooit een temperatuur badge geweest bij de standaard app "weer" ?

ps Als je toch nog ooit een temperatuur badge wil kan je Celcius downloaden
  #19  
Oud 2 February 2013, 18:24
Bubbly's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Goud) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 August 2010
Locatie: Nederland
Berichten: 2.870
Standaard

Ik heb überhaupt nog nooit een ° gezien op een badge
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 14:42.