iphone start alleen op als ie het koud heeft

iphone start alleen op als ie het koud heeft discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) als ik m aanzet zie ik appeltje daarna blijft ie hangen op iTunes . Heb ergens op internet gelezen in diepvries leggen heb ik ook ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 23 June 2013, 16:16
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 June 2013
Berichten: 5
Standaard iphone start alleen op als ie het koud heeft

als ik m aanzet zie ik appeltje daarna blijft ie hangen op iTunes.
Heb ergens op internet gelezen in diepvries leggen heb ik ook gedaan heeft gewerkt voor 1 dag.
opnieuw opstarten werkte.
vandaag 1 dag later werkte hij weer niet ff in koelkast dacht ik daarna opnieuw opstarten en walla hij doet het weer.
Maar dit is niet de oplossing wie weet wat ik moet doen om dit te verhelpen wat voor onderdeel is stuk?
hopelijk hebben jullie genoeg info?
bvd
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 25 June 2013, 12:02
RWK's schermafbeelding
RWK RWK is offline
» iPhone NL 8GB [FW: 1.0.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Linux
 
Geregistreerd: 24 December 2009
Locatie: root
Berichten: 1.322
Stuur een bericht via MSN naar RWK Stuur een bericht via Skype™ naar RWK Send a message via twitter to RWK
Standaard

Hij werkt nu toch gewoon?
__________________
  #3  
Oud 25 June 2013, 16:00
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 June 2013
Berichten: 5
Standaard

Nee je kan hem niet uitzetten want dan start hij niet meer op.
Wederom in diepvries en dan doet hij het weer maar dat is niet zoals het hoort.
Want dan ben je alles weer kwijt.
  #4  
Oud 25 June 2013, 17:02
» iPod touch 8GB (v4) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 June 2013
Berichten: 2
Standaard

Misschien moet je dan ff naar de winkel gaan waar je hem hebt gehaald??
  #5  
Oud 25 June 2013, 17:03
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 June 2013
Berichten: 5
Standaard

Dat gaat nogal moeilijk als je hem tweedehands hebt en bent opgelicht vandaar
  #6  
Oud 25 June 2013, 17:05
» iPod touch 8GB (v4) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 June 2013
Berichten: 2
Standaard

o. Nee dat is niet makkelijk nee. Misschien contact opnemen met de eigenaar als je contact gegevens hebt??
  #7  
Oud 25 June 2013, 17:08
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 5 January 2011
Berichten: 1.673
Standaard

iPhone iPod iPad Reparatie Eindhoven. Direct klaar. 12 MND Garantie. *-*iPhone-Eindhoven reparatie. Ook voor iPod & iPad.
Vraag een offerte
  #8  
Oud 2 July 2013, 22:19
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 June 2013
Berichten: 5
Standaard

Beste helpers,

Ik heb in een keer de iphone werkend gekregen,
nu speelt het volgende probleem..
ik heb wel Wi-Fi en BT maar geen netwerk zeg maar bellen enzo van telfort.
Ik heb gehoord dat er 2 chips in zitten waar zitten deze?

Mvg welpje
  #9  
Oud 2 July 2013, 22:35
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.469
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door welpje Bekijk bericht
Ik heb gehoord dat er 2 chips in zitten waar zitten deze?
Er zitten twee (eigenlijk drie) radiochips in een iPhone 4. Een Wi-Fi/BT radiochip en een GSM/GPRS/EDGE/UMTS radiochip. Deze chips zitten onder een EMC afscherming.

Step 16 en 18:
iPhone 4 Teardown - iFixit
  #10  
Oud 3 July 2013, 12:52
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 June 2013
Berichten: 5
Standaard

@timosha Dat is toch het moederbord of heb ik dat mis??
  #11  
Oud 3 July 2013, 13:20
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.469
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door welpje Bekijk bericht
@timosha Dat is toch het moederbord of heb ik dat mis??
Dat is inderdaad het logic board.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
ringtones doen het niet meer, iphone trilt alleen nog maar als ik gebeld word ndl Ringtones en Wallpapers 10 26 August 2016 12:28
Losse home button iPhone - reageert alleen als je in het midden drukt iRobin iPhone algemeen 9 7 September 2011 19:21
Connect to iTunes na update, hoor alleen het Windows geluid als ik de iPhone aansluit jamy015 iTunes 4 9 March 2009 18:19
FW 2.1 gelukt alleen Iphone start niet op. Alleen logo en trillen. Help? fillem iPhone algemeen 28 15 October 2008 01:43

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 10:22.