i tunes werkt niet in windows 8??

i tunes werkt niet in windows 8?? discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) heb nieuwe computer met windows 8, ik kan in de bibliotheek geen nummers verwijderen, ook is het volstrekt onmogelijk video over te zetten van i ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 11 March 2013, 23:08
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 11 March 2013
Berichten: 6
Standaard i tunes werkt niet in windows 8??

heb nieuwe computer met windows 8, ik kan in de bibliotheek geen nummers verwijderen, ook is het volstrekt onmogelijk video over te zetten van i tunes naar mijn i phone 5. In de verkenner blijft alles grijs behalve selecteren.
Bij rechtsklikken op een nummer of clip geen reacties.
Op mijn oude computer (windows Vista, draait alles perfect) wat moet ik doen?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 12 March 2013, 07:41
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 5 January 2011
Berichten: 1.667
Standaard

Apple - Support - iTunes - Installeren en bijwerken
  #3  
Oud 12 March 2013, 07:49
» iPhone SE 128GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.081
Standaard

Gisteren nog getest voor een probleem in een ander topic. Hier draait de allerlaatste versie van iTunes perfect in een Windows 8 virtuele machine.

Laatst gewijzigd door timosha; 13 March 2013 om 08:13. Reden: Schreifvauten
  #4  
Oud 12 March 2013, 23:39
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 11 March 2013
Berichten: 6
Standaard

Al een keer alles van Apple verwijderd en opnieuw ge´nstalleerd. Ik vraag mij af of er meer mensen zijn die dit is overkomen.

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 13 maart 2013 om 00:26 ----------

Krijg nu na nog een keer opnieuw ge´nstalleerd de mededeling dadt de computer niet geautoriseerd is?? en foutmelding 42110. nagekeken foutmelding gaat over opnieuw installleren Quickt time, aldus gedaan nog een resultaat.

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 13 maart 2013 om 00:26 ----------

sorry, nog geen resultaat
  #5  
Oud 13 March 2013, 19:06
antoon100's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 9.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 27 December 2012
Locatie: privÚ
Berichten: 608
Stuur een bericht via Skype™ naar antoon100
Standaard

Bij mij werkt iTunes perfect het is wel geen nieuwe pc maar een pc die ik geupgrade heb(dus alles nam hij over.)

Met kleine uitzondering op : kleine weergavefout in de hoeken.(maar dat stoort me niet)
  #6  
Oud 14 March 2013, 12:31
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 11 March 2013
Berichten: 6
Standaard

Computer is all in one van Lenovo met touch screen. Ben nu aangewezen op oude comp voor beheer van muziek, video etc.
  #7  
Oud 14 March 2013, 12:45
» iPhone SE 128GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.081
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jeen01 Bekijk bericht
Computer is all in one van Lenovo met touch screen.
Dat zou voor de functionaliteit van iTunes toch niet veel mogen uitmaken (denk ik).

Misschien moet je iTunes maar eens volledig verwijderen, incl. de registry entries, + de Apple Mobile Device drivers met Revo Uninstaller. Daarna de allerlaatste versie van iTunes opnieuw installeren. Revo Uninstaller werkt met Windows 8 bij mij.
  #8  
Oud 15 March 2013, 15:47
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 11 March 2013
Berichten: 6
Standaard

dank voor de tip, heb alles van Apple verwijderd met Revo, op de grondige wijze. Na herinstallatie nog geen succes.
  #9  
Oud 15 March 2013, 15:57
» iPhone SE 128GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.081
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jeen01 Bekijk bericht
Na herinstallatie nog geen succes.
Dan ben ik aan het einde van mijn Windowslatijn. Sorry

Ik heb deze ochtend, na de update naar OS X 10.8.3, Windows 8 met Bootcamp ge´nstalleerd op een iMac. Dus geen virtuele Windows machine meer maar native. En iTunes werkt ook dan perfect met Windows 8.

Succes verder
  #10  
Oud 17 March 2013, 10:59
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 11 March 2013
Berichten: 6
Standaard

Nog geen remedie gevonden, is er iemand met een vergelijkbare configuratie, nieuw comp met Windows 8? Heb voor deze machine gekozen vanwege touchscreen.
  #11  
Oud 17 March 2013, 11:43
» iPhone SE 128GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.081
Standaard

Toch een interessant probleem dus ben ik eens wat gaan goegelen. Sommige artikels die her en der op het Internet te vinden zijn suggereren dat Windows 8 Pro Media Center moet ge´nstalleerd zijn om iTunes correct te laten werken.

Misschien moet je dat eens proberen. Nogmaals, bij mij werkt de laatste versie van iTunes perfect met Windows 8 Pro (ook zonder Media Center).
  #12  
Oud 18 March 2013, 00:45
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 11 March 2013
Berichten: 6
Standaard

Dank voor alle tips, upgraden naar Windows 8 pro media pack voor Ç 160,00 met de kans dat i tunes nog niet werkt vind ik een te grote uitgave voor een gok. En dat namelijk alleen om muziek en videobestanden van en naar mijn iPhone over te zetten. Aankopen doe ik nu via iTunes en het beheer via programma Copy Trans. In tussen is het afwachten tot Apple met een oplossing komt. Kan nu via omweg toch telefoon beheren
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iTunes 10.5 werkt niet op windows xp? ryanshahine iTunes 39 18 June 2011 21:41
i Tunes account / Apple ID niet eerder gebruikt in i Tunes Store daandaandaan iPhone algemeen 33 10 January 2011 18:23
i-tunes werkt niet The Ricard Desktop-applicaties 1 1 October 2009 23:37
Windows: i-Tunes onder Windows 2000 Prof i-HKA iTunes 3 22 July 2008 18:15
Herstelmodus I-Tunes werkt niet dureappel Archief 5 19 March 2008 12:53

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 11:54.