contacten opslaan/ Kia Ceed

contacten opslaan/ Kia Ceed discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Goedemiddag, Ik heb een iPhone 4 en een Kia Ceed. Afgelopen week viel mij op dat sommige namen wel zichtbaar waren in de auto en ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 16 February 2013, 15:06
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 April 2012
Berichten: 5
Standaard contacten opslaan/ Kia Ceed

Goedemiddag,

Ik heb een iPhone 4 en een Kia Ceed.
Afgelopen week viel mij op dat sommige namen wel zichtbaar waren in de auto en sommige niet, nu heb ik importeer simcontacten gedaan. Als ik nu gebeld word krijg ik onbekend in mijn scherm van de Kia. Heeft iemand een oplossing ?

Bvd

Ronald
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 16 February 2013, 23:34
KvdS's schermafbeelding
» iPhone SE 128GB (Space Grijs) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 128GB (Wit) [FW: 10.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 September 2010
Berichten: 1.336
Standaard

Kan je nog wat meer info geven?
Als je niet in de auto zit dan werkt alles wel normaal?
Heb je een bepaalde telefoon-kit in je auto zitten?
  #3  
Oud 17 February 2013, 00:14
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 April 2012
Berichten: 5
Standaard

Ja klopt als ik buiten de auto gebeld word dan zie ik wie er belt, en geen speciale telefoon-kit is een standaard ingebouwede.
  #4  
Oud 17 February 2013, 08:24
» iPhone 7 Plus 128GB (Gitzwart) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi + 4G 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 December 2010
Locatie: Amsterdam
Berichten: 178
Stuur een bericht via Skype™ naar putnik Send a message via twitter to putnik
Standaard

Dan is mogelijk het beste om die eerst te reseten/alle nummers uithalen. Dan opnieuw proberen.
  #5  
Oud 17 February 2013, 08:26
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 April 2012
Berichten: 5
Standaard

Dus gewoon via itunes de nummer op pc zetten en dan weer terug zetten ?
  #6  
Oud 17 February 2013, 08:38
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi + 4G 64GB (Zwart) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 January 2012
Locatie: Hoofddorp
Berichten: 858
Standaard

je carkit ziet alleen je simcontacten en niet de contacten in je iPhone.
je iphone slaat normaal alles op in zijn geheugen en niet op de simkaart.
kijk of je beide kan aanspreken met je carkit of anders je telefoon contacten overzetten op je simkaart.
  #7  
Oud 17 February 2013, 08:44
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 April 2012
Berichten: 5
Standaard

En wat is de beste manier op dit te doen, contacten overzetten naar mijn simkaart ?
  #8  
Oud 17 February 2013, 09:35
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi + 4G 64GB (Zwart) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 January 2012
Locatie: Hoofddorp
Berichten: 858
Standaard

volgens mij wel of je carkit moet ook de nummers op beide kunnen lezen.
  #9  
Oud 17 February 2013, 11:01
KvdS's schermafbeelding
» iPhone SE 128GB (Space Grijs) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 128GB (Wit) [FW: 10.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 September 2010
Berichten: 1.336
Standaard

Kan je dan ook gegevens op je sim-kaart zetten m.b.v. je iPhone?
  #10  
Oud 17 February 2013, 11:03
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 April 2012
Berichten: 5
Standaard

Als ik doe --> instellingen--> info zijn dat de gegevens van je simkaart of van je iPhone, want er staat nammelijk nummers 0 !!
  #11  
Oud 17 February 2013, 11:11
KvdS's schermafbeelding
» iPhone SE 128GB (Space Grijs) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 128GB (Wit) [FW: 10.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 September 2010
Berichten: 1.336
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Bezorgbakker Bekijk bericht
Als ik doe --> instellingen--> info zijn dat de gegevens van je simkaart of van je iPhone, want er staat nammelijk nummers 0 !!
Bij mij ook maar al mijn contacten staan op de iPhone na een sync met mijn adresboek op de iMac.

Volgens mij zijn 'nummers' je muziek bestanden.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Geen contacten opslaan Bazel iPhone algemeen 9 27 December 2012 18:20
Windows: Contacten opslaan op pc Blaze4life iTunes 6 16 February 2011 14:32
Contacten op sim opslaan Illias_070 Archief 1 31 August 2009 14:41
Contacten opslaan op SIM? denisslu iPhone algemeen 5 12 July 2009 21:27
Contacten opslaan Jakiie Archief 6 26 September 2008 19:20

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 17:03.