Siri blijft niet aan

Siri blijft niet aan discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo iedereen, Deze ochtend werkte Siri bij mij nog uitstekend, maar nadat ik mijn reservekopie van een iPhone 4 had teruggezet doet Siri het niet ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 11 April 2013, 13:38
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 64GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 November 2012
Berichten: 135
Standaard Siri blijft niet aan

Hallo iedereen,

Deze ochtend werkte Siri bij mij nog uitstekend, maar nadat ik mijn reservekopie van een iPhone 4 had teruggezet doet Siri het niet meer.
Ik ga naar Instellingen > Algemeen > Siri > 'Siri aanzetten' > ik druk op 'Schakel Siri in', maar als ik dan even terug naar Algemeen ga en dan terug naar Siri staat hij weer af.. Dus het 'schakelaartje' gaat even aan maar als ik het menu verlaat en terugkeer staat Siri weer uit
Opnieuw opstarten haalt niks uit..

Alvast bedankt!

Vriendelijke groet,
Arne!
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 11 April 2013, 13:42
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.473
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ArneMaes Bekijk bericht
Deze ochtend werkte Siri bij mij nog uitstekend, maar nadat ik mijn reservekopie van een iPhone 4 had teruggezet doet Siri het niet meer.
Is dat een reservekopie met jailbreak restanten van een iPhone 4? Indien niet dan voer eens een harde reset uit.
  #3  
Oud 11 April 2013, 13:44
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 64GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 November 2012
Berichten: 135
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door timosha Bekijk bericht
Is dat een reservekopie met jailbreak restanten van een iPhone 4? Indien niet dan voer eens een harde reset uit.
Nope, nog nooit in mijn hele leven een jailbreak gedaan
  #4  
Oud 11 April 2013, 13:49
antoon100's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 9.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 27 December 2012
Locatie: priv
Berichten: 608
Stuur een bericht via Skype™ naar antoon100
Standaard

Je kan eens proberen door middel van een herstel.
  #5  
Oud 11 April 2013, 14:00
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.473
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ArneMaes Bekijk bericht
Nope, nog nooit in mijn hele leven een jailbreak gedaan
Dan probeer eerst eens een harde reset dan wordt er wat oude cache opgeruimd.
  #6  
Oud 11 April 2013, 14:06
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 64GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 November 2012
Berichten: 135
Standaard

Hoe moet dat precies?
Moet het via iTunes?

Iedereen alvast bedankt!
  #7  
Oud 11 April 2013, 14:22
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.473
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ArneMaes Bekijk bericht
Hoe moet dat precies?
Klik op het blauwe vraagtekentje achter het woord harde reset
  #8  
Oud 11 April 2013, 14:26
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 64GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 November 2012
Berichten: 135
Standaard

*feeling dumb* .. gewoon op het woord tikken *___*
Oke bedankt ik zal het nu eens proberen
  #9  
Oud 11 April 2013, 14:26
iMario's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 March 2008
Locatie: /SpringBoard
Berichten: 6.182
Send a message via twitter to iMario
Standaard

Probeer eens je instellingen opnieuw in te stellen: Instellingen > Algemeen > Stel opnieuw in.

Probeer vervolgens ook je netwerkinstellingen te herstellen als het eerste niet lukt.

Biedt dit alles geen oplossing, dan zou ik eens proberen te herstellen ZONDER backup terug te zetten (foto's, contacten, agenda etc. worden wel via iCloud bewaard en terug gezet).
  #10  
Oud 11 April 2013, 14:28
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 64GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 November 2012
Berichten: 135
Standaard

Ben terug!
Alles werkt weer!
Echt bedankt!!
Groetjes, Arne!
  #11  
Oud 11 April 2013, 14:35
iMario's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 March 2008
Locatie: /SpringBoard
Berichten: 6.182
Send a message via twitter to iMario
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ArneMaes Bekijk bericht
Ben terug!
Alles werkt weer!
Echt bedankt!!
Groetjes, Arne!
Wat heeft het verholpen? Misschien handig als je dat even vermeldt.
  #12  
Oud 11 April 2013, 14:39
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 64GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 November 2012
Berichten: 135
Standaard

Oh ja : gewoon de aan/uit-knop en homebutton zolang inhouden totdat het scherm uitvalt en je het Apple-logo terug op het scherm ziet, laat dan los, en alles lijkt terug zoals normaal, en je bent niets kwijt, en voor mij was alles opgelost!
  #13  
Oud 11 April 2013, 14:41
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.473
Standaard

Door die backup van een iPhone 4 terug te zetten werd er waarschijnlijk een Property List van Siri overschreven. Een harde reset heeft die .plist weer terug goed gezet.

Succes verder
  #14  
Oud 11 April 2013, 14:47
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 64GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 November 2012
Berichten: 135
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door timosha Bekijk bericht
Door die backup van een iPhone 4 terug te zetten werd er waarschijnlijk een Property List van Siri overschreven. Een harde reset heeft die .plist weer terug goed gezet.

Succes verder
Ah oke, daar wist ik niets van..
Maar ik ben blij dat het is opgelost! 😃
En bedankt! Ik ga verder genieten van mijn nieuwe iPhone!

Bedankt iedereen!

Groets, Arne!
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Iphone blijft trillen en scherm wil niet meer aan Culo iPhone algemeen 4 11 June 2012 11:01
iPhone 4S screenshot maken met Siri aan? Merlino iPhone algemeen 3 8 November 2011 16:54
Wi-Fi blijft niet aan staan! Help!! keesdr Wi-Fi 2 5 July 2011 12:32

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 22:33.