Slechte 3G performance na update 6.1.2 (meerdere providers)

Slechte 3G performance na update 6.1.2 (meerdere providers) discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Het juiste plaatje komt eraan! Ik kom er wel .... Even geduld...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #21  
Oud 3 March 2013, 11:57
antoon100's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 9.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 27 December 2012
Locatie: privé
Berichten: 608
Stuur een bericht via Skype™ naar antoon100
Standaard

Het juiste plaatje komt eraan!

Ik kom er wel ....
Even geduld
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #22  
Oud 3 March 2013, 12:08
antoon100's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 9.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 27 December 2012
Locatie: privé
Berichten: 608
Stuur een bericht via Skype™ naar antoon100
Standaard

Ah nu weet ik wat je bedoel nu ik het zie,

ik heb er tijdje geleden les over gehad over de dos-commandos.

tis zoiets dat we dus nodig hebben?

Ja, ik denk dat ik weet wat je bedoelde(zat nog wat ver in men hoofd)
Bijgevoegde afbeelding(e)
Bestandstype: jpg traceroute.jpg‎ (53,5 KB, 8x gelezen)
  #23  
Oud 3 March 2013, 12:13
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.300
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door antoon100 Bekijk bericht
ik heb er tijdje geleden les over gehad over de dos-commandos.
Ja, de MS-DOS commando's (Sorry, ik kon het écht niet laten )
  #24  
Oud 3 March 2013, 12:16
antoon100's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 9.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 27 December 2012
Locatie: privé
Berichten: 608
Stuur een bericht via Skype™ naar antoon100
Standaard

Ik heb vanuit mijn locatie een route gedaan naar die ip dus 212.68.193.92 (die jij eerder ook had gedaan)
dit is bij mij het resultaat.

Dit is het resultaat(in bijlage)
Bijgevoegde afbeelding(e)
Bestandstype: jpg trace2.jpg‎ (52,6 KB, 8x gelezen)
  #25  
Oud 3 March 2013, 12:20
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.300
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door antoon100 Bekijk bericht
Ik heb vanuit mijn locatie een route gedaan naar die ip dus 212.68.193.92 (die jij eerder ook had gedaan)
dit is bij mij het resultaat.
Hopelijk zie je nu ook het verschil van differentie en de reden waarom je dat plaatje uit het eerste bericht in deze draad beter niet had opgestuurd naar Apple met jouw "bug report".

Dat was het nu écht wat mij betreft
  #26  
Oud 3 March 2013, 12:23
antoon100's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 9.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 27 December 2012
Locatie: privé
Berichten: 608
Stuur een bericht via Skype™ naar antoon100
Standaard

Beste mensen,

ik heb het nogmaals getest in werkelijkheid en 3G werkt perfect op de iPhone 5.

Speedtest resultaten kloppen volgens mij nu inderdaad langs geen kanten.

Ik ga de bug report die ik vanmorgen bij apple gedaan heb intrekken.

Wat voor onzin allemaal ..... (Vermijd het gebruik van de speedtest app --> dit zijn foutieve resultaten)

Laatst gewijzigd door antoon100; 3 March 2013 om 13:18.
  #27  
Oud 3 March 2013, 13:46
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.300
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door antoon100 Bekijk bericht
Wat voor onzin allemaal .....
De grootste onzin is dat je rond 13u20 al jouw berichten hebt aangepast. En dat is dus niet netjes Dat heb je trouwens ook al in andere topics gedaan als jouw voorbarige stellingen en conclusies ad absurdum worden gevoerd.
  #28  
Oud 3 March 2013, 13:52
antoon100's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 9.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 27 December 2012
Locatie: privé
Berichten: 608
Stuur een bericht via Skype™ naar antoon100
Standaard

Maar wat is men nu met foutieve info....

Als het dus geen bug is hoeft er dus ook niets te gebeuren.

Ook bij vorige topics als er blijkt info die ik verstrekt heb foutief te zijn haal ik die weg.
Een forum is toch ook niet een plaats waar foutieve informatie wordt verzamelt, of wel soms?
Dus de foute info die ik deelde gaat eruit.
Juiste informatie laat ik staan.

Laatst gewijzigd door antoon100; 3 March 2013 om 14:32.
  #29  
Oud 3 March 2013, 15:18
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 1 March 2013
Berichten: 3
Standaard

deze speedtest info is slechts om losjes de resultaten te vergelijken. Zeker niet als diagnose tool. De hele discussie over betrouwbare app/servers in luik is een beetje beside the point. Het probleem blijft; ik en blijkbaar meerdere met mij, kunnen geen fatsoenlijk gebruik maken van 3G.

Ik lijk trouwens nu betere resltaten te halen, straks eens testen.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door antoon100 Bekijk bericht
Beste mensen,

Voor alle duidelijkheid, er is GEEN probleem.
Diegenen die beweren toch problemen ondervinden kan je altijd onderstaande stappen volgen.
Maar dit lijkt me niet nodig, want er is geen probleem.

De oplossing is als volgt:

1. Ga naar instellingen -> Aanbieder en schakel daar automatisch uit
2. even wachten en maak dan je keuze van provider(laat automatisch uit staan!!!)
3. Zet vliegtuigmodus aan
4. zet vliegtuigmodus uit
5. Start je iPhone opnieuw op

(Bron: Apple discussieforum)

Veel success !!!
heb je de specifieke link? Ik ga dit straks ook uitproberen. Maar zeggen dat er geen probleem is, klopt dus niet er komt een update -> slechte performance, dat lijkt me dus een probleem. Wat jij post is een workaround. Maar ik ben benieuwd naar het resultaat er van! bedankt voor het inlichten iig!
  #30  
Oud 3 March 2013, 15:26
antoon100's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 9.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 27 December 2012
Locatie: privé
Berichten: 608
Stuur een bericht via Skype™ naar antoon100
Standaard

Specifieke link?
Heb je dat nodig?, het is ook geen voorgestelde oplossing van Apple hoor!
De oplossing komt trouwens van een Mexicaan.
  #31  
Oud 3 March 2013, 15:29
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 1 March 2013
Berichten: 3
Standaard

niet persee nodig. maar zou graag de achtergrond lezen van de oplossing, waarom het zou moeten werken e.d. Puur uit nieuwsgierigheid
  #32  
Oud 3 March 2013, 15:31
antoon100's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 9.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 27 December 2012
Locatie: privé
Berichten: 608
Stuur een bericht via Skype™ naar antoon100
Standaard

Veel achtergrond valt niet te lezen, alleen reacties van mensen die het geprobeerd hebben.(daarom geen link)
  #33  
Oud 3 March 2013, 16:59
» iPhone 6 Plus 16GB (Space Grijs) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 November 2009
Locatie: Gelderland Midden
Berichten: 1.233
Stuur een bericht via Skype™ naar vuurvreter Send a message via twitter to vuurvreter
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door antoon100 Bekijk bericht
Maar wat is men nu met foutieve info....

Als het dus geen bug is hoeft er dus ook niets te gebeuren.

Ook bij vorige topics als er blijkt info die ik verstrekt heb foutief te zijn haal ik die weg.
Een forum is toch ook niet een plaats waar foutieve informatie wordt verzamelt, of wel soms?
Dus de foute info die ik deelde gaat eruit.
Juiste informatie laat ik staan.
Het is beter om je "verkeerde" info aan te vullen met "verbeterde" info, dan je verkeerde info weg te halen. Juist daar heeft men wat aan, en zeker op een forum waar men elkaar probeert te helpen.
__________________
Ik laat me niet opjagen, ik ben aan het werk, niet op de vlucht.
www.vuurvreter.eu/ <- volg hier de laatste landelijke brandweer meldingen.
  #34  
Oud 3 March 2013, 17:01
antoon100's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 9.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 27 December 2012
Locatie: privé
Berichten: 608
Stuur een bericht via Skype™ naar antoon100
Standaard

Ok, ik zal proberen maar kan niets beloven.
Reageren

Labels
3g-dataverkeer, 6.1.2


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Slechte gps na TomTom update profisat iPhone Navigatie 2 13 December 2012 18:35
Zeer slechte ontvangst na update 4.0 Triple-D T-Mobile 2 26 June 2010 15:19

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 07:39.